2009 Haziran Anneleri!!

kıslarr gecen bahsetmiştimm kanamam olmuştuu yarın doktora gidicemm ne olur bana dua edin inş bebişim bana sıkıı sıkı tutıunmuşturr cok endişeliyimm inş herşey yolundadırr

canım hiç korkma kanaman olmadıysa bidaha korkulcak bişe yoktur emiiii tutunmuştur meleğinnnn sen bunları düşünüp üzme kendini bebişin etkilenmesinnn​

yok ayşecim bidaha kanmam olmadı cok merak ediyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorumm bu arada sorcam sorcam unutuyorum sen kıbrısdaydın diime nerde kalıyosunnuz bende gecen yıl oradaydım rum ewlerinde kalıyodum:))

yarına ne kalmış kuzum yat erken uyu bu gece saba daha kolay olsun ben daha çarşamba gidicem çooookkkk varrrr

yok ayşecim bidaha kanmam olmadı cok merak ediyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorumm bu arada sorcam sorcam unutuyorum sen kıbrısdaydın diime nerde kalıyosunnuz bende gecen yıl oradaydım rum ewlerinde kalıyodum:))[/quo

çok iyi canım bebişin iyi inş. lefkoşedeyiz değermenlik diye bi yer rum evlerinde kalıyoruz ama çok kötü dökülüyo resmen sen nerdeydin

yok ayşecim bidaha kanmam olmadı cok merak ediyorum sabahı nasıl edicem bilmiyorumm bu arada sorcam sorcam unutuyorum sen kıbrısdaydın diime nerde kalıyosunnuz bende gecen yıl oradaydım rum ewlerinde kalıyodum:))[/quo

çok iyi canım bebişin iyi inş. lefkoşedeyiz değermenlik diye bi yer rum evlerinde kalıyoruz ama çok kötü dökülüyo resmen sen nerdeydin

hadiii bende değirmeliğin orada güngör die bi köy var ordaa kalıyodukk
canım değirmenlik cok güzeldii bizim oraya göree bizim orayı bi görseyin 30 aileydikk ewlerimiz hep kötüydü bi yeni kibrit ewler iidi okadr ama değirmenliktee apartmanlarda vardı sanırımm?? ben cok sıkılmıştım bitsin gidelim die dua ediyodum tayinimiz hakkariye cıktıı keşke o kötü ewimde olsaydım da eşim benimle olsayddıı

hadiii bende değirmeliğin orada güngör die bi köy var ordaa kalıyodukk
canım değirmenlik cok güzeldii bizim oraya göree bizim orayı bi görseyin 30 aileydikk ewlerimiz hep kötüydü bi yeni kibrit ewler iidi okadr ama değirmenliktee apartmanlarda vardı sanırımm?? ben cok sıkılmıştım bitsin gidelim die dua ediyodum tayinimiz hakkariye cıktıı keşke o kötü ewimde olsaydım da eşim benimle olsayddıı

canım yok o apartmanların olduğu yerde değiliz köydeyiz bizde bizimkide 30 hanelik eşim pek yanımda sayılmaz masi yoğun alarmları var eve gelemiyo bazen ama çok şükür can güvenliği var

canım yok o apartmanların olduğu yerde değiliz köydeyiz bizde bizimkide 30 hanelik eşim pek yanımda sayılmaz masi yoğun alarmları var eve gelemiyo bazen ama çok şükür can güvenliği var

ewt mesaisi yoğun ama en azından akşam ewde oluyo canım biliyorum denetlemeleri cok vardıı hayırlısıyla bitirin canım bide en kötü şey kıbrıstakilerin bi çoğunun tayinleri kayseriyle boluydu enim arkadsşlrım hepsi orda onlara görünce yine şükrediyorum eşleri 3 ayda i geliyoo cocuklarla tek başlarınaa cok zor bizimkisii

ben 10 haftalık gebeyim. ara ara bu siteye girip yazdıklarınızı okuyorum. hepiniz ne kadar heyecanlısınız ve heveslisiniz. bu size göre güzel bir şey olabilir ama bana biraz görgüsüzlük gibi geliyor. sanki dünyada milyarlarca kadın hamile kalıp doğum yapmıyor. sanki gebelik sadece sizin başınıza gelmiş milyonda bir rastlanan mucizevi bir olaymış gibi. sizin yazdıklarınız beni gebelikten soğuttu desem yalan olmaz. sağlıcakla kalın.

