güle güle gysn armin bebek özlemcim.şimdiden geçmiş olsun inş sorunsuz atlatırslm kizlar..
sabah 10da alisverise ciktik arminle simdi donduk eve...
yeni ciciler aldik oglusuma zaten gidip carsiyi topluyorum 3 hafta zor giyiyor.
yarin arminin kontrol ve asi gunu.
ikinci bebekler konusulmaya baslanmis..opuyorumnanaktan
ben cook kararsizim..1 yil icinde olursa olur yoksa armin tek cocuk olarak kalir..dusuncem bu..
selamlaar herkese..
özlemcim uzun zamandır göremiyordum seni, iyi olmanıza sevindim öpüyorum armini, güle güle giysin cicilerinii..
2. bebişler konuşulmuş gerçekteenn, benim hamilelikler riskli geçiyo ama belki emir 3-4 yaşındayken düşünürümm. allah hayırlısını göstersin...
kıslar bu arada oğlumun ilk mürvetini gördüm, sünnetini yaptırdık kuzumun:))
sibelcim napıosunuz canım
elif ve zeynep hanım nasıllar
elifimizin fotosu yokmu ya merak ediorum boncugumu
saadetcim yine nette biz varız irem hanım uyuyor galiba maşallah ona uykusunu ii alııyor allah nazarlardan saklasın
dünürüm 3 aşamalı benimki yatar pozisyonuna getiriyorum oturmuyor yani kaykık duruyo :) veriyorum eline oyuncagı kemirip duruyo.bende yemeğimi falan yapıyorum.
Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.
selamlaar herkese..
özlemcim uzun zamandır göremiyordum seni, iyi olmanıza sevindim öpüyorum armini, güle güle giysin cicilerinii..
2. bebişler konuşulmuş gerçekteenn, benim hamilelikler riskli geçiyo ama belki emir 3-4 yaşındayken düşünürümm. allah hayırlısını göstersin...
kıslar bu arada oğlumun ilk mürvetini gördüm, sünnetini yaptırdık kuzumun:))
kızlar sonunda pompayla sağmayı denedim.ama sütüm çok az çıktısenağlamauğraş uğraş anca 40cc oldu.tabi bu ilk deneme moralimi bozmak istemiyorum.ama asya emerken daha kuvvetli çekiyo.bu pompa öyle olmuyoki.
neyse yarin sabahki sütümle bi daha denicem.zaten gece uykuluyken kızım güzel emiyo maşallahh.
ay sagdıgım sütü verdim nası tek nefesde içti.gözleri sulandı resmen.nasıl açıkmış canım kızım.demekki bizim kız tembel memeyle ugraşmayı sevmiyo.hemen süt gelsin içiyim istiyo.bakalım inşllh diğer denemelerimde süt ii gelir.
herkese ii geceler bebişlerinize size tatlı uykularrr
sabah görüşürükkk
herkese iyi geceler,
biz de arkadaşa gittik akşam akşam, gitmez olaydık, kızım ağlamaktan çatlıyayazdı, iyice yabani oldu yaa, hem insanları, hem evleri yabancılıyo, bakıp bakıp ağlıyo, bi de nazar değdi sanırım, o arkadaşlara ne zaman gitsek çok fazla ağlıyo, çok da seviyolar kızımı, napcam bilmiyorum bu cadıyla, hiç sevmezdim yabani çocukları yaa, ne zaman geçer ki bu
günaydın herkes hayırlı cumalar bende kızımı sallıyorum uyusun diye sonrda kahvaltı hazırlıcam bu kız resmen oynuyo benimle şimdi sallıyorum uyusun diye ağlıyo alıyorum gülüyo ama gözleride gidiyo sabah 8 ten beri uyanık hele dün zombi gibi 10 30 da uyandı saat 6 da tam uyudu bide bişi sorcam aktfi bebe 4 ü kullanana varmı benim kızımın poposunu sıkıyo galba lastıkleri iz yapıyo kızarıyoda orası iz yaptığı yer sizinkilerde ölemi
saol canım benim kızımda 6 300 kilosu ama tam oluyo bez acaba sıkıyomu diye şüpheleniyorum canım sütün yarıyo demekki burdaki ebe sütün yarıyo bağırsakları dolmamıştır daha demişti bana yapar merak etme bi yaptımıda tam yapıyo valla
cnm günaydınn..bizdede aynı durum oyunuyo bu cadılar bizimle..
kahvaltıyı zar zor yaptım illa onunla kunuşucam..zemuszemus
cnm ben 3 kullanıorum hala ama geçicem 4 e bende..
6500 olmuştur yağmurun kilosu bu ay..
çok sıkma bezini.4 yanılmıosam 7 kilodan başlıo..
biraz gevşek bağla istersenn..
bu arada yağmur bugün 3.gün kaka yapmadı sadece anne sütü ile besleniyo sizce normalmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?