Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol nilaycım dediğin gibi tam yemelik gelen giden yiyodur onu bende burdan yerim o tostğimiopuyorumnanaktan
kk kapanmasın, annelerle bebişler yalnız kalmasın :enbuyukkk:
ah canım yaaa bız de dun geceyı kötü geçirdik.12 de yattı 2 de kalktı çığlık çığlığa 3 de gene kalktı 4.30 da gene en son 7.30 da.butun gun de mızıldanıp durdugünaydın kızlar
niye kimse bu saate kadar yazmamış uyanamadınızmı yoksa
biz çok kötü bir gece geçirdik 4 de yattık.3 gündür bişey oldu yavruma büyüme atağı geçiriyor heralde diye düşünüyordum ki sabah altını değiştirirken ayagını ilk defa ağzına aldı demekki 3 günlük huysyzluktan sonra bunu öğrenmiş :)
allahım sabrımı mı deniyosun dedim artık sürekli ağladı.emmedi.
herkese selammm...
dün misafirlerim vardı..yağmuru görmeye geldi arkadaşlar..
1.30 a kadar oturdular..bi arkadaşında yeni oldu bebeği,2 aylık oğlan..
5.5 kilo 62 cm.kız bebeğe mandalina elma suyu,mama,anne sütü,hatta şerbetlmaz:
veriyomuş..dedim napıosun sen dur bakalım daha 2 aylık..benim kızım 4 aylık sadece anne sütü veriorum.
sütüm duru diyor bebek doymuyormuş..neyse bende kızımı 11 de emzirdim koydum beşiğine misafirlerin yanına indim.10 dk sonra baktım uymuş kızım..sabahta 6 da kalktı
bu arada kakamızı yaptık 4 aydır ilk kez 6.gün kakasını yaptı.
kızlar koyu sarı koyu kıvamda kakası..neden böyle sizce..???*
ohaaa yanı o kıza,safmıymış o sorsaydın bı:dance: benım de duru ama yuh yanı mama versın barı günah çocuğa ya.bu arada gözun aydıın yağmurcum yapmış kakasını:teytey:
tünaydın..
of kış geldi buraya ya hava yne kapalı
içim kararıyor hava kapalı olunca...
aynen canım izmirde de hava iğrençti bugun.ilk kez kaolrıferlerı yaktılar ben çıokmadım ama eşim buzz gıbı dışarısı dedi yazık onu pazara yolladım.bu arada urfa da sel olmuş dıye duydum sız de bışı yoktur inşallah.senın eşin asker mi?
sağol canım, inşallah rahet ederiz, rüyanda çok güzelmiş , İstanbula yolunuz düşerse mutlaka bekleriz, çok mutlu oluruz, bu diğer tüm annişler için de geçerli tabiki :))
canım sen ne doktorusun?
off yazdığım gıbı derın dunden berı çok huysuz.dun urlaya yemeğe gitmiştik hadı dedim eşime azcık denız havası alsın ötuk arabasının heryerın şöle bı 5 dk falan gezdırdık ama üşüttük galıba bebeğimi.butun gece çığlık çığlığa uyandı kı hiç adeti değildir.sabah eşim karnını ovaladı epey gaz çıkardı kakasını yağtı bıraz rahatladı ama sonra gene.ne yaptıysak nasıl tuttuysak ağladı mızıldadı:gitme:
o ağladıkça içimiz parçalandı valla.burnu akmıyo ama tısıl tısıl nefes alıyo.en son 9 da yıkadık sıcacık odannın klımasını da açtım kalorıferlr de yanıyo zaten uyuyo şimdi.inşallah hasta olmaz of çok zormuş ya:gitme:
günaydıııın,
mutlu huzurlu bigün diliyorum, yapıcak işim çok ama daha khv bile yapamadım,
ev toplamak gözümde iyice büyüdü, umarım annem bi an önce gelir de hallederiz, bi khv yapıp gelim, öpüldünüz kızlar opuyorumnanaktan
canımiyiyiz biz oglum sünnet olduonunla ilgilendim ama iyimaşallah şimdikizlar kadinlar kulubu hakkinda bolumunde, oneriler sorular, sorunlar bolumu var, ordan sikca sorulan sorulara girin, kullanici adini degistirmek icin ne yapacaginizi yazmislar....bu arada seda_sari ve hsurmal arkadaslari ben mi goremiyorum yoksa onlar mi artik giremiyorlar?
albüme resim ekledik kızlar bakabilirsiniz...