2009 Haziran Anneleri!!

gülin kızın cok tatlı maşallah allah sana ve babasına bağışlasınn

fatoş hoşbulduk kız ankarayı özlemişim ya

sibel ve aylin teskkürler kızlr ii geldi ortam deişikliği :)))

yemek ve temizlik sorunundan kurtuldum en azından :) sütüm çogaldı yahu :))))

merhaba kızlar nasılsınız?sarkık göbeklerden bahsetmişsiniz evveli sene neydim şimdi ne oldum ya sarkık göbek çatlak içinde vücut biri büyük biri ondan küçük meme kocaman bir popo sinir oluyorum aynaya baktıkça offf kim açtı bu konuyu yalmaz:tamam bebkler tabiki çok önemli ama resmen vücudum evrim atladı.17 kilo aldım hamileliğimde ve sadece 6 kilo gitti.kilo almak çok kolay ama vermek çok zor hele o iğrenç çatlaklar asla gitmez.bikiniye veda atcem sanırım yaza hayatta giymem bu halde bikini rezilmi olcam millete haşema mı alsam acep:roflol:

kızlar 16 ekimde bimde bebeklar için uyku tulumu var %100 pamuk 9-24 ay 11.50 tl.miş fiyatı ben bakcam aklınızda olsun inşallah güzeldir üstünü açıyor kızım uyku battaniyesi var ama tulumda alcam mothercareda sordum hemde içi pamuk değil 140tl.inanamadım fiyata çok pahalı geldi hemde terletck çocuğu

slm kızlar nasılsınız bakalım?
ben bır aydır yoktum sayfalar uçmuş gitmiş yawww
bende samsundaydım 1 aydır memleketimi çok özlemişim :))))
bebeişlernızde iyidir inş. mis yanaklarından öpüyorum hepsini....

nerde bu millet nedn sessiz bugün burası bebeişler çokmu hareketli a acabaaa
kimse yokmuuuuuuu

nasılsınız kıslar kimseler yokmu
ya kızım şu kan ilacına başladığımdan beri uyuyamıyor gece her saat başı uyanıyor
karnınımı agrıtyo anlamadım ya sürekli ıkınıyo aglarken
olmadı bi kaç gün daha bakıyım cuma doktora götürürüm
bende kilo flan kalmadı kıslar cok hafif bi göbek var ama o sporla gidicek bişi
54 kiloyum doğumdan önce 50ydim ama zayıf oluyodum şimdi iiyim boyumda 1.70 dengelendi
yemezsem o kilomda gider ee cocuga tek bakıyorum eşim 15 günde bir geliyo kocadan ayrı babadan ayrı memlketten ayrı ben zayıflamıyımda kim zayıflasın dimeee:))

maşallah canımsana klioları bertaraf etmişsin bidee biz kurtulsak şu kilolardan ayrıca allah yardımcın olsun tek başına zor oluyordur

saol canım olmazmı dün gece hiç uyumadı asıdan sonra iice huysuzlaştıı
aman canım kilom olsa keşke eşim ailem yanımda olsun kilo ne ki elbet verilir

kızlar kımse onlıne degıl ama sıze merhaba demek ıstedım
kızımsagolsun saat 6 da uyudu gece kımbılır kacta kalkacak benı nobet beklıyor
ben de su anda tatıldeyken ablamı zıyarete ankaraya geldım
kızım Elıf Aslı 5 gun sonra 5ıncı ayını bıtırecek artık buyudu galıba cok guler yuzlu oldu onunla oynayınca kahkaha bıle atmaya basladı
sutum ıyıce azaldı ve neredeyse tum gun mama vermeye basladım tek uzuldugum nokta bu
ama artık ek gıdalara baslıcam meyve sularıyla belkı sızbaslamısınızdır ben gecmı kaldım acaba
herkese selamlar
bebıslerınızı opuyorum

iyi akşamlar herkesee,
umarım güzel bi gece olur, gerçi benim kız biraz sancılı bugün ama bakalım,
ocean girl canım Allah kolaylık versin sana, ben eşim gelsin de biraz dinleneyim diye saat 5i iple çekiyorum valla, bu cadılar büyüdükçe daha çok yoruyo insanı
tatlı rüyalar,

