2009 Haziran Anneleri!!

Alhan çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha böyle bişey olmaz.Baharcım Rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah.Buarada sema engellenmedi dimi forumdan uzak kaldım.dünden beri.Geldim silinmiş mesajlarla karşılaştım.Semoş inşallah iyidir ve engellenmemiştir inşallah

saol hayatım inşş hemen sabah olmasını istiyorumm yarın size son durumu yazarım benim durumumda olan diğer arkadşlarada allah şifa versin bebeklerimiz bizi bırakmasınnn hepimize dua ediyorumm

inşallah hiçbi sorun cıkmaz canım dualarımız hepimiz için haberdar et bizi oldumu:nazar::1hug:

tamam canım haber veririm bakalım ne dicek eğer yatak istirahati werirse kaynanam gelecek.
eşim yemek yapıyo bulaşık yıkıyoo bi görseniz inş ii olurumda bunlara gerek kalmazz

tamam canım haber veririm bakalım ne dicek eğer yatak istirahati werirse kaynanam gelecek.
eşim yemek yapıyo bulaşık yıkıyoo bi görseniz inş ii olurumda bunlara gerek kalmazz

çok geçmiş olsun cnm inş iyi olursun hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın çok dikkat et kendine..yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

baharcım çok geçmiş olsun canım inşallah birdahaki ay yada aylara bebk müjdeni tekrar duyarız..
ve kanamsı olan arkadaşlarada geçmiş olsun inşallah birdaha rastlamazsınız kendinize ii bakın hanımlar dikkat edinn

bugün kimsecikler yokk burda hayırdır inşallah bende yatar o zaman arkadaşlar yarın görüşmek üzereee

slm kızlar burda biraz tartışma çıkmış sanırsam yellowwind duygu durmunu anlıyorum burdaki tüm arkadaşlar da zaman zaman duygularında değişiklik yaşiyorlar ama eğer daha ılımlı yaklaşsaydın mutlaka sana yardımcı olacaklardı evet annelik çok kutal bir duygu bir çoğumuzun bunu elde etme şansı sana saçmada gelse milyonda bir ben 6 yıllık evliyim mesela bu 6 yıl içinde 4 kez hamlie kaldım ve dördünüde kaybettim şu anda 7+6 olması gereken bebeğimide malesef kucağıma almak nasip olmadı peki sence benim duygu durumum şu an nasıl anlayabiliyomusun belki evet ama ben bebeğimi kaybettim diye diğer arkadaşlarımın sevinçlerini kısıtlayamam çünkü benimde bebeğim varken onlar gibi seviniyodum olumsuz bir gebelik geçirmiş olabilirsin bir daha asla yaşamamanı diliyorum ben buda dahil olmak üzre 4 kez hayal kırıklığına uğradığım halde asla hiç bir hamile arkadaşımı bu sebeple kırmadım lütfen sende sakin ol bunu kendin için olmasada bebeğin için yap rica ediyorum lütfen .
kızlar ben artık haziran anne adayı değilim ama arkanızdan tekrar gelicem merak etmeyin ve lütfen üzülmeyin ben gayet iyiyim yarın kürtaj olucam sizleri seviyorum

canım çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bende 2008 haziran anne adaylarındanım. 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin bebeğini kucağına versin.

slm kızlar burda biraz tartışma çıkmış sanırsam yellowwind duygu durmunu anlıyorum burdaki tüm arkadaşlar da zaman zaman duygularında değişiklik yaşiyorlar ama eğer daha ılımlı yaklaşsaydın mutlaka sana yardımcı olacaklardı evet annelik çok kutal bir duygu bir çoğumuzun bunu elde etme şansı sana saçmada gelse milyonda bir ben 6 yıllık evliyim mesela bu 6 yıl içinde 4 kez hamlie kaldım ve dördünüde kaybettim şu anda 7+6 olması gereken bebeğimide malesef kucağıma almak nasip olmadı peki sence benim duygu durumum şu an nasıl anlayabiliyomusun belki evet ama ben bebeğimi kaybettim diye diğer arkadaşlarımın sevinçlerini kısıtlayamam çünkü benimde bebeğim varken onlar gibi seviniyodum olumsuz bir gebelik geçirmiş olabilirsin bir daha asla yaşamamanı diliyorum ben buda dahil olmak üzre 4 kez hayal kırıklığına uğradığım halde asla hiç bir hamile arkadaşımı bu sebeple kırmadım lütfen sende sakin ol bunu kendin için olmasada bebeğin için yap rica ediyorum lütfen .
kızlar ben artık haziran anne adayı değilim ama arkanızdan tekrar gelicem merak etmeyin ve lütfen üzülmeyin ben gayet iyiyim yarın kürtaj olucam sizleri seviyorum

canım allah sabırlar versin rabbim bidahaki hamişliğinde yüzünü güldürür inşallah canım bu düşüklerle ilgiili genetik araştırma yapmadılarmı ki??? bazen yapıyolar diye biliyom.ben eminimki allahım sana sağlıklı huzurlu bi hamişliği en kