2009 Haziran Anneleri!!

kızlar nerdesiniz ya haftasonları hep boş kalıyo burası başkaları sahiplenecek valla topiğimizidelikafadulden

saol nilaycım dediğin gibi tam yemelik gelen giden yiyodur onu bende burdan yerim o tostğimiopuyorumnanaktan

daha yeni girebildim sorun mu var ya anlamadım acılmıo genelde girdiğimde

pamugu yesinler nilaycım

kapanmasın canım kapanmasın sonra nasıl konuşucaz valla öle bi bağımlılık yaptıki rüyamda artık sizi görüyorum geçende narenle nilayı görmüştüm naren ben nilaylara gitmiştik efeyi seviyoduk oda bizim kızları seviyodu çok güzeldi ama rüyam yarıda kesildi kızım ağlamaya başladı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
niye kimse bu saate kadar yazmamış uyanamadınızmı yoksa
biz çok kötü bir gece geçirdik 4 de yattık.3 gündür bişey oldu yavruma büyüme atağı geçiriyor heralde diye düşünüyordum ki sabah altını değiştirirken ayagını ilk defa ağzına aldı demekki 3 günlük huysyzluktan sonra bunu öğrenmiş :)
allahım sabrımı mı deniyosun dedim artık sürekli ağladı.emmedi.
ah canım yaaa bız de dun geceyı kötü geçirdik.12 de yattı 2 de kalktı çığlık çığlığa 3 de gene kalktı 4.30 da gene en son 7.30 da.butun gun de mızıldanıp durdu:(

herkese selammm...
dün misafirlerim vardı..yağmuru görmeye geldi arkadaşlar..
1.30 a kadar oturdular..bi arkadaşında yeni oldu bebeği,2 aylık oğlan..
5.5 kilo 62 cm.kız bebeğe mandalina elma suyu,mama,anne sütü,hatta şerbet:olmaz:
veriyomuş..dedim napıosun sen dur bakalım daha 2 aylık..benim kızım 4 aylık sadece anne sütü veriorum.
sütüm duru diyor bebek doymuyormuş..neyse bende kızımı 11 de emzirdim koydum beşiğine misafirlerin yanına indim.10 dk sonra baktım uymuş kızım..sabahta 6 da kalktı:nazar:
bu arada kakamızı yaptık 4 aydır ilk kez 6.gün kakasını yaptı.
kızlar koyu sarı koyu kıvamda kakası..neden böyle sizce..???*
ohaaa yanı o kıza,safmıymış o sorsaydın bı:dance: benım de duru ama yuh yanı mama versın barı günah çocuğa ya.bu arada gözun aydıın yağmurcum yapmış kakasını:teytey:

tünaydın..
of kış geldi buraya ya hava yne kapalı
içim kararıyor hava kapalı olunca...
aynen canım izmirde de hava iğrençti bugun.ilk kez kaolrıferlerı yaktılar ben çıokmadım ama eşim buzz gıbı dışarısı dedi yazık onu pazara yolladım.bu arada urfa da sel olmuş dıye duydum sız de bışı yoktur inşallah.senın eşin asker mi?

sağol canım, inşallah rahet ederiz, rüyanda çok güzelmiş , İstanbula yolunuz düşerse mutlaka bekleriz, çok mutlu oluruz, bu diğer tüm annişler için de geçerli tabiki :))
canım sen ne doktorusun?

off yazdığım gıbı derın dunden berı çok huysuz.dun urlaya yemeğe gitmiştik hadı dedim eşime azcık denız havası alsın ötuk arabasının heryerın şöle bı 5 dk falan gezdırdık ama üşüttük galıba bebeğimi.butun gece çığlık çığlığa uyandı kı hiç adeti değildir.sabah eşim karnını ovaladı epey gaz çıkardı kakasını yağtı bıraz rahatladı ama sonra gene.ne yaptıysak nasıl tuttuysak ağladı mızıldadı:gitme:
o ağladıkça içimiz parçalandı valla.burnu akmıyo ama tısıl tısıl nefes alıyo.en son 9 da yıkadık sıcacık odannın klımasını da açtım kalorıferlr de yanıyo zaten uyuyo şimdi.inşallah hasta olmaz of çok zormuş ya:gitme:

evet gabbana sel oldu hem merkezde hem ilçelerinde..
merkezdeki sel sitemizin dibinde oldu felaketti ya resmen
çevredeki binaların bodrumuna sel basmış arabalar dereye uçmuş eşimin karakolunun orda çıkmışlar taaa oraya kadar nasıl gttii arabalar anlamadık o kadar fenaymış akıntı deredeki demek..bu arada evet asker..

