2009 Haziran Anneleri!!

kızlar günaydın nasılsınız?okul ev bebek derken bikaç gündür giremedim nete.
biz iyiyiz pazartesi idrar tahlilini tekrarladık enfeksiyon bayağı azalmış ama bitmemiş kültür sonucu çıksın ona göre dr.a göstericez. ama bizimki hala emmek istemiyo mama da yemiyo akşama kadar aç duruyo akşam mamaya saldırıyo.ben de akşam ve gece emzirebiliyorum zaten.

bizimki 4,5 aylık oldu canım meyve suyu tattırıyorum haftaya muhallebi sonra da çorba dedi doktor bence sen de tattır.

canım bu erkekler çocuk olunca değişiyo kesin biz de sürekli kavga eder olduk halbuki ben daha güzel hayal etmiştim.

ben de dün başladım ferra sanol tadı kötü almaz dedim ama bizimki yalayıp yuttu maşallah inşallah böyle gider.ben de üzüm pekmezi aldım vermeyi düşünüyorum ama çok keskin boğazını yakar diye suyla karıştırcam.

ben hamilelik öncesi kiloma döndüm ama zaten kiloluydum o yüzden göbek kocaman duruyo hergün mekik çekiyim diyorum ama üşeniyorum.ve canımı çok sıkıyo bu kilolar kendimi çok kötü hissediyorum ama boğazıma da hakim olamıyorum özellikle tatlıya.

bizim cadı elma ve havuç suyunu severek içiyordu doktor püre ver alışsın dedi ama püreyi almıyo yüzünü ekşitiyo halbuki tadı aynı.
rendede suyunu çıkartıyordum püresini nasıl yapabiliriz kızlar eziliyo ama yine de tam ezilmeyen parçalar da kalıyo özellikle havuç püresini nerde yapayım akıl verin.

bir de bişey sorucam bizimki 4.5 aylık çok az emiyo mama yiyo artık milupanın doğumdan itibaren olana devam mı etmeliyiz yoksa 4.aydan sonra bebek maması ver ondan mı vermeliyiz?bilemedim çünkü bebek maması yazanda süt yerine geçmez diyo ama beni az emdiği için pre aptamil mi vermek gerekir mama kullananlar siz ne yapıyorsunuz?

Günaydın kızlar,
Gülincim takma kafana hepsin aynı bunların. Biz çalışmaya başlayınca bahaneleri ne olucak acaba? Benim koçişte haftanın 5 günü küs bana, hep bi sebebi var. 20 gündür neredeyse gördüğüm tek insan o. O da sürekli küs. Düşün halimi, siz de olmasanız duvarlarla konuşcam yakında. Evim de dağın başında. Ne market ne bi park. 20 gündür sadece doktora gitmek için çıktım evden. Kız da hasta biliyosunuz. Haftasonu patladım da biras düzeldi benim ki. Ama iki gün sonra yine küser kesin. Eee bende bazen yok yere çatıyorum ama napiyim sinirlerim laçka oldu iyice. Hiç alttan alması yok.
Anlayacağın çoğu aynı.

herkese merhabalar.. ya boşverin bu erkek mileltini kızlar.. onlar anlamıyorlar.. herşeylerini çeken biizi.. doğurup büyütende.. gerçi benimki bazı bakıyor ama yetmiyor genede..en azından söylenmyiro.. boşverin sallayın gitisinnn..

aman benım eşim ona da bı kılıf bulur.sen şimdi emzırıyosun emzırmesen ben alır onu çıkarım oyalarım senın susturucun var tabı dıyo.evet dıyorum ben sabah 8akşam 8 emzırerek oyalıyorum çünkü çocuğu.

canım 50cc nin hepsini içebiliyomu.bende biberona koydum ama agzında tutuyo emmiyo cadı.bizim biberon 1nolu deliği küçük geliyo olabilirmi

canım 50cc nin hepsini içebiliyomu.bende biberona koydum ama agzında tutuyo emmiyo cadı.bizim biberon 1nolu deliği küçük geliyo olabilirmi

evet canım küçük 2-3 nolar daha iyi olabilir
benimki dr browns onda y cut var onu aldım ama beceremediş
3 no iyi oluyor

özge bizde aynı durumdayız.pazar günü hiç dışarı çıkmadık eşimde evdeydi.dinlenelim dedi.cuartesi ii gezmiştik.bende tamam dedim.temizlik yaptım.ama o bütün gün evde öyle bi sıkıldıki.beni anladı.ya sen bi hafta boyunc anasıl duruyomuşun sıkılmakda haklısın dedi...delikafadulden
bizim burdada gidilcek yer yok.eryamandayız.tam dagın başı.her yere uzak.sen nerdeydin.keçiörende oturan nazanmıydı senmiydin??

