herkese ii akşamlar..
kızlar yağmur bikaçgündür emdikten sonra çökelek gibi 1 çay kaşığı çıkarıyor..
dr arkadaşıma sordum..püskürterek çıkarmadıktan sonra önemli deilmiş..
sütün yarıodur,fazlasını çıkarıo dedi..
dr götürsem mi acaba..
birde bugün 4.gün kakasını yapmadıı..
onada normal 1 hafta bekle dedi...yada derecenin ucuna krem sür poposuna sür dedi..
ne yapmalıyım sizceeeee
aaa geçmiş olsun müminecim bide hayırlı olsun küçük ev daha güzel ısınıyo benim oturduğum odam küçük ama bi ısındımı sabaha kadar sıcacık duruyo ee önümüzde kış soğuklar arttı çocukları korumak lazım ben bide beşiğinin üstüne bişi örtüyorumki sabaha karşı soğuk oluyo kendi nefesiyle ısınsın soğuk almasın diye bakalım inş hasta etmeyiz bebişleri canım taşınırken azraya çok dikkat et soğuklarda kalmasın havalar soğudu inş sorunsuz yerleşirsiniz mutlu mesut yaşarsınız canım uykusunda benimkide öle ağlıyo canım bigün öle bi ağladıkı dedim ne oluyo bişimi oldu meğersem rüyasında görüyomuş ben hep besmeleyle yatırıyorum yerine bol bol okuyorum kızımı rahat uyusun diye
geçmiş olsun kızlar yaa, çok zor çok, benim kızım da bu sabah resmen çığlık çığlığa ağlayarak uyandı, daha doğrusu uyanamadı, uyandıramadım ama uykusunun içinde nasıl ağladı yaa, o ağladı ben ağladım, zaten gece uyumadı doğru dürüst, sersem gibiiyim vallaaa, Allahtan şimdi biraz daha iyi ama geceden korkuyorum vallaa
kızlar bugün ev baktık, taşınıyoruz kısmet olursa, çıkan kiracıyla konuştuk çok iyi ısınıyomuş, önü de açık, manzarası güzel, biraz ufak ama, kullanışlı bi ev, umarım mutlu oluruz,
bi de kızımı gözcü arkadaşa gösterdik, kanalları tkalıymış, çok akyo gözümüz, masaj yapıcaz bol bol Çok üzgünüm çoook
canım bencede bekle sadece sütle beslendiği için sütün yarıyo o yüzden yapmıyo oluyo böle meraklanma yapar o kabız olmadıktan sonra sorun yok demektir bide o kusmuk o kadr olur tatlım dr unda dediği gibi fışkırırak kusmadıktan sonra sorun değil ya reflüsü oluyo ya mikrop kapmış oluyo eğer fışkırtarak kusarsa öle değilse gazını çıkartırtıktan sonra kusuyolar öle tatlım endişelenme
canım, çok aşırııkınmıyosa bekle bence, çok huzursuz olursa, dereceyi yaklaşık 1 cm sokup dairesel hareketlerle makatının duvarına hafifçe bastırırsın ya da fitil koyarsın
o kadar kusması sorun deği bence de
geçmiş olsun
pardon aşk kırıntısı atlamışım,, ben tattırmaya başladım, suyunu verme şeklinde değil de daha çok meyveleri filan yalatıyorum çok seviyo, biraz önce emziğini yoğurda batırdım emziğe yapıştı resmen, elma ve armudu çok sevdi,,
biz de ek gıdaya gelecek ay gçicez galiba
offff derdi ne bi anlasam kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok mamasını yedirdim yok uykusu var desem yeni uyandı ama hep böle ya kafayı yicem ya hep mızmız içeri su içmeye gitsem bile kıyametleri kopartıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo hasta felanda değil ama doğduğundan beri mızmız artık başıma sinirden ağrılar giriyo sinir hastası olucam ya senağlamasenağlama
Ya kızlar benim oğlum günde 4 kere felan kakasını yapıyor bir çoğunuzun kii yapmıyorum, benim oğlanda bir sorun mu var diye düşünmeye başladım...
Ya kızlar benim oğlum günde 4 kere felan kakasını yapıyor bir çoğunuzun kii yapmıyorum, benim oğlanda bir sorun mu var diye düşünmeye başladım...
ben 1 kere eylülde oldum bı daha da olmadım.hangımızıkı normal acaba:1shok:ben de dün doğumdan sonraki 5. reglimi oldum artık nefret ediyorum ya bıktım inan bu ne böle 2 haftaya bi gelio cıldırcam artık
ben gecen hafta başladım ek gıdaya,sabah elma ya da armut rendelıyorum cam rendede sonra tulbentten gecırıp suyunu verıyorum 5-6 kaşık.1 öğünde kaşık maması sütlü prinçli.valla derin iştahlı maşallah ne versem göturuyo.yoğurdu hazır mı veriyorsun canım?akannehir
Birde yalatıyorum demişsin, atıyorum elmayı kesip yalamasınımı sağlıyorsun?
ben de elmayı falan eline verim diyorum ama ıslak şeyleri tutamıyo, hem korkuyo, hem de elinden kayıyo,
tutabilse salatalık falan vercem daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?