Canım maşallah kızına
yok gzlm emmiyoo..denedim arada tutuo memeyi ama çabuk yoruluyo sık sık emio bu sfer sonrada uyku düzeni falan kaçıo onun için ben sağarak vermeyi tercih ettim böle olunca hem süt saati düzenli hemde uyku saati..
öncceden sağdığım sütün üsytüne daha sonra sağdığım sütü kesnlikle eklemyorum ayrı kaplarda canım..
Saadetçim benim okadar yok sütüm mesela emzirdikten sonra kalan sütü sağıyorum 20 , 30 bazen 40 çıkıyor , kap 150 cc alıyor ya, o dolana kadar 1,2 gün içinde sık sık sağıyorum, zararlımıymış karıştırmak, çözülmüş süt karıştırılmaz diye biliyorum ben
saadetcim 3ay 27 günlüğüz ve gece daha sık olmak üzere her saat başı emmeye kalkıyo kilomuzda 8.600 falan ama her saat başı kalkmaktan ben yorgun düşüyorum ya işe de bebişle geldiğim için artık hiç enerjim kalmadı valla uykuyu alamadığımdan o yüzden iyice öğrenmek için soruyorum bu sağım işini sıktıysam kusura bakma cnm öğrenene kadar katlan bize lütfen
Yasemincim her uyandığında alma kucağına, sağa sola döndür salla pış pış yap uyur gene , birde ben gece sütümü sağıp veriorum uykuda içiyor uyanmıyor o zaman 4-5 saat
Canım sağol çok güzelmiş opuyorumnanaktanhttp://www.onlinesarki.net/mp3/1257/Asli-Gungor-Ninni-Dinle.html kızlar dınleyın bak çok hoşuma gıttı benim.
herkeze merhaba
bızde bugun oglumu doktora goturduk 5lı karma ve rota vırus asısnı yaptrdık .
bızım oglan nedense hıc sevmıo rota nın tadını :)
doktor dedıkı oglunuzun dişi cıkmıs :) cok mutlu olduk zaten ıcındeydı şişkınlık vardı sonunda patlamış bembeyaz cok tatlı :)
oglum 7 600 kılo boyuda 69 cm
bızden bole sızler nasılsınız
merhaba kızlar ay bu ay deli oldum kızım 420 gr.almış sadece niye böyle oldu ya 5 ayımıza girdik 6.720 gr. boy65cm olmuş maşallah her ay 1 kilo alıyordu kızım ne yapcam ben şimdi ya dr.mama falan vermiyorum 2 hafta sonra tekrar getir tartalım dedi.güzelde emiyor ama bu ay kilo alımı yavaşlıyormuş her halde bebeklerin.demire de başlamadık.5li karma pnömokok ve rotorixin 2 dozu vuruldu.ateşlenmedi şükür .tv.dr.söyledi ateş düşürücü ateş olmadan verilmez dedi .bende vermedim .ama aşı yeri beze gibi sert olmuş dr.söylemek gerekirmi geçermi ne dersiniz
slm kizlar...
oglusumun asisini yaptirdik..kont oldu..
biraz agladi sonra sustu..simdide tepinmekle meskul..
armin 3ay 22 gunluk..kilosu 6.700gr boyuda 67cm olmus.
bizden boyle simdi gozum uzerinde ateslenirse fitil yapcam
maşallah bebişlere, ateşsiz atlatırsınız inşallah
günaydın kızlar bizim kız sabah sabah dellendi yine ağladı bi saat uyudu sonra ,dün ilk defa mamadan yoğurt mayaladım püre kavanozlarına.125 gramlık hepsini bitirdi çok sevdi, gerçi doktor yoğurt verme sonra verirsin demişti ama her dr. farklı sonuçta o da süt diyip verdim gün aşırı vermeyi düşünüyorum çorbalara da haftaya geçicez ne çabuk büyüyolar ya bazen hemen büyüse de konuşsa diyorum bazen de keşke büyümese böyle çok tatlı diyorum.
Canım senin kızın ne kadarlık,ben daha başlamadım ek gıdaya falan
Kızlar nasılsınız, iyiyiz biz ,yusuf kayranın karnı tok, altı temiz oynuyor kendi kendine ama 5 dakikam var hemen sıkılıyor
bugün halamız ameliyat oluyor, kayınvalidemde yanında kalcak , kayınpederim yalnız, bize gelcek akşama yemek yapmam lazım sositososito