evet canım ama oda torununu düşünüyo demekki tabikide kapıyı çalması lazım sen uygunsuz bi vaziyette olursun yani ona normal gelebilir ama sen utanırsın canım aileniz küsmüydü sende benim kaçmışsın bizimkiler 1 ay sonra barıştı bitek abim küs oda zamanla düzelir annemle babam konuşuyo ya benle o yeter bizim bebişler herşeyde erken gidiyo dişlerde erkenden çıktı benim kızımda emziğini çıkartıyo ağzından bida sokmaya çalışıyo sokamayıncada sinirleniyo onla kaşıyıop dişlerini bu bebekler çok komik yagünaydınnnn
bizim babanne geldi de biraz ayrı kaldık anam kociş anahhtar vermiş zırt pırt geliyo bahanesi kapıyı çalmıyom aramıyom ki çağatay uyuyosa diyeeee dedimki uyanmaz siz kapıyı çalın o ne öl eya özel hayat diye bişe kalmadı bbg evi gibi oldukkk
dün nihayet aileler tanıştı işte bi yük kalktı üzerimden şükür sorunsuz da geçti
ama annem idare etti çok e arada laf da sokmadı değil az bile dediii
işte bölee
biz tam gaz ağzımıza bişeler sokup sinirli sinirli homurdanarak kemiriyoz daha bişe yok ama valla sinir basıyo dişliklerini kopartcak gibi yapıyo komik bu yaaa
geçmiş olsun canım dikkat et kendine nane limon kaynat canım oda iyi geliyo bide bi güzel terle yat yani iyileşirsin inş kısa zamandaselam kızlar....
malesef hasta olmuşum
burnum tıkalı , halsızım.
sabah hemen annemı aradım ısı yokmus ucakla gelıcek bugun saat 1 gıbı yanımda olur :)
cunku ben bu halde oglumu kucagıma almak ıstemıyorum onada gecmesın allah korusun.
ıhlamur ıcıyorum , sız neler yaptınız hasta oldugunuzda ????
günaydın herkesee..
yağmurlu bir güne uyandık..
hava çok kötü manisada..
bizim aşımız var bugün..
ordanda gezmeye gidicez kızımlaa..
hepinizi öpüoruzzz.
havvacım geçmiş olsun cnm bebeğine..
canım maşallah hayırlı olsun
inşallah sorunsuz atlatırsınız
ardayı ve seni çok öpüyorum
herkeslere günaaydın nida marchandize çok geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize biz elden ayaktan düşersek ne olur bu yavruların halii
havvacım canım arda adam oluyomuşşş hayırlı olsun
semoş çagatayın çok haraketli olduğu anne karnındaykeen belliydi mazlum bi çocuk olmasını bekleme tatlım
kayınvaldenede ii demişsin ne o canım kapı acıp girme bilsin haddinii
beni kaynanmda yatak odamıza öyle giriyo eşime diyorum iç çamaşırlarımı flan yatağın üzerine atsam anlayıp girmez belkiii:kedi:
canlarım nasılsınız? bir kaç gün giremedim ben , halamız ameliyat oldu menüsküs , saat başı buz konuyor 20 dakika, yoksa bacak şişer demiş doktor , kayınvalidem tek başına uğraşıyor, gündüzleride ben gidiyorum biraz dinlensin diye işte
nidacım , ecemcim çok geçmiş olsun
Havvacım arda erkek oluyormuş maşallah , Allah damatlığını da göstersin
biraz geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş
selam kzıalr.. hasta olanalra geçmiş oslun.. havvacım arda da sünnet oluyormuş.. gözünüyadın olsun.. emelcim sizede geçmiş olsun.. ay ne çok hasta var ya.. kıkş gleiyor dertler başlıyor aman Allah'ım
havvacım geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun ardamız erkek mı oldu..nezaman büyüdüler bunlar ya
ecemcim ve nidacım geçmiş olsun aman dikkat edin.acil şifalar..
dünürüm geçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın annen geliyormuş.
bende zeynebi uyuttum ayagımda korkuyorum bırakmaya kuş uykusunda daha yemek yapcam.
nasıl yanı nıye yenı tanıştı ailelerakannehirgünaydınnnn
bizim babanne geldi de biraz ayrı kaldık anam kociş anahhtar vermiş zırt pırt geliyo bahanesi kapıyı çalmıyom aramıyom ki çağatay uyuyosa diyeeee dedimki uyanmaz siz kapıyı çalın o ne öl eya özel hayat diye bişe kalmadı bbg evi gibi oldukkk
dün nihayet aileler tanıştı işte bi yük kalktı üzerimden şükür sorunsuz da geçti
ama annem idare etti çok e arada laf da sokmadı değil az bile dediii
işte bölee
biz tam gaz ağzımıza bişeler sokup sinirli sinirli homurdanarak kemiriyoz daha bişe yok ama valla sinir basıyo dişliklerini kopartcak gibi yapıyo komik bu yaaa
ay çok şükür k.validemın hiç öyle dangur dungur huyları yok.:Saruboceq:herkeslere günaaydın nida marchandize çok geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize biz elden ayaktan düşersek ne olur bu yavruların halii
havvacım canım arda adam oluyomuşşş hayırlı olsun
semoş çagatayın çok haraketli olduğu anne karnındaykeen belliydi mazlum bi çocuk olmasını bekleme tatlım
kayınvaldenede ii demişsin ne o canım kapı acıp girme bilsin haddinii
beni kaynanmda yatak odamıza öyle giriyo eşime diyorum iç çamaşırlarımı flan yatağın üzerine atsam anlayıp girmez belkiii:kedi:
saol sadetçimallh dualarını kabul etsin tatlım mışılmışıl uyuyoşu an
slm kizlar...
giremedim gunlerdir yaa...
merak ettim sizleri.hasta olan herkese gecmis olsun..iyi bakin koruyun kendinizi ve bebisleri..
opuldunnuzzz
dün çok yoruldum kızlar yaa, akşama kadar sürekli ağladı kızım, çok midesi bulandı sürekli suratını buruşturdu falan, en son akşam bayaa bi kustu rahatladı, bi anlasak dertlerini(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?