2009 Haziran Anneleri!!

Ya kızlar benim oğlum günde 4 kere felan kakasını yapıyor bir çoğunuzun kii yapmıyorum, benim oğlanda bir sorun mu var diye düşünmeye başladım...

canım benimde bebeğim günde 4 5 kez kakasını yapıyor dr. sorun olmadığını söylüyor bağırsakları iyi çalışıyor sorun yapma canım

merhablar anneler ve güzel melekleri iyisinizdir inşallah bebeklerin uykularından ve regliden bassetmişsiniz benim kızda uyumuyor nasıl bu kadar uykusuzluğa dayanıyor diye düşünüyorum

bende dğumdan sonra hala regli olmadım bekliyorum ne zaman olacak diye ilk doğumumda 7,5 ay olmaıştım bundada öyle olcak heralde

kimsecikler kalmamış ama olsun yinede yazayım geçen gün sabah kahvaltısında kızıma binnacık binnacık peynir tattırdım sonra her zamanki gibi emzirdim akşam olunda yemek yerken 1,5 çay kaşığı yoğurt tattırayım dedim 1 saat falan sonra altını kirletti diye değiştiryim dedim bide ne bakayım kakasında kan vardı şok oldum elim ayağım titremeye başladı hemen dr.umuzu aradım dr sordu ateşi varmı diye yok dedim huysuzmu dedi yok neşesi yerinde dedim takip edin kakasında kan devam ederse getirin dedi o gece 2 kere daha kaka yaptı ama kan yoktu tekrar doktoru aradım bir hafta süt ürünleri içeren bişey tattırma bir haftadan sonra tekrar dene yine kan olursa gel inek sütü testi yapalım dedi sanırım kızmın inek sütüne alejisi var bu hafta gideceğiz test yaptırmaya allah a şükür tekrar kakaısnda kan görmedim bizden böyle bayanlar aklınızda bulunsun diye anlattım şimdi kzımın inek sütüne alerjisi varsa kızım peynir yoğurt ve süt içeren hiç bişey yiyemezse kalsiyumu nasıl alacak merak ediyorum dr. agittikten sonra dr. söylediği bilgileri sizede aktarıırım hayırlı geceler uzattım kusura bakmayın

gecmis olsun morboncukummm...
illaki biliyorsunuzdur ama bende sunu belirtiyim mama icen bebeklere k ve d vitamini vermenize gerek yok..
mamanin icerisinde oldugu icin ilaveten verince kabizlik artar..drumuz soylemisti..

canım keçi sütü ve peyniri verebilirsin o zaman , ayrıca keçi sütü bazlı mamalar da var, çok geçmiş olsun,

günaydııın, herkese güzel bi haftasonu diliyoruz,
bizi de taşınma telaşı sardı, bugün önce eve bi daha bakıcaz, sonra koçtaşa ggidicez, mutfak dolabı biraz küçük, ek dolap falan alıcam

günaydın kızlar kaç gündür giremedim siteye açılmadı siz nasıl girdiniz
biz artık 6.ayımıza başladık hızla büyüyor yumurcaklar kızım emmeyince sütüm iyice bitti pompayla çekip yiyeceklerle artırıyım dedim ama yok artmıyo.2-3 gündür çorbalara da başladık maşallah sorun çıkarmadan yedi şimdiye kadar inşallah böyle gider bakalım ek gıda işi benim için çok zor olucak çalıştığım için hangi bi işi yetiştiricem bilmiyom.bugün tekrar kontrole gidicez idrar testi için bir haftadır ilaç kullandık.yavrum ilaçlardan tiksiniyo artık o kadar üzülüyorum ki bir de dişlerinin kaşıntısından duramıyo huysuzlanıyor akşam havucu buzlukta soğutup verdim çok rahat etti hemen uyudu.
bu arda nickleriniz hayırlı olsun, havva oğlun sünnet olmuş hayırlı olsun canım

herkeslere günaydınn..
biraz geç bir günaydın biz bugün 10 da kalktık çünkü..
arkadaşlar gelcek akşama hazırlık yapmam lazım..
herkes nick değiştirmiş bende değiştireyim barii...

herkese merhaba artık günaydın demek için geç olmuş saat benimde yarın misafirim var evi toplamam lazım kızımda sürekli mızmız gerçi sadece oturucam odayı silicem ama diğerlerinin üstünden bi geçerim 2 gün oldu sileli oralarıda eşim evdeyken yapmıştım iyi oldu sizler nasılsınız

Selam kızlar sabah elmayı versim ama suratını ekşitti hiç sevmedi, birde havuç yalatayım bakalım ne tepki verecek.

morboncuk canım
gidin bklm doktora bi sorun yokur inş..

özlemcim sğl..ne zamandır sölemiştim kazene
saldırı falan olunca anca değiştirebildi...sağolsun..

olympoos umarım geçmiştirrr yavrunun rahatsızlığı..

slm
kmseler yok gezmelerdemsnz..
bzm burda dün akşam sel olduu..görrsnz belki haberlerde..oturduğum sitenin dibindeki evleri bodrum katlarına sel bastı arabalar dereye uçtuu
felaketti yaniii...
kötü bi geceydiii..
ee bugnde hava kapalı eşimde nöbette.ana kız başbaşayız..uyuyor yavrumda..size bkm dedm ama burdada kmse yok hadi geln kızlarrr:)

geçmiş olsum saadetcim ay izmir de bile hava bugün buz gibi oldu inşallah bebekler hasta olmadan atlatırız bu kışı ya kış çok zor millet yeni doğum yapcak kış kış biz ne şanşlıyız haziran da çıkardık yavruları sıcak sıcak. az da olsa büyüdüler maşallah hepsine

sağol cnm..
bende canım nasıl hasta etmeden kışı geçirirmiyiz diye düşünmüyor değilim..
evet canım maşallah bütün bebeciklere...zaman nasılda geçti ya
daha dün karnımızdalardı..

offf sıkıldım yaa
burdada kmse yok olanda yazıp çıkıyoo
sohbet falannn nerde.....:umursamaz:

selam kızlar, uzun zamandır giremiyorum. Herkes ek gıdalara bile başlamıi. Benim sütüm şimdilik yetiyor yine de bişeylerden tattırmalı mıyım sizce?

yascım ben de henüz başlamadım
allah nasip ederse ilk 6 ay sadece anne sütü
şu an sadece anne sütü şükürler olsun
ama nezle oldu oğlum bugün ıhalmur verdim dr u söledi
gece de vericem yatmadan ama tok veriyorum azıcık
kaynatırken içine 3 dilim elma 2 dilim de mandalin attım
birazda muskat yüzünü ekşite ekşite içti
biberonu unuttuğu için kaşıkla verdimm
o bile emme saatimizi etkiledi sanırım daha az vermeliyim
40 cc verdimm fazla geldiii

yazık olmuş topiciğimize yav, uğrayamadık boş kaldı bugün.
umarım tüm anneler ve de bebişler iyidir
biz bugün daha iyiyiz çok şükür, bebekler mutlu olunca anne olmak çoook daha bi güzel oluyo,
babası kızım büyüyünce ben onu çok özlicem diyo, sonuçta şimdiki halleri olmıcak büyüyünce, her anın tadını çıkarmak gerek sanırım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…