2009 Haziran Anneleri!!

Canım maşallah kızına

Saadetçim benim okadar yok sütüm mesela emzirdikten sonra kalan sütü sağıyorum 20 , 30 bazen 40 çıkıyor , kap 150 cc alıyor ya, o dolana kadar 1,2 gün içinde sık sık sağıyorum, zararlımıymış karıştırmak, çözülmüş süt karıştırılmaz diye biliyorum ben

Yasemincim her uyandığında alma kucağına, sağa sola döndür salla pış pış yap uyur gene , birde ben gece sütümü sağıp veriorum uykuda içiyor uyanmıyor o zaman 4-5 saat

Canım sağol çok güzelmiş opuyorumnanaktan

slm kizlar...
oglusumun asisini yaptirdik..kont oldu..
biraz agladi sonra sustu..simdide tepinmekle meskul..
armin 3ay 22 gunluk..kilosu 6.700gr boyuda 67cm olmus.
bizden boyle simdi gozum uzerinde ateslenirse fitil yapcam

maşallah bebişlere, ateşsiz atlatırsınız inşallah

Canım senin kızın ne kadarlık,ben daha başlamadım ek gıdaya falan

Kızlar nasılsınız, iyiyiz biz ,yusuf kayranın karnı tok, altı temiz oynuyor kendi kendine ama 5 dakikam var hemen sıkılıyor
bugün halamız ameliyat oluyor, kayınvalidemde yanında kalcak , kayınpederim yalnız, bize gelcek akşama yemek yapmam lazım sositososito

aaaaa saat ikiden beri kimse yazmadımı ? bugün bebişler yaramaz demekki

kızlar akşam kayınvalidem kestane göndermiş haşlamış,
sabah yedim onları 2 saat sonra şakır şakır süt akmaya başladı, resmen üstüm süt oldu maşallah diyeyimde ,saklama kaplarımda bitti olsa stok yapardım
bundan sonra kestaneciyim anlıcanız , tavsiye ederim zemuszemus

müminecim askerdeymişin gibi yazmışın bugün haftasonu çarşı izni çıktı komutanlardan sırnaşık şeydelikafadulden

valla canım, askelikten beter , çıkamıyoz ki evden kızla beraber, biz de böyle bulduk çareyi,
yaklaşık 4 saat gezmişim kızlar yaa, bebişim de eziyet etmemiş babasına, bi kez kaka yapmış ozaman panik oldu azıcık o kadar, alkisalkisalkis
umarım herkes iyi bi haftasonu geçiriyordur

ohhh gezmenide yaptın bu bebekler varya çok üçkağıtcı bizim kızda babasının yanında kuzu benim yanımda cadı nazları bize geçiyo havada çok güzeldi bugün en iyisini yapmışsın canım :lepi::lepi:

anaaaa kimse yok topik gene sessizliğe büründü buranın sahipleri nirdesin yahu

aaaa bugün kimseler girmemiş gerçekten.sayfalar hiç ilerlememiş.
anlaşılan haftasonu herkes geziyo.bizde biraz gezdik.tabi gezmek sayılırsa.market alışveriş merkezi.mecburen hep oralarda takılıyoz.

şeker kızcım ben süt konuusnda şöyle biliyorum mesala 2 saat önce sağdığın sütü koydun sonra aradan bi kaç saat geçtikten sonra tekrar sağdığın sütü birbirine karıştırılmaması gerektiğini..çünkü önce sağılan süt bayatlamaya başlar yeni sağılan süt daha tazedir doğal olarak..
kokusndanda anlaşılır önceki sütle yeni süt..

ay bende deneyeyim canım.paylaştıgın için sağol.
valla benimde süt kalmadı sanırsam.3gündrü her sagışımda 40cc çıkıyo.stres yapa yapa gerçekten azalıyo.kızımda emmiyo.artık memişler süt üretmicek.kızımın emmesini çok istiyorum ya.daha doyamadım koynumda uyuyakalmasına.gözümün içine baka baka karnını doyurmasına.tarif edilmez bi duygu gerçekten.annelik bi ayrıcalık.inşllh sütüm bitmezzz:Saruboceq:

bugn herkes gezmelerdeydi dmek..boş kalmışş topik :)
bizde irem babası ben güzel br gezdk...
havada çok gzldi yazdan kalma hava vardı..
hemde güneşten vitamini aldı kuzm..
ireme sebze meyve emziği de aldım..
çok hoşmuş ...

