annem bakiyor canim, simdilik tabi,biraz buyusun mecburen bakicibakıcıya mı verdin peki eğer verdiysen kaca verdin oda ii teysesi sana ve egeye öpücük gönderio buradan :)
merhaba kızlar ay bu ay deli oldum kızım 420 gr.almış sadece niye böyle oldu ya 5 ayımıza girdik 6.720 gr. boy65cm olmuş maşallah her ay 1 kilo alıyordu kızım ne yapcam ben şimdi ya dr.mama falan vermiyorum 2 hafta sonra tekrar getir tartalım dedi.güzelde emiyor ama bu ay kilo alımı yavaşlıyormuş her halde bebeklerin.demire de başlamadık.5li karma pnömokok ve rotorixin 2 dozu vuruldu.ateşlenmedi şükür .tv.dr.söyledi ateş düşürücü ateş olmadan verilmez dedi .bende vermedim .ama aşı yeri beze gibi sert olmuş dr.söylemek gerekirmi geçermi ne dersiniz
slm kizlar...
oglusumun asisini yaptirdik..kont oldu..
biraz agladi sonra sustu..simdide tepinmekle meskul..
armin 3ay 22 gunluk..kilosu 6.700gr boyuda 67cm olmus.
bizden boyle simdi gozum uzerinde ateslenirse fitil yapcam
cnm maşallah armine..bizimde salı günü aşılarımız.
inşallah ateşlenmez bebişlerimiz...
herkeze merhaba
bızde bugun oglumu doktora goturduk 5lı karma ve rota vırus asısnı yaptrdık .
bızım oglan nedense hıc sevmıo rota nın tadını :)
doktor dedıkı oglunuzun dişi cıkmıs :) cok mutlu olduk zaten ıcındeydı şişkınlık vardı sonunda patlamış bembeyaz cok tatlı :)
oglum 7 600 kılo boyuda 69 cm
bızden bole sızler nasılsınız
benim bebek de az aliyor canim iki aydir 500 gr civari, dr sorun yok anne sutune devam dedi, kilosu su an 6300
olurmu canım ben yardımcı olmaktan sıkılmam aksine hoşuma gider aklına takılanı dilimin döndüğünce anlatmaya çalışırımm. .a.s.saadetcim 3ay 27 günlüğüz ve gece daha sık olmak üzere her saat başı emmeye kalkıyo kilomuzda 8.600 falan ama her saat başı kalkmaktan ben yorgun düşüyorum ya işe de bebişle geldiğim için artık hiç enerjim kalmadı valla uykuyu alamadığımdan o yüzden iyice öğrenmek için soruyorum bu sağım işini sıktıysam kusura bakma cnm öğrenene kadar katlan bize lütfen
amin :Saruboceq:yasemincim kızın cok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın
saadetcim seninde sütüne maşallah bol bol olsun doysun iremim
amin :Saruboceq: hepimizin bebeileri anne sütü ile tıka basa doysun inşallah arzucumevet canım ilk başlar böyle değildi ama arada düzeni bozuluyo.yada benim süt arada azalınca asyada emmekden sıkılıyo.çünkü sütüm biraz geç geliyo.çek çek çocuk sıkılıyo aglayamaya başlıyo.damarlarım geç açılıyo öyle hissediyorum.
az emiyo sık emiyo.öyle oluncada kilo alımı az oluyo tabi.2saat zor dayanıyo.ama geceleri uyuyo.bende 4saatte bi kalmaya çalışıyorum öyle emziriyorm.bazen bu süre biraz daha uzuyo.
aslında emzirmek çok hoşuma gidiyo.biberonla vermekde duygu olarak sezeryanla dogum gibi geliyo bana ama mecbur olunca tabi yapcak bişey yok.
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim canım.böyle giderse bizde yavaş yavaş senin metoda geçicez.sana bol bol şifali sütler diliyorum canımmm
tskr ederim kizlr..hepimizin bebislerine masllahh
saadetcim 3ay 27 günlüğüz ve gece daha sık olmak üzere her saat başı emmeye kalkıyo kilomuzda 8.600 falan ama her saat başı kalkmaktan ben yorgun düşüyorum ya işe de bebişle geldiğim için artık hiç enerjim kalmadı valla uykuyu alamadığımdan o yüzden iyice öğrenmek için soruyorum bu sağım işini sıktıysam kusura bakma cnm öğrenene kadar katlan bize lütfen
slm kizlar...
oglusumun asisini yaptirdik..kont oldu..
biraz agladi sonra sustu..simdide tepinmekle meskul..
armin 3ay 22 gunluk..kilosu 6.700gr boyuda 67cm olmus.
bizden boyle simdi gozum uzerinde ateslenirse fitil yapcam
herkeze merhaba
bızde bugun oglumu doktora goturduk 5lı karma ve rota vırus asısnı yaptrdık .
bızım oglan nedense hıc sevmıo rota nın tadını :)
doktor dedıkı oglunuzun dişi cıkmıs :) cok mutlu olduk zaten ıcındeydı şişkınlık vardı sonunda patlamış bembeyaz cok tatlı :)
oglum 7 600 kılo boyuda 69 cm
bızden bole sızler nasılsınız
evet zuzucum bebiş vkıyagetleri çok gzl ama bi o kadarda pahalı..
ayından büyük al derim zaten tam kış gelmedi o zmn da gydrrsn
dediğin gibi hemen büyüyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?