- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
selam kızlar uzun zamandır giremedim.klavyemiz bozuldu.alma fırsatımda olmadı.ses yapmasın diye slikon klavye aldım buda igrenç ötesi çıktı.ses çıkmıyo ama parmaklarım agrıyo yazarken.biz iyiyiz oglumla.buaralar biraz huzursuz .yarın sünnet olucak golum saat 14 te çok heycanlıyım .bu gün yıktı ortalıgı içinemi dogdu nedir.hadi görüşürüz kızlarumarım herşey yolundadır
selam kızlar uzun zamandır giremedim.klavyemiz bozuldu.alma fırsatımda olmadı.ses yapmasın diye slikon klavye aldım buda igrenç ötesi çıktı.ses çıkmıyo ama parmaklarım agrıyo yazarken.biz iyiyiz oglumla.buaralar biraz huzursuz .yarın sünnet olucak golum saat 14 te çok heycanlıyım .bu gün yıktı ortalıgı içinemi dogdu nedir.hadi görüşürüz kızlarumarım herşey yolundadır
havvacm inşi sorunsuz atlatırsınız erkek olucak hee maşallah hadi bakalım
şimdidedn hayırlı olsun oğlumuza.biz de aşı olduk bugun ateş olmadı çok şükür butun gun ıyıydı ama akşam acayıp huysuzlaştı bıraz önce zar zor uyuttum inşallah gece de uyur.öptüm herkesi.Şeniz
bende hep içimden geçiriyordum seni nerdeki acaba diye havvacımm...
neseki iyisiniz..
ardayada şimdiden geçmiş olsun
geçmiş olsun havvacım Ardaya, erkek olucak maşşallah, inşallah daha nice güzel mürüvetlerini görürsünüz ,Allah kolaylık versin alkisalkisalkis
inş nidacım tam düzeldi derken tekrar başa dönüyosun inş geçmez onada
günaydin,,umarim bebisler iyidir ve anneleri de tabii..ilayda nezleyi atlatti ,simdide ben nezleyim..umarim hemen gecer...Hepinize iyi bir gün dilerim ...
geçmiş olsun canım, dikkat et de senden tekrar geçmesin ilaydaya, yaz çabucak gelse, bebişler büyüse, tatillere gidilse aaahh ahh :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?