oh ii yapmışsınız.bu son güzel havalar.yakında kış gelir.bebişlerle zor çıkılır.havalar iiyken gezmek lazım.bebişlerede değişiklik oluyo.
canım sen dışarı çıkınca sütü nasıl yapıyosun.termosamı koyuyosun.termosa koymasak dışarda süt kaç saat dayanır?

bugun biz de gezenlerdeniz..nasıl yorulduysa oğlum artık eve geldiğimizden bu yana uyuyor..uyumasına alışkın olmadıgım için kendimi bomboş hissediyorum..biz de termos aldık..artık dışarda acıkacak diye korkmadan daha rahat dolaşabileceğiz..

ohh gezmeleride yapmışsınız ee çocuk yorugunluktan kendini uykuya vurdu sende dinlen işte tatlım işin gücün varsa yap bitir benim kızım gündüzleri uyumadığı için akşamları yapıyroum işimi kahvaltıyı bile zar zor yapıyorum hatta yapamadığım zamanlar bile oluyo bugün bizde kapının önüne çıktık bide bugün banyo yaptık rahatız yani ya dışarı çıkarken korkuyorum ya hasta olucak diye malum domuz gribi aldı başını gidiyo bide havalarda mevsim normallerinde değil hatta anormal olduğu için dışarı çıkartırken korkuyorum ne yapcaz ya dünyanın hali çok kötü

valla dünür evimi dün temizlemiştim..poyraz uyurken yemeği de yaptım..bu sefer yapacak iş kalmayınca canım sıkıldı...bu bebişler uyusa bir türlü uyumasa bir türlü..benimki ne gündüz ne de gece doğru düzgün uyur..nasıl olduysa uyudu bugun..alışık değilim ya hasta mı diye korktum ama şimdi uyandı ve olması gerektiği gibi tepeme tırmanmaya çalışıyor...

merhaba gıttık sabah doktorumuza.Derin 1kg 100 gr almış 7230 olmuş boyu da 65 cm olmuş. geçen ay kışlık tulum almıştım 3 tane 62 cm bu gıdışle gıyemıcek hava 30 derece burda nerdeyse.paçalarını keserim olmazsa:) ek gıdalara başlayalım dedi dr.yarından ıtıbare önce elma armut suyuyla başlıyoruz.bı kaçgun sonra püresini 10 gun sonra falan da içine 1-2 bebe bisk.koyup hepsini verirsin dedi.bı de aptemilin kaşık mamalarında aldırdı bakalım inşalah derin sever.e dedim ne zaman meme emıcek bu çocuk dedim azalıcak tabi emmesi bıraz dedi.inşallah emmeyı bırakmaz bebeğim:çok üzgünüm: doktordan sonra da ve dönmek istemedı canım ablam annem ben takıldık çarşıda,haa bi de bıze de multitab bı de ferro verdı demır ılacı ama ona 2 hafta sonra başlıycam.

canım bebişinin kilosu çok iyi maşallah, ek gıda için, özellikle de bisküvi için erken bence, benim kızım 6500 gr ve doktorumuz kilosu iyi olduğu için gelecek aya bıraktı ek gıdayı, bence ek gıdayı doyumluk değil tadımlık versen daha iyi bu ay :icecream:

derin hanıma maşallah canım.kilosu boyu sağlığı sıhhati yerindeymiş maşallahh..
canım bencede drun biraz fazla ek gıda vermiş.dediğin gibi sen ne ara emzircen.yani kilosu iyiyse niye bu kadar çabuk ek gıdaya geçtiki?daha 4ayını yeni doldurmuş.hani meyve sularını taddır ama püreye falan hele hele biskuvi falan banada erken geldi.çünkü bebişinin kilosu iyi gerek yok gibi...

gülincim derinin kilosu iyi deilmi yaa neden dr ek gıda dediki anlamadım walla:bbo:
bisküvi falan,kaldıki hem emzirip hem mama vermiyomuydun sen ..
walla ben salı gidicem dr.yağmur büyük bi ihtimal 6400 6500 anca olmuştur..
çünkü geçen ay 5800 falandı..
e baktım 4.ay kız bebekkler 4500 en az 8000 de en fazla olması gereken kilo.
ideali ise 6500 falan .gerçi değişiyor her bebeğe göre ama açıklanan rakamlar bu...
emzrmeye dewam 6.aya kadar ek gıda wermeyi düşünmüorum açıkcası..
aslında dr lar çok önermezler ek gıdayı 4.ayda ama seninki maşallah neler vermiş..
neyse derine maşallahhh

herkese günaydınnn umarım güzel bir geçiririzz..
bugün kimse olmaz burdaaa

gülin maşallah kızına canım
dr unuz kim merak ettim de
biz karşıyakada sahilde yılmaz bay var ona gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…