2009 Haziran Anneleri!!

senin sütün maşallah çok ondan rahatlıkla alıyoruz.daha bollaşır inşallah :1hug:

papatya irem seni de emiyo mu yoksa hep sağdığın sütü mü veriyosun.

ben dün denedim biberonu ilk kez uyurken çok güzel içti uyanıkken içmiyo biberonla oynuyo ilk kez verdiğim için de korktum mememi birdaha almaz diye

bir de bişey daha sorcam 2 saat önce sağdığımız sütün üzerine 2tekrar sağım yapabiliyomuyuz yoksa bakşa bir kaba mı sağmak gerekiyo tekrar bu sağıp verme işine bende çok yabancıyım bende de elektrikli pompa var bilenler güzelce anlatın bize lütfen çünkü kışın kızımı işe getiremem burası şimdiden buz gibi oldu

maşallah kızlar iyiymiş sütleriniz, benim yok okadar , Allah arttırsın hepimizin sütlerini , kuzulara bol bol yetsin
yusuf kayra dün gündüz doğru dürüst uyumadı hiç, akşam 7 de bi uyudu , 12 oldu uyanmayınca sağıp verdim bende uykusunda , karnı tok olunca daha rahat uyuyor
Yazı çok güzel gerçekten kızlar reca ederim :) şifalı anne öpücüklerine devam alkisalkisalkis

Aylinim maşallah Emirimize nice mürvetlerini görürsün inşallahh...

ayrı ayrı kaplara sağıyorsun ama diyelim ki ilk sadığın sütten 50 ml kaldı ve bebiş emecek az gelecek o zman yeni sütten ekle. kalan sütüde diğer ütleride buzdolbına koymayı unutma.ısıtırken benmari usülü ısıtıyorsun.ben kahve ısıtıcısına su koyuyorum biberonu içine oturduyorum ısınınca alıyorum.daha kolay oluyor. 2 dakika da ısınıyor

asyada mama olunca biberonu almıyodu ama anne sütü olunca valla bi nefesde içti yavrum.zaten azıcıktı onunda tadı damagında kaldı.sonra aynı biberonla (tabi yıkayıp) mama verdim yok almadı cadı.agzının tadını biliyo valla..

çift göğüs miktarları arzucum..fazlasını buzdolabının raf kısmına koyuyarım canım 3 gün durma süresi var ama ben gündedlik tükettrorum ireme..
dolabdan çıkarınca sütü su ısıtıyorum biberonu sıcak suyun içine koyup bileğime damlatıp ılıklığını veriyorum ireme...canım sen bide emzirdiğin için normal ..sağarak verirsen bgn farkı görürsün...sütün daha çok olduğunu yani

yok gzlm emmiyoo..denedim arada tutuo memeyi ama çabuk yoruluyo sık sık emio bu sfer sonrada uyku düzeni falan kaçıo onun için ben sağarak vermeyi tercih ettim böle olunca hem süt saati düzenli hemde uyku saati..
öncceden sağdığım sütün üsytüne daha sonra sağdığım sütü kesnlikle eklemyorum ayrı kaplarda canım..

arzucum belki senn asyada irem gibi
çabuk yorulunca bırakıodur memeyi canım sende sağarak besle benim gbi
biberonla lıkır lıkır götürdükleri için hem çok içiolar hemde uzun aralıkta
eğer böle yaparsan kg artışını göreceğini düşünüyorum asyanın..

doktorumuza ben gzndüzleri 2 geceleri 3 saate içio dediğimde hayır gndüzleri 3 e geceleride 4 e çıkarmalısın dedi böle az kg alır çocuk dedi..yaramaz süt dedi..
düşün dedi rejim yapanlara ne diyoruz sık sık yiyin az az yiyiyn
bana mantıklı geldii...
irem zayıf doğmuştu biliosun 2600
maşallahı var toparladıı..

oo baya kalabalık bugün topik..
karnım kasıklarım felaket ağrıo yağmurda huysuz bugün hep yanında istio..
uykumm var benimde 1,2 saat uyusam ne güzel olur yaa..
yemek yapmam lazımm.çamaşır toplamam lazım..
lazım lazımm......:hulya:

saadetcim 3ay 27 günlüğüz ve gece daha sık olmak üzere her saat başı emmeye kalkıyo kilomuzda 8.600 falan ama her saat başı kalkmaktan ben yorgun düşüyorum ya işe de bebişle geldiğim için artık hiç enerjim kalmadı valla uykuyu alamadığımdan o yüzden iyice öğrenmek için soruyorum bu sağım işini sıktıysam kusura bakma cnm öğrenene kadar katlan bize lütfen

yasemincim kızın cok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

saadetcim seninde sütüne maşallah bol bol olsun doysun iremim

evet canım ilk başlar böyle değildi ama arada düzeni bozuluyo.yada benim süt arada azalınca asyada emmekden sıkılıyo.çünkü sütüm biraz geç geliyo.çek çek çocuk sıkılıyo aglayamaya başlıyo.damarlarım geç açılıyo öyle hissediyorum.
az emiyo sık emiyo.öyle oluncada kilo alımı az oluyo tabi.2saat zor dayanıyo.ama geceleri uyuyo.bende 4saatte bi kalmaya çalışıyorum öyle emziriyorm.bazen bu süre biraz daha uzuyo.
aslında emzirmek çok hoşuma gidiyo.biberonla vermekde duygu olarak sezeryanla dogum gibi geliyo bana ama mecbur olunca tabi yapcak bişey yok.
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim canım.böyle giderse bizde yavaş yavaş senin metoda geçicez.sana bol bol şifali sütler diliyorum canımmm

fatoş başladın mı okula canım ben sömestr bitince baslıycam bakıcı arastırmaya basladım

basladim narencim aslinda hic istemiyordum ama mecbur kaldim, rapor almak icime sinmedi, haram olur diye, ucretsiz izin de kooperatif oduyoruz diye alamadim, ama program fena degil neeyseki 21 saat gidiyorum
defne nasil tatlim?

bakıcıya mı verdin peki eğer verdiysen kaca verdin oda ii teysesi sana ve egeye öpücük gönderio buradan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…