evet canım küçük 2-3 nolar daha iyi olabilir
benimki dr browns onda y cut var onu aldım ama beceremediş
3 no iyi oluyor

hmmm tamam.çok sağol.demek o küçük geliyo.ben dogumdan önce lazım olur diye aldım onu.hiç kullanmadık.emdiği için biberona gerek kalmadı.ama şimdi meyve suları için lazım.ama bazı yerlerde de emmeği bırakmaması için biberona alıştırmayın meyvesularını kaşıkla verin diyo.dogrumu aceppp:uhm:

kızlar başka anne sütü hariç neler veriyosunuz.ne kadar ölçüde veriyosunuz.yoksa daha erkenmi???ben biraz aceleciyimdeee...
dr 5ci ayda başlarız dedi ama sizler başladınızmı??? elma suyu denedim ama içmedi.siz ne kadar veriyosunuzzzz

merhaba kızlar nasılsınız ben deliricem ya bu kız hiç uyumuyo dün gündüz 2 buçuk saat uyudu o kadar 10 da kalktı 2 buçuk saat uyudu dahada uyumadı şimdi gene uyutmaya çalışıyorum gözlerini kapıyo ben gidiyorum hemen ağlıyo yaa ne yapcam yaa bi bardak su bile içemedim yaa sütten kesilicem valla bide banyo yaptırdık uyusun diye nerdee daha çok açıldı gözü iş felanda yapamıyorum sizinkilerin gündüz uykusu nasıl kızlar uyuyolarmı doyduktan sonra herkes diyo bunun uyuması lazım büyümesi için ama kızım hacı yatmaz gibi uyumuyo yaa

Canım ben keklikpınarındayım. Nazan Keçiörende. Bizim buralarda her yer yokuş dağ başı, gerçi eşimi ikna ettim. Annemler aydınlıkevlerde oturuyor biz de taşınızcaz. Zaten kısmet olursa ELif'e de annem bakıcak işe başlayınca. Ocakta başlamayı düşünüyorm ben inşallah, sen ne yaptın iş durumlarını? Ne zaman başlıcaksın?

ay kızlar ek gıdalaramı basladınz sız?
benım sütüm azalmaya basladı dr bebelac ın sütlü pirincli kasık mamasını verdı.öyle bır yıyokı sankı kırk yıldır ac gibi.dr bısey demedı ama bende meyve sularına baslasammı acaba ?

Gülincim 3 saatte bi emzirmiyo musun prensesi sen? Ben bazen bi iki saat bırakıp çıkıyorum walla. 3 saatte bir emziriyorum Elif'i, emzirme saati gelene kadar bırakıyorum baba kız bunları başbaşa. Gerçi şimdi kuzucuk hasta bırakamadım kaç gündür ama ara sıra iyi oluyo nefes alıo insan.

Arzumcum ben sadece ıhlamur veriyorum daha o da hasta diye.

benim izinlerim birikmişdi şimdi onları kullanıyorum.kasımda biticek galiba.birazda ücretsiz izin alıcam.maddi olarak biraz zor olcak ama kızım daha çok küçük bırakabilcegim kimsede yok.iş yerimizde kreş var 0-3yaş arasıda alıyolardı ama bu yıl kapanma ihtimali varmış.sinir oldum bize denk geldiii..inşllh kapanmazsa 1yaşdan sonra oraya getircem.kapanırsada bi bakıcı bulmam lazım ama kimseye güvenemiyorum.birinin kucagna verirken bile içim gidiyo.bütün gün nasıl kızımı yanlız bırakcam.çok zor yaaa..

yok canım mamadan sonra duruyo 3 saat falan ama sadece benım süyümle durmaz hayatta ama o kadar.daha önceden de söyledim ya benım sutum yağlı değil tok tutmuyo.
zaten benım kızımım dışarıda hiç ezıyetı yok bana hergun çıkıyoruz biz.ama haklısınız onları baş başa bırakmak lazım ki anlasın evde 1 gun nasıl geçiyor.:teytey:

ya ne sorcaktım ben malum akşam ağlayınca bugun başım tuttu.siz ne içiyosunuz ağrınız olduğunda.ben cataflam içtim bi kaç kez.sute geçer ama etkısı belli olmayacak kadar azdır falan yazıyo.

slm annişler bizde 3ay 18 gün lüğüz ama hayatta 2 saat emmeden durmaz yarım saatte bi 1 saatte bi ağlayarak istediğini elde ediyo dr da anne sütü hiç bişey olmaz ver diyo evde sorun olmuyorda biz işe bebişle beraber geldiğimiz için iş yerinde zor oluyo saatte bir emiyooo kilo desenn aldı başını gidiyo bebişim obez olacak :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…