herkes yatmış herhalde.biz bu akşam gene kavga ettik eşimle.ben tercihimi yapmışım kızıma bakma ıçın azne ayrılmışım ne söylenıyomuşum hala.delircektım sınırden.benım yorulmaya hakkım yok çünkü.bugun kıZIm çok huysuzdu ınanın tuvalete bıle beraber gıttık odadan çıktığımda ağlamaya .sureklı kucakta evı gezdık butun gun.
ondan ne ıstıyomuşum ben, o akşama kadar dışarıda çalışıyomuş zaten vs vs vs o kadar çok ağladım ki,karı-kocalık dıye bışey kalmadı zaten.gnduz akşam olsa da yanına gelsem çok özledım sızı dıyo akşam yuzume bakmıyo doğru durust.gıt yat benı de gunduzlerı arama bı daha dedım.gıttı yattı bıraz önce.

iyi geceler kızlar benim bebiş daha yeni uyudu sabahın güzel annesine şimdiden günaydına.s.

canim uzulme zaten yorulmussun bide sinirlerini bozma
esinin yaptigi cok yanlis umarim anlar hatasini
guzelce konus kavgayla dahada hircinlastirirsim
hakli cikmak icin kalbini kirar.
Ins kizinda uzmez uslu bi bebk olr

günaydınlaar, gülin canım, çok üzüldüm, bu erkekler anlamıyo bazen, ya da işine öyle geliyodur, tabi nasıl anlatacağını sen bilirsin eşine ama çok yıpratma kendini çünkü en hassa ve en çok desteğe ihtiyacımız olan günleri yaşıyoruz şu günlerde
umarım tüm bebişler uslu olurlar ve üzmezler annişlerini
kızlar siz ev işi yapabiliyomusunuz bebişlerle, ben hiç bişey yapamıyorum çoğu zaman, evi resmen ... götürüyo ve canım çok sıkılıyo (

Günaydın...
bebişler nasılsınız??
biz sokakçı olduk... oğlum hep gezmek istiyor :) dün Batuyu ananesine bırakıp ben gezdim...eve dönünce benimle muhattap olmadı...küsmek yeni öğrendiği işi :)
Biz bugün dünürümle buluşucaz...
Öptük hepinizi...

günaydınnnn....
bende fazla iş yapamıyorum.temizlik sadece haftasonları eşim evde olunca dip bucak yapıyorum.hafta ortasıda zaten gelen gidende olmuyo.gelen olursa da bi süpürge çekiyorum.zaten gün içinde kızım izin verirse yemek yapmaya anca fırsat buluyorum

size de günaydın arkadaşlar.allahtan kızım uslu ama bebek tabı günü gününü tutmuyo.Özlemcim sen doğru söylemişsin kendini haklı çıkarsın dıye neler söylüyo.işine gelmıyo tabı yardım etmek.ama ben de salaklık söyledim zaten ona da.4 aydır hergun yemeğimi yapıyorum evimi topluyorum çamaşırına kadar utuleyıp çekmecesine kouyuorum.kendı yıkayıp utulesın bundan sonra kıyafetlerini.ben de çok yorulmam sadece kızıma bakarım.bakalım memnun olacak mı.

kızlar bu tülbentle süzünce meyvelerin baya suyu çıkıyo.bana ugraştırcak bişey gibi gelmişti ama kolaymış.ben az az su çıkar sanmıştım.ama benim kız pek meyve suyu sevmedi.zorlamakda istemedim.öbür ay bi daha denerim.
4ayını geçenler siz meyve suyunu ne kadar ölçüde veriyosunuz????

ben geçenlerde babası ile 2 saat evde yalnız bıraktım onları büyük kızın okul toplantısına gittim geldiğimde eşim allah sana kolaylık versin bütün gün böyleyse nasıl dayanıyorsun dedi bundan sonra toplantı lara vs herşey bana ait ama sen minikle uğraş ben senin üstündeki yükü hafifletmeye çalışırım dedi
mümkünse ikisini yalnız bırak 2 saat bile çok 1 saat yalnız kalsınlar yeter ancak sen hemen gelebileceğin bir yerde olma ki hemen tel e sarılıp seni aramasın
bak o zaman sana bakışı değişecek
geçen gece 4 te elif uyanıp ağladığında o kalktı baktı inan

1 elmadan yaklaşık 50-60 cc çıkıyor
sabah uyandığından sonraki yaklaşık 11 -12 civarı önce elmasuyunu veriyorum
yaklaşık 1 saat sonrası mamasını veriyorum
ben biberonla veriyorum kaşık çok zor oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…