- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol hayatım inşş hemen sabah olmasını istiyorumm yarın size son durumu yazarım benim durumumda olan diğer arkadşlarada allah şifa versin bebeklerimiz bizi bırakmasınnn hepimize dua ediyorumm
tamam canım haber veririm bakalım ne dicek eğer yatak istirahati werirse kaynanam gelecek.
eşim yemek yapıyo bulaşık yıkıyoo bi görseniz inş ii olurumda bunlara gerek kalmazz
slm kızlar burda biraz tartışma çıkmış sanırsam yellowwind duygu durmunu anlıyorum burdaki tüm arkadaşlar da zaman zaman duygularında değişiklik yaşiyorlar ama eğer daha ılımlı yaklaşsaydın mutlaka sana yardımcı olacaklardı evet annelik çok kutal bir duygu bir çoğumuzun bunu elde etme şansı sana saçmada gelse milyonda bir ben 6 yıllık evliyim mesela bu 6 yıl içinde 4 kez hamlie kaldım ve dördünüde kaybettim şu anda 7+6 olması gereken bebeğimide malesef kucağıma almak nasip olmadı peki sence benim duygu durumum şu an nasıl anlayabiliyomusun belki evet ama ben bebeğimi kaybettim diye diğer arkadaşlarımın sevinçlerini kısıtlayamam çünkü benimde bebeğim varken onlar gibi seviniyodum olumsuz bir gebelik geçirmiş olabilirsin bir daha asla yaşamamanı diliyorum ben buda dahil olmak üzre 4 kez hayal kırıklığına uğradığım halde asla hiç bir hamile arkadaşımı bu sebeple kırmadım lütfen sende sakin ol bunu kendin için olmasada bebeğin için yap rica ediyorum lütfen .
kızlar ben artık haziran anne adayı değilim ama arkanızdan tekrar gelicem merak etmeyin ve lütfen üzülmeyin ben gayet iyiyim yarın kürtaj olucam sizleri seviyorum
amin. canım hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar bende 2008 haziran anne adaylarındanım. 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin bebeğini kucağına versin.
Merhaba arkadaşlar bende 2008 haziran anne adaylarındanım. 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin bebeğini kucağına versin.
slm kızlar burda biraz tartışma çıkmış sanırsam yellowwind duygu durmunu anlıyorum burdaki tüm arkadaşlar da zaman zaman duygularında değişiklik yaşiyorlar ama eğer daha ılımlı yaklaşsaydın mutlaka sana yardımcı olacaklardı evet annelik çok kutal bir duygu bir çoğumuzun bunu elde etme şansı sana saçmada gelse milyonda bir ben 6 yıllık evliyim mesela bu 6 yıl içinde 4 kez hamlie kaldım ve dördünüde kaybettim şu anda 7+6 olması gereken bebeğimide malesef kucağıma almak nasip olmadı peki sence benim duygu durumum şu an nasıl anlayabiliyomusun belki evet ama ben bebeğimi kaybettim diye diğer arkadaşlarımın sevinçlerini kısıtlayamam çünkü benimde bebeğim varken onlar gibi seviniyodum olumsuz bir gebelik geçirmiş olabilirsin bir daha asla yaşamamanı diliyorum ben buda dahil olmak üzre 4 kez hayal kırıklığına uğradığım halde asla hiç bir hamile arkadaşımı bu sebeple kırmadım lütfen sende sakin ol bunu kendin için olmasada bebeğin için yap rica ediyorum lütfen .
kızlar ben artık haziran anne adayı değilim ama arkanızdan tekrar gelicem merak etmeyin ve lütfen üzülmeyin ben gayet iyiyim yarın kürtaj olucam sizleri seviyorum
Kızlar bende yarın dr a gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım.Çok heyecanlıyım.Ara ara sanki hiç birsey hissetmiyorum gibi oluyo bazende karnımın genişlediğini hatta bugün kaşındığını bile farkettim
slm kızlar nasılsınız?baharcım çok gecmıs olsun rabbım en kısa zamnda baska bır melekle bulustursun senı canım.
bu arada ben hala yatıyorum kızlar dunden berı kanamam olmadı bu guzel bır gelısme dımı?melegımın resmıne bakıp bakıp iç gecırıyorum dılerım annesını bırakmaz....
fadikcim sabahki mesajını yeni gördüm kusura bakma canım sağolasın kanamam devam ediyor mu diye sormuşsun 2 gündür iyiyim çok şükür artık gelmez inş.
saol hayatım inşş hemen sabah olmasını istiyorumm yarın size son durumu yazarım benim durumumda olan diğer arkadşlarada allah şifa versin bebeklerimiz bizi bırakmasınnn hepimize dua ediyorumm
Alhan çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha böyle bişey olmaz.Baharcım Rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah.Buarada sema engellenmedi dimi forumdan uzak kaldım.dünden beri.Geldim silinmiş mesajlarla karşılaştım.Semoş inşallah iyidir ve engellenmemiştir inşallah
Merhaba arkadaşlar bende 2008 haziran anne adaylarındanım. 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin bebeğini kucağına versin.
kızlarrrrrrrrrr günaydın tatlı annişler nasılsınız
bayağı iyiyim canım sen nasılsın?
cumartesi gelsinde kontrole gideyim diye bekliyoruummm:))
bende iyiyim canım neyse az kaldı cumartesiyesırnaşık şey kalp atışlarını duyacaksın onun için gidiyosun demi hadi inş.:Saruboceq:
maşallaah sevindim iyi olduğuna..
kalp atışlarını 3 gün önce duyduk. pıtır pıtır atıyodu..
ben her hafta gidiyorum kontrole.. bu haftada cumartesi gideceğim. bakim büyümüş müü bebişim :)))
yakın takiptesin ona göre diye konuşuyorum tosbaamla:))