2009 Haziran Anneleri!!

herkese iyi pazarlar
ama benim için sabah kötü başladı meşhur regl dönemi baş dönmelerim başladı kafamı kaldıramıyorum
allahtan babası ilgilendi kızlarla da ben yattım ama öyle iğrtenç bişey ki bu yattığında bile baş dönmesi durmuyo bu aralkar yoruldum dün gece de yemekli misafir üstüne elif grip gibi oldu huysuzluğu ve uykusuzluğu ve ben bu haldeyim
bu arada elif biberon almıyor reddediyo
ancak uykuya dalacak ki ağzına zorla veriyorum çocuk kaşığın ve sofranın tadını aldı galiba obur olacak
ama minyon bir obur çünkü 5. ay bitti biz hala 6400 mama aldığı halde
olsun keyfi ve genel sağlığı yerinde gerisi boş ama biberonu bırakırsa yandık ben nasıl içiririm 150 cc mamayı gece kaşık falan

gülin maşallah kızına canım
dr unuz kim merak ettim de
biz karşıyakada sahilde yılmaz bay var ona gidiyoruz

:)) kız onun için çatlak dıyolar bıraz doğru mu?eltım göturmuştu oğlunu ona deli biraz dedi:) bızım doktor Koray SALAR Banka sokağında çarşıda.k.yaja dev.hast.nın doktoru.

herkese ii pazarlar
zeyno canım geçmiş olsun ya bişi sorcam benim regl dönemimde çok berbat olur acile bile gittiğim günler olurdu doğumdan sonra geçer diye ümit ediydum seninde önceden böylemiydi geçmedimi
d.gabbana maşallah kızının kilosu çok güzel ama banda bebe bisküvisi erken geldi en az 5.ayına girse bide kızının kilosuda iyi bukadara gerek yok
ben kızıma meyve püresi veriyorum kabız oldu bunları versem ne olur acaba

canım afiyet olsun ama kestane de çok kilo yapıyo be güzelim zaten kafayı yiycem kilolardan.bu arada kızım 29 mayıs doğumlu 4 gün sonra 5 ayı bitecek sütüm iyice azaldığı için ek gıdaya geçtik.gerçi daha meyve suyu verdi bikaç kere kaşık mamasını sevmedi haftaya çorbalara başlıycam.dün farklı bir dr.a götürdük o da artık yumurtaya başlayabilirsin dedi ama bana erken geldi yumurta için biraz daha bekliycem.
dün idrar testi sonucun aldık enfeksiyon geçmemiş tekrar antibiyotiğe başladık of çok zor ya ilaç içirmek.tarttı dr.600 gram almış ama kıyafetleriyle tarttığı için nekadar aldı anlayamadım çünkü üstünde kalın tulum vardı.önceki dr. tamamen soyup tartıyodu.işte böyle kafa karışık geri geldik doktordan.

kızlar gündüz bebekleri nerde,nasıl uyutuyosunuz...
beşiğindeğimi yatırıyosunuz.
bizim 2 3 gündür uykumuz yok gündüzleriii...
sallıorum yerine koyuyorum uyanıyoo..
napıcam ben.
çamaşır bile asamıorum,yemek yapamıorum..
sizlerde durum nasıl

aynen canım gündüzleri kafayı yicem hiç bişey yapamıyorum taksit taksit uyuyor.
ben kendi yatagımızda sallıyorum ayagımda gündüz.uyunca olduğyu yere bırakıyorum.yoıksa uyanıyor.

slm kizlarr..
dun aksam dugune gittik ailece..
evet arminde bize eslik etti..
millet hopladi zipladi armin yine 8 olunca uyudu..hic sorun cikarmadi bebisim..
bizde dun resim cektik ve bugun ekledik albume:kedi: ..bakmadan gecmeyinnn opuyoruz sizii

canım dışarı çıkmadan sütünü içirip çıkıyorum sağdğım sütü de biberonuna koyup alıyorm yanına 3-6 süresi var zatennn...
böyle ypıyorz arzucum...

ii akşamlar kızlarr..
bgnde boşş topik.:)
bzde brazdan arkadaşlara mangal partisne gidiyoruzz..
sağolsn komşum yemk derdn den kurtardı bni...
gerçi dünden yemeğim vardı ama yarına artıkk :)
gndz uykusundan bahsetmşsnz çok şkr irem 2 saat uyur sonra 2-3 saat oynarz çzgi flm seyreder
düzen böledr sonra tekrar uyurr..
bide kucağa alışmadığı için rahat oluyorr

ii akşamlar kıslar nasılsınız bakalım bizde şimdi mangaldan geldik kızımda uslu durdu
bizde hep kucakta yada yatıp oynaşanlardanız sürekli ilgi istiyo iş güç hak getire

ıyı aksamlar kızlar...
benım oglumda sureklı ılgı ıstıyor . fakat ben iş yapıcagım zaman onu arabasına koyuyorum
evın ıcınde arabasıyla duruyor odadan odaya benımle dolasıyor. salondaykende salıncagında mama sandalyesınde veya yerde oyun halısında ama genelde babasının yumusacık göbeğinde duruyor kaydirigubbakcemile3 arabasına koydugum zaman bende ısımı yapıorum oda benı ızlıyor.
bızden boyle . sımdıde yuzustu yatırdım kelebegıne gıtmeye calısıyor.
babamız maç ızlemeye gıttı bız oglumla evde tekız :)

tşk ederim saadetçim.biz hala sağma işini beceremedik.sağa bilseydim en azından dışarda emzirme derdi olmıcaktı.her ortamdada emzirilmiyo.ama sagıncada sütüm az çıkıyo.bakalım kızımın bi günü bi gününe uymuyo.hergün değişiyo cadı.şimdilik yine memişe döndü.

kimsecikler yokk..
babamız maç izlemeeye gitti.
bizde yağmur hanımla uyuumaya çalışıoz..
bugün hiç uyumadı,çok huysuzdu..
inş gece uyur..

:)) kız onun için çatlak dıyolar bıraz doğru mu?eltım göturmuştu oğlunu ona deli biraz dedi:) bızım doktor Koray SALAR Banka sokağında çarşıda.k.yaja dev.hast.nın doktoru.

yok canım biz memnunuz benim ilk kızın dr u
hangi dr a götürdüysem çare bulamadılar en son arkadaş tavsiyesi ile gittim
hemen tedavi etti meğer sinüzitmiş bizim kız
5 yıldır devam ediyoruz 2. bebektede ona gittik haliyle
telefonda bile her koşulda yardım eder
lojmanda çok kişiye tavsiye ettim memnun kaldılar
ama tabi beğeniler farklı ne yapmış ki eltin deli dedi şaşırdım eşim de çok beğeniyo

hayır değildi ama ne oldu anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…