kızlar merhaba , kimse yok şansıma , yoğun geçiyor bu aralar pek giremiyorum,
ek gıdalara başlıyorum yavaş yavaş, bugün buharda haşladım havucu, cam rendeden geçirdim sulandırdım biraz azda zeytinyağı koydum ,baya yedi 5- 6 çay kaşığı kadar , yeter ilk gün için,
akşam yatarkende anne sütümün içine biberona haşlanmış ezilmiş pirinç koydum bir tatlı kaşığı kadar çalkaladım , oldu gece tahılı :)) sütlü pirinçli :))
hayalim 6 ay sadece anne sütüydü ama işe başlıcam az kaldı, belli bir düzene oturmasını istiyorum, sonra kayınvalidem bakıcak,
yine emmediği sütümü sağıp atıyorum buzluğa , azalmasın Allah korusun

maranki çıkmıştı bir gün televizyona, bu hazır mamaları , ek gıdaları sakın vermeyin çocuklarınıza dedi,
o günden beri biraz önyargılıyım sanırım , mümkün olduğu kadar kendim doğal bişeyler yapmaya çalışıcam
verenlere bişey demiyorum yanlış anlamayın, :1hug:

kendi kendime konuşuyorum gene, biri deli demeden yatayım ben,
sabahki ilk anneye kocaman günaaayyydıın Şeniz

Şekerkızcandey ben daha başlamadım sadece hazır meyve püresi veriyorum oda günde 1kere,karasızım ne zaman başlasam ve neler versem diye

canım emziriyorsan mümkün olduğu kadar anne sütü ver, ben işe başlayacağım için düzene koymaya çalışıyorum beslenmesini,
ben hazır bişey vermek istemiyorum, hazır vereceğine cam rendeyle rendele meyveyi onu ver bence

kızlar bunu forumların birinden kopyaladım bunuda denicem bakalım

kaşık maması vermek istemiyorsan sana bir karışım önerim var hem doyurucu hem besleyici
bir kavanoza 4 kaşık un ,4 kaşık mısır unu ,4 kaşık pirinç unu ve 4 kaşık irmik koyup karıştırıyorsun ,her gün ya kahvaltı yada gece maması olarak hazırlıyosun ,hazırlanışı ise bir cezveye 1 bardak su koy ,içine 1-1,5 yemek kaşığı bu karışımdan koy içine bir tatlı kaşığı da şeker ( şeker koymak istemessen piştikten sonra pekmez koyabilirsin ) pişince afiyetle yedir kuzuna ..

gunaydin kimse yok galiba, gecemiz uykusuz gecti, gece 3'te uyanmis guluyo benimki, ilgilenmeyelim uyusun dedik, mizirdanmaya basladi bu sefer, ayakta salla salla 2 saat gecmis. 7de tekrar uyandi:( kucagimda mizirdanmaya davem ediyor su an...
ek gidaya gecince ben de hazir vermek istemiyorum ama yine de disarda misafirlikte falan vermek icin milupanin organik meyve purelerinden aldim...gercekten organiktir umarim...bir de kendimiz hazirlasak bile nasil bulacagiz meyvenin sebzenin hormonsuzunu, organigini....

günaydıııın,
mutlu huzurlu bigün diliyorum, yapıcak işim çok ama daha khv bile yapamadım,
ev toplamak gözümde iyice büyüdü, umarım annem bi an önce gelir de hallederiz, bi khv yapıp gelim, öpüldünüz kızlar opuyorumnanaktan

günaydıııın,
mutlu huzurlu bigün diliyorum, yapıcak işim çok ama daha khv bile yapamadım,
ev toplamak gözümde iyice büyüdü, umarım annem bi an önce gelir de hallederiz, bi khv yapıp gelim, öpüldünüz kızlar opuyorumnanaktan

kolay gelsin tasinmak zor is muminecigim, ama sicak olacakmis yeni evin, butun kis usumekten iyidir

kizlar kadinlar kulubu hakkinda bolumunde, oneriler sorular, sorunlar bolumu var, ordan sikca sorulan sorulara girin, kullanici adini degistirmek icin ne yapacaginizi yazmislar....bu arada seda_sari ve hsurmal arkadaslari ben mi goremiyorum yoksa onlar mi artik giremiyorlar?
canımiyiyiz biz oglum sünnet olduonunla ilgilendim ama iyimaşallah şimdi
albüme resim ekledik kızlar bakabilirsiniz...

canım maşallah bebegine senin yavruda 8 yılnaz yaptı demek bizim ardamız gibi

Back
X