Ya kızlar benim oğlum günde 4 kere felan kakasını yapıyor bir çoğunuzun kii yapmıyorum, benim oğlanda bir sorun mu var diye düşünmeye başladım...
kimsecikler kalmamış ama olsun yinede yazayım geçen gün sabah kahvaltısında kızıma binnacık binnacık peynir tattırdım sonra her zamanki gibi emzirdim akşam olunda yemek yerken 1,5 çay kaşığı yoğurt tattırayım dedim 1 saat falan sonra altını kirletti diye değiştiryim dedim bide ne bakayım kakasında kan vardı şok oldum elim ayağım titremeye başladı hemen dr.umuzu aradım dr sordu ateşi varmı diye yok dedim huysuzmu dedi yok neşesi yerinde dedim takip edin kakasında kan devam ederse getirin dedi o gece 2 kere daha kaka yaptı ama kan yoktu tekrar doktoru aradım bir hafta süt ürünleri içeren bişey tattırma bir haftadan sonra tekrar dene yine kan olursa gel inek sütü testi yapalım dedi sanırım kızmın inek sütüne alejisi var bu hafta gideceğiz test yaptırmaya allah a şükür tekrar kakaısnda kan görmedim bizden böyle bayanlar aklınızda bulunsun diye anlattım şimdi kzımın inek sütüne alerjisi varsa kızım peynir yoğurt ve süt içeren hiç bişey yiyemezse kalsiyumu nasıl alacak merak ediyorum dr. agittikten sonra dr. söylediği bilgileri sizede aktarıırım hayırlı geceler uzattım kusura bakmayın
geçmiş olsum saadetcim ay izmir de bile hava bugün buz gibi oldu inşallah bebekler hasta olmadan atlatırız bu kışı ya kış çok zor millet yeni doğum yapcak kış kış biz ne şanşlıyız haziran da çıkardık yavruları sıcak sıcak. az da olsa büyüdüler maşallah hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?