sonuna sağlıcakla kalın demesen anlamıycaz niyetini
evet ilk defa geliyor başımıza nice zorluklar atlatarak geldik her birimiz kimi yıllardır bekledi kimi karnında 6 aylık bebeğini kaybetti kimi az kalsın zehirlenecekti bebek ugruna
bunun için görgüsüz olduysak eger söyleyen utansın

kıslarr gecen bahsetmiştimm kanamam olmuştuu yarın doktora gidicemm ne olur bana dua edin inş bebişim bana sıkıı sıkı tutıunmuşturr cok endişeliyimm inş herşey yolundadırr

inşallah bişey olmaz canım görgüsüzler olarak hepimiz senin yanıdayız inan

ne yapmaya çalışıyosun ve bu yazıyı niye yazdığını bilmiyorum. mümkünse yazdıklarımızı okuma. madem bu kadar rahatsız oldun madem soğuttu seni annelikten okuma. yazık üzüldüm bebeğin adına. annelik gerçekten mücize. Kadına bu dünyada verilmiş en güzel hediye annelik, tabi bunun kıymetine bilenlere ve içinde annelik duygusunu taşıyanlara sözüm sana değil.nede olsa sen gebelikten soğumuş bi anne adayısın. görmemişlikle, annelik duygusunu bi annenin bebeğini daha doğmadan canından çok sevip sahiplenmesini sakın birbirine karıştırma.

tamamne katılıyorum aysecim sana harfi harfine

bu kadar sert tepkileri hakettiğimi düşünmüyorum. o zaman sıkıntılıydım ve şimdi de kendimi iyi hissetmiyorum.benimle ilgilenen sadece menzilgülü olmuştu sanırım. ben de ona yardımcı olmaya çalışmıştım. hani nerede sizin sonsuz sevgi ve hoşgörünüz.

kusura bakma da kim sana bebek sevgi için görgüsüz dese ve bunca yıl beklemiş olsan bu dönemde kaldıramazsın
ki psikolojin belli bizden de farklı bişey bekleme

ayrıca senin yüzünden bu topiğin kapanmasına izin vermeyeceğizzzzzzzzzzzzzzz

Canim sen buraya daha oncede yazmistin. Gebeliginde bir problem vardi sanirim, doktorun bebeginin iyi gelismedigini soylemisti diye hatirliyorum, bende uzulmustum.

Ama simdi kalkip burdaki insanlara bu sekilde seyler yazman dogru degil. Neden gorgusuzluk oluyormus, bu insanlar buna bende dahilim, cogumuzun ilk hamileligi. Bircok seyi bilmiyoruz, birlikte yasadikca ogreniyoruz. Burasi paylasim alani. Yasadiklarimizi paylasiyoruz. Bunun nesi gorgusuzluk??

Gebeliginde sorun var diyemi hosuna gitmiyor burdakilerin sevinclerini paylasmalari??

