canım bende hem chıcco nun hemde bebedorun manuel pompaları var chıcconun ki zor geliyor pompala pompala elim ağrıyor yoksa oda gzl boşaltıyor..
ben bebedorun pompasıyla sağıyorum irem doğduğundan beri
3 4 saatte bir 250 280 ml sağıyorum
5 6 saatede 380 ml çıkıyor..
sağma işlemim 10 dakkayı geçmiyor
4.5 aydır böyle yaniii 45 yada 50 dakka hiç sürmedi
iremde gündüzleri 120 içio 3 saatte br
geceleride 4 saatte bir 120 150 arası içiyor...
selamlaar herkese..
özlemcim uzun zamandır göremiyordum seni, iyi olmanıza sevindim öpüyorum armini, güle güle giysin cicilerinii..
2. bebişler konuşulmuş gerçekteenn, benim hamilelikler riskli geçiyo ama belki emir 3-4 yaşındayken düşünürümm. allah hayırlısını göstersin...
kıslar bu arada oğlumun ilk mürvetini gördüm, sünnetini yaptırdık kuzumun:))
papatya irem seni de emiyo mu yoksa hep sağdığın sütü mü veriyosun.
ben dün denedim biberonu ilk kez uyurken çok güzel içti uyanıkken içmiyo biberonla oynuyo ilk kez verdiğim için de korktum mememi birdaha almaz diye
bir de bişey daha sorcam 2 saat önce sağdığımız sütün üzerine 2tekrar sağım yapabiliyomuyuz yoksa bakşa bir kaba mı sağmak gerekiyo tekrar bu sağıp verme işine bende çok yabancıyım bende de elektrikli pompa var bilenler güzelce anlatın bize lütfen çünkü kışın kızımı işe getiremem burası şimdiden buz gibi oldu
çift göğüs miktarları arzucum..fazlasını buzdolabının raf kısmına koyuyarım canım 3 gün durma süresi var ama ben gündedlik tükettrorum ireme..maşallah saadetçim.sütüne nazar değmesin
canım 3-4 saatte bi sağdıgında tek gögüsdenmi 250ml çıkıyo
bide sagdıgın sütün fazlasını oda sıcaklıgındamı saklıyosun.hani 3saat sonra bi daha emcek ya dolaba koymaya gerek oluyomu.
gerçi daha benim sütün fazlası değil eksigi varkaydirigubbakcemile3 ama olsun ben umutlugum çıkar inşllh
yok gzlm emmiyoo..denedim arada tutuo memeyi ama çabuk yoruluyo sık sık emio bu sfer sonrada uyku düzeni falan kaçıo onun için ben sağarak vermeyi tercih ettim böle olunca hem süt saati düzenli hemde uyku saati..papatya irem seni de emiyo mu yoksa hep sağdığın sütü mü veriyosun.
ben dün denedim biberonu ilk kez uyurken çok güzel içti uyanıkken içmiyo biberonla oynuyo ilk kez verdiğim için de korktum mememi birdaha almaz diye
bir de bişey daha sorcam 2 saat önce sağdığımız sütün üzerine 2tekrar sağım yapabiliyomuyuz yoksa bakşa bir kaba mı sağmak gerekiyo tekrar bu sağıp verme işine bende çok yabancıyım bende de elektrikli pompa var bilenler güzelce anlatın bize lütfen çünkü kışın kızımı işe getiremem burası şimdiden buz gibi oldu
arzucum belki senn asyada irem gibi
çabuk yorulunca bırakıodur memeyi canım sende sağarak besle benim gbi
biberonla lıkır lıkır götürdükleri için hem çok içiolar hemde uzun aralıkta
eğer böle yaparsan kg artışını göreceğini düşünüyorum asyanın..
doktorumuza ben gzndüzleri 2 geceleri 3 saate içio dediğimde hayır gndüzleri 3 e geceleride 4 e çıkarmalısın dedi böle az kg alır çocuk dedi..yaramaz süt dedi..
düşün dedi rejim yapanlara ne diyoruz sık sık yiyin az az yiyiyn
bana mantıklı geldii...
irem zayıf doğmuştu biliosun 2600
maşallahı var toparladıı..
fatoş başladın mı okula canım ben sömestr bitince baslıycam bakıcı arastırmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?