2009 Haziran Anneleri!!

nasılsınız kıslar
bugün çok güsel bi gün geçirdim saçımı kestrdim boyattım ohhh kendime geldimm
kızımda uslu uslu durdu birazdan albüme eklicem bakın bakalım yakışmımı

ii akşamlar herkese..
kimsecikler yokk..
bende kızım uyuyoken yatayım..
ii gecelerrrr

selam kızlar uzun zamandır giremedim.klavyemiz bozuldu.alma fırsatımda olmadı.ses yapmasın diye slikon klavye aldım buda igrenç ötesi çıktı.ses çıkmıyo ama parmaklarım agrıyo yazarken.biz iyiyiz oglumla.buaralar biraz huzursuz .yarın sünnet olucak golum saat 14 te çok heycanlıyım .bu gün yıktı ortalıgı içinemi dogdu nedir.hadi görüşürüz kızlarumarım herşey yolundadır

havvacm inşi sorunsuz atlatırsınız erkek olucak hee maşallah hadi bakalım

şimdidedn hayırlı olsun oğlumuza.biz de aşı olduk bugun ateş olmadı çok şükür butun gun ıyıydı ama akşam acayıp huysuzlaştı bıraz önce zar zor uyuttum inşallah gece de uyur.öptüm herkesi.Şeniz

bende hep içimden geçiriyordum seni nerdeki acaba diye havvacımm...
neseki iyisiniz..
ardayada şimdiden geçmiş olsun

geçmiş olsun havvacım Ardaya, erkek olucak maşşallah, inşallah daha nice güzel mürüvetlerini görürsünüz ,Allah kolaylık versin alkisalkisalkis

günaydın kızlaar, sonunda normal bi gece geçirdik çook şükür
hep kızım gazdan uyumuyo sanıyodum, meğer asıl reflüsü varmış sanırım, çocuk doktoru arkadaşlardan birine danıştık, bu gece uyumadan bibuçuk saat önce besledim, karyolasının da başını yükselttik, daha rahat etti çok şükür, yoksa sabaha kadar kıpır kıpır, mızır mızır durmuyodu, nezormuş bebek bakması, anlatamıyo ki derdini bebişler

havvacm inşi sorunsuz atlatırsınız erkek olucak hee maşallah hadi bakalım

bende hep içimden geçiriyordum seni nerdeki acaba diye havvacımm...
neseki iyisiniz..
ardayada şimdiden geçmiş olsun

geçmiş olsun havvacım Ardaya, erkek olucak maşşallah, inşallah daha nice güzel mürüvetlerini görürsünüz ,Allah kolaylık versin alkisalkisalkis

saolun kızlar hepiniz inşallah sorun yaşamadan atlatırız dünyadan hberi yor oglumun

günaydın herkesee..
yağmurlu bir güne uyandık..
hava çok kötü manisada..
bizim aşımız var bugün..
ordanda gezmeye gidicez kızımlaa..
hepinizi öpüoruzzz.
havvacım geçmiş olsun cnm bebeğine..

günaydin,,umarim bebisler iyidir ve anneleri de tabii..ilayda nezleyi atlatti ,simdide ben nezleyim..umarim hemen gecer...Hepinize iyi bir gün dilerim ...

günaydın kızlar bizde dün gece tektik evde kızımla artık erken yatıp erken kalkıyo kızım 8 30 olunca mızıldıyo beşiğinde sallıyorum gne uykuya dalıyo sonrda 9 30 da uyanıyo tam uyanıyo uyandıktan sonrada dahada uyumuyo yarım saat o kadar gündüz 2 yada 3 kez uyuyo oda yarım saat 15 dk işim gücüm hep kalıyo bşi yapamıyorum yemek yemeye bile fırsatım olmuyo müminecim benim yeğenimdede vardı o reflüsü vardı sürekli kusuyodu ama öle çok ağlamıyodu geceleride uyuyodu yani ama her bebek ayrı tabi neyse derdini biliyosun artık sorun olmaz

inş nidacım tam düzeldi derken tekrar başa dönüyosun inş geçmez onada

günaydin,,umarim bebisler iyidir ve anneleri de tabii..ilayda nezleyi atlatti ,simdide ben nezleyim..umarim hemen gecer...Hepinize iyi bir gün dilerim ...

geçmiş olsun canım, dikkat et de senden tekrar geçmesin ilaydaya, yaz çabucak gelse, bebişler büyüse, tatillere gidilse aaahh ahh :hulya:

canım maşallah hayırlı olsun
inşallah sorunsuz atlatırsınız
ardayı ve seni çok öpüyorum

günaydınnnn
bizim babanne geldi de biraz ayrı kaldık anam kociş anahhtar vermiş zırt pırt geliyo bahanesi kapıyı çalmıyom aramıyom ki çağatay uyuyosa diyeeee dedimki uyanmaz siz kapıyı çalın o ne öl eya özel hayat diye bişe kalmadı bbg evi gibi oldukkk
dün nihayet aileler tanıştı işte bi yük kalktı üzerimden şükür sorunsuz da geçti
ama annem idare etti çok e arada laf da sokmadı değil az bile dediii
işte bölee
biz tam gaz ağzımıza bişeler sokup sinirli sinirli homurdanarak kemiriyoz daha bişe yok ama valla sinir basıyo dişliklerini kopartcak gibi yapıyo komik bu yaaa

of bu çocuk bana yaşama fırsatı vermiyo oyun istiyo uyucak da ben kaçarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…