2009 Haziran Anneleri!!

herkese günaydınn.dün aşımızı olduk..yağmur bu ay 450 gr almış...yani 6250 olmuş..
boyda 64 cm..hiç hoşuma gitmedi bu durumm..haftaya dr randevumuz var bakalım ne dicek..
ekgıda vericekmi..sadece emiyo yağmur,yavaş tavaş wersemmi meyve sularından acaba..?
demir werdi bu arada dr.ferro die bi damla.günde 9 damla,sewmezse tadını başka yazarım dedi..
sabah werdim sewdi.2 ay daha emerek iidare etse yağmur.bu arada vitamalt inanılmaz süt yapıo kızlar..
tavsiye ederimm kesinlikle...
hasta olanlara geçmiş olsunn..aman dikkat gribe..
özlem bende merak ediorum nasıl değiştirdin nikini?**

dün çok yoruldum kızlar yaa, akşama kadar sürekli ağladı kızım, çok midesi bulandı sürekli suratını buruşturdu falan, en son akşam bayaa bi kustu rahatladı, bi anlasak dertlerini (

canim gelinim benim, usutmus mu acaba? gecmis olsun annesi.....
hepimizin cumhuriyet bayrami kutlu olsun:)

nickimi ben de degistirmek isterim, kendi adim olsun....sanki sikca sorulan sorularda vardi nasil yapacagimiz, bi deneyeyim

slm kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

müminecim reflüsü var demiştin ya belki ondandır canım kızının huysuzluğu midesinin bulanması zaten reflüsü olan bebek çok kusar benim ablamın kızı 7 aya kadar sürekli kustu emdi kustu emdi kustu yani reflüsü olan bebek çok kusar

leocum maşallah normal tatlım kilosu benim kızımında 6 300 63 cm yani ama ben mama verdiğim için toparladı yoksa ayda 400 500 gr alıyodu çok az yani şimdi ayda 800 900 gr alıyo bakalım bu ay nekadr alıcak ama her gören toplamış diyo

bugün güne iyi başladık bakalım ne olcak ben dışarıya çamaşır asmaya gittim kızım uyanmış o ara babası geldi kız uyanmıi git bak dedi bende gittim baktım kendi kendine oynuyo ilk defa şaşırdım yani büyüyomu ne gerçi bugün böle olur yarın huysuz mızmız olur bakalm akşma daha çok var inş uslu olur yaa valla mızmız hep mızmızlanıyo kucakta bile başım ağrıyo valla sinirlendiriyo beni ama ne yapcan bebek işte bişi desen anlamıyo malesef

kizlar kadinlar kulubu hakkinda bolumunde, oneriler sorular, sorunlar bolumu var, ordan sikca sorulan sorulara girin, kullanici adini degistirmek icin ne yapacaginizi yazmislar....bu arada seda_sari ve hsurmal arkadaslari ben mi goremiyorum yoksa onlar mi artik giremiyorlar?

cnm ne bileyim yaaa her ay 800 gr 1000 alıodu..
topiğe bakıoyorum maşallah diğer bebeklerinkilosu çok iyi.
gerçi mama wersem benimkide kilo alır bakalım artık napcazz..
bu ay noldu anlamadım..sütümde war emziriyorum.acaba günde birkez mama versemmi.
bakalım dr ne dicek?ona göre haereket edeyim..

cnm annelik işte zor ama sevgileri olmasa zaten çekilmezzz..
bi gülüş yeterr...

aynen öle tatlım dr una sor canım o sana mama vermen gerekiyosa söler zaten bebekler büyüdükçe kilo alımları azalıyo

benim kızımda beyaz peynirci oldu başka şeyleri bu kadr severek yemiyo azcık tattırıyorum istiyo yaw peynirci kızım çok komik yaa çok gülüdüryo beni bu kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım dokunmasın beyaz peynir,bildiğim 1 yaşına kADAR SADECE LABNE PEYNIRi,inek sütünden olduğundan zararlı olabılıyo.sor bakalım bı doktoruna malum noırmal sut de verılmıyo.

kizlar sikca sorulan sorular bolumunden,kullanici adi degistirilebiliyor kazene bir msj gondermeniz yeterli olur orda aciklamasi var zaten..

nasil olmus nickimşakkıdı

bizde oglusla yeni kalktik gidip kahvalti yapiyim(kizlar kkdaki sorundan dolayi mesajlarinizdan alinti yapamadim boyle genel yazdim)
opuyorum hepinizi

benim oglum da iki aydir 500 gr civari aliyor, dr normal dese de uzuluyor insan ama yine de vermiyorum mama

canım dokunmasın beyaz peynir,bildiğim 1 yaşına kADAR SADECE LABNE PEYNIRi,inek sütünden olduğundan zararlı olabılıyo.sor bakalım bı doktoruna malum noırmal sut de verılmıyo.
yok canım öle çok vermiyorum tatlım çok verirmiyim sadece tatırıyorum tad duyusu gelişsin diye tattırıyorum herşeyi sonuçta 6 aydan sonra kahvaltısına konulucak bebe biskuvisinin içine katıyolar peyniri süt tamamda peyniri bebekler 6 aydan sonra kahvaltısında yiyebiliyo diye biliyorum

güzel olmuş canım bende hülya nisa yapıcam kaydirigubbakcemile3 evet bu aralar sorun var hadi siz karnınızı doyurun ben dün yaptım yemeklerimi artık akşamları yapıp dolaba koyucam çünkü gündüz uyumuyo kızım çözümü böle buldum

kızlar bu kk pro nasıl bişi avantajı pek yok sanırım okudum ama bende istiyorum fakat kullananlara bi sorim özlemcim beni aydınlat lütfenkaydirigubbakcemile3

benim oglum da iki aydir 500 gr civari aliyor, dr normal dese de uzuluyor insan ama yine de vermiyorum mama

cnm bende emzirmeye dewammm..
ağlamıyoo,gayet mutlu huzurluu..
demekki sütüm yağlı değil..2 ay daha emsin,gıdalara geçicez..
o zmn ztn 2 3 kere emer günde..minik olsun 2 ay dahaa.ne zmn alcak anne sütünü bidahaa.
.

benimkiyle uğraşmaktan sadece uğrayıp kaçıyorum..hiç fırsat vermiyor hiç..sürekli kucağımda..şimdi uyudu da girebildim..birazdan uyanır..kuş uykusuna yatıyor..şimdi çıkıyorum uyanmadan ev işlerini halledeyim bari.

iyiakşamlar kızlar...
kmse yok...
herkes nick değiştircek galiba ...
hayırlı olsun yeni nicklerinz

iyi akşamlar herkese, hava, naren, hülya geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, bugün bi parça daha iyiyiz, ama gaviscona rağmen resmen midesinden foş diye su geliyo bebişimin,

dün çok kötü steres olmuştum, bugün tatil olunca eşim kıza baktı ben de arkadaşla bereber alışverişe çıktım, kendime cilt bakım ürünü falan aldım, yoksa bu gidişle kocişler elden gidicek, biraz kendimize bakmaya başlamak lazım :kedi:

nasilsin muminecigim, reflu olmus azra, cok gecmis olsun, benim dr reflu bebeklerde ilk 6 ay cok sik gorulur demisti, alisverise cikman iyi olmus, bir de ben cikabilsem keske, ise gidiyorum, giyecek hicbisey yok, ogrenciler hergun ayni kiyafetle gormekten biktilar, eskiler olmuyor, yenisini almak icin de firsat yok napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…