Bu yaptigin dogru degil. Hosuna gitmiyorsa okumazsin olur biter ama senin yaptigin bu sey elestiriyi asiyor. Burda elestirilecek biri varsa o da sensin!

eleştiriyi kaldıramıyor arkadasşımız ama ağzına geleni yazmayı da ii beceriyor çok kalbim kırıldı kızlar affedeceğimi zannetiyorum
kırıldım çokkkk

belki de sizin bu sonsuz coşkunuza sahip olamamak üzmüştür beni. hiç kimse derdin var mı diye sormadı. neyse hepinize sağlıklı gebelikler dilerim.

kimse bizede sormuyor kendimiz yazıp cevap istiyoruz arkadaşlardan

menzilgülü ellerine sağlık hakikaten. tokat gibi çarptın yüzüme daha önce seninle yaptığım dertleşmeyi. bravo, tebrikler.

senin yaptıgınıda ben ayakta alkışlıyorum sana da BRAVOOOOOOO

arkadaşım çok özür diliyerek söylüyorum sanırım senin sinirlerin bozuk profesyonel bi destek alsan ii olacak sanırım bence sen bu siteyi şimdi kapat git biraz uyu daha ii olurrr dr hanımmm:uhm::uhm::uhm:​
haklısın semoşum ya alması şart

benim duygudurumum çok iyi değil bu aralar. çok bulantım var ve devamlı ağlıyorum. size de hakaret etmek için yazmadım.

görgüsüz olduk ama bu hakaretten bile sayılmıyor öylemi

özür dilerim, kimseye hakaret etmek değildi amacım.
görgüsüz olduk ama bu hakaretten bile sayılmıyor öylemi

Ortalik karismis galiba birazcikkaydirigubbakcemile
Ben bu konuda sadece sunu söylemek istiyorum: Her hamilelik özeldir, güzeldir. Ve her kadin kendini dünyadaki tek hamileymis gibi hisseder. Bu cosku , bu güzel muhabbet hic bitmesin..Sevgiler hepinize...a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

evet öyle hissediyoruz ama arkadaslarımıza da saygımızı yitirmiyoruz topiğimize sahip cıkalım arkadaşlar nolurr

tabiki narencim sonuçta burası bizim için özel bi alan en özel dygularımızı paylaşıyoruz.tartışmak değil amacımız sadece gerçekleri yazdık

slm kızlar burda biraz tartışma çıkmış sanırsam yellowwind duygu durmunu anlıyorum burdaki tüm arkadaşlar da zaman zaman duygularında değişiklik yaşiyorlar ama eğer daha ılımlı yaklaşsaydın mutlaka sana yardımcı olacaklardı evet annelik çok kutal bir duygu bir çoğumuzun bunu elde etme şansı sana saçmada gelse milyonda bir ben 6 yıllık evliyim mesela bu 6 yıl içinde 4 kez hamlie kaldım ve dördünüde kaybettim şu anda 7+6 olması gereken bebeğimide malesef kucağıma almak nasip olmadı peki sence benim duygu durumum şu an nasıl anlayabiliyomusun belki evet ama ben bebeğimi kaybettim diye diğer arkadaşlarımın sevinçlerini kısıtlayamam çünkü benimde bebeğim varken onlar gibi seviniyodum olumsuz bir gebelik geçirmiş olabilirsin bir daha asla yaşamamanı diliyorum ben buda dahil olmak üzre 4 kez hayal kırıklığına uğradığım halde asla hiç bir hamile arkadaşımı bu sebeple kırmadım lütfen sende sakin ol bunu kendin için olmasada bebeğin için yap rica ediyorum lütfen .
kızlar ben artık haziran anne adayı değilim ama arkanızdan tekrar gelicem merak etmeyin ve lütfen üzülmeyin ben gayet iyiyim yarın kürtaj olucam sizleri seviyorum

slm kızlar burda biraz tartışma çıkmış sanırsam yellowwind duygu durmunu anlıyorum burdaki tüm arkadaşlar da zaman zaman duygularında değişiklik yaşiyorlar ama eğer daha ılımlı yaklaşsaydın mutlaka sana yardımcı olacaklardı evet annelik çok kutal bir duygu bir çoğumuzun bunu elde etme şansı sana saçmada gelse milyonda bir ben 6 yıllık evliyim mesela bu 6 yıl içinde 4 kez hamlie kaldım ve dördünüde kaybettim şu anda 7+6 olması gereken bebeğimide malesef kucağıma almak nasip olmadı peki sence benim duygu durumum şu an nasıl anlayabiliyomusun belki evet ama ben bebeğimi kaybettim diye diğer arkadaşlarımın sevinçlerini kısıtlayamam çünkü benimde bebeğim varken onlar gibi seviniyodum olumsuz bir gebelik geçirmiş olabilirsin bir daha asla yaşamamanı diliyorum ben buda dahil olmak üzre 4 kez hayal kırıklığına uğradığım halde asla hiç bir hamile arkadaşımı bu sebeple kırmadım lütfen sende sakin ol bunu kendin için olmasada bebeğin için yap rica ediyorum lütfen .
kızlar ben artık haziran anne adayı değilim ama arkanızdan tekrar gelicem merak etmeyin ve lütfen üzülmeyin ben gayet iyiyim yarın kürtaj olucam sizleri seviyorum

canım coooooooooooook ama cokkkk gecmiş olsun aynı seyleri bende yaşadım ve hala bi korku var içimde cünkü ancak bunu yaşayan anlar o endişeyi stresi kaybetme korkusunu
rabbim hayırlısından bir daha versin inşallah canım dua etcem senin için nolur sıkma canını inan cok üzüldüm ama allahtan geldiği için diyecek bişey bulamıyorum öptümmm seni cok canım

canımm bu olgun ve güçlü duruşuna hayran oldum Allah yar ve yardımcın olsun

naren05, ne kadar iyi (!) bir münazaracısın sen öyle. büyük takdir ve bolca alkış toplayacağını umarak her cümleme kendince başarılı (!) bir eleştiri yazmışsın. özür dilediğim cümleye bile. özür dileyen bir insana bunun yapılmayacağını önce annelerimiz, sonra öğretmenlerimiz öğretti bize.

naren05, ne kadar iyi (!) bir münazaracısın sen öyle. büyük takdir ve bolca alkış toplayacağını umarak her cümleme kendince başarılı (!) bir eleştiri yazmışsın. özür dilediğim cümleye bile. özür dileyen bir insana bunun yapılmayacağını önce annelerimiz, sonra öğretmenlerimiz öğretti bize.

kusura bakma artık senle tartışmayacağım başka kapıya

bak arkadaşım sen bu sayfadan cıkar mısın artık gereksiz tartışmalara sebep oluyosun ya bitir artık sus yada bu sayfaya girme bi daha lütfen.lütfen diyorum

Sabır;Rahman'ın katından bir müjdedir,
Sabır;olgunluktur, Sabır;erdemdir,
Sabır;sabredenin en yakın dosturdur,
Sabır;sevgiye açılan yoldur,
Sabır;en büyük mükafattır,

Allah sabredenlerle beraberdir.

benim de ilk hamileliğim ve uzun zaman sonra kavustum.bu yüzden bu olay benim hayatımda en önemli ve en güzel olay.hamile haberimi aldıgımda şunu farkettim ki ben hayatımda hiç mutlu olmamısım.bu mutlluluk hepsini sönük bıraktı.buradaki herkes için de bu durum böyle.tabi ki bu sevinci paylasacagız.

baharcım cok geçmiş olsun canım.dualarımız senınle. .insallah en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın.

kızlar bu tartışma uzarsa topiği kitleyeceğim ve incelemeye alacağım
hepiniz ceza almak istemiyorsanız burada bitsin bu konu !!!!

sebeyza canım yukarda bahsetmişsin.o seğirme gibi pıt pıtları sol kasıgımda bende hissediyorum.sırt üstü yattıgım zaman özellikle.:asigim::CüvCüv:

sebeyza canım yukarda bahsetmişsin.o seğirme gibi pıt pıtları sol kasıgımda bende hissediyorum.sırt üstü yattıgım zaman özellikle.:asigim::CüvCüv:

ya bunlar inşallah bebişlerinizin seğirmesidir kızlar:teytey::dance::dance::dance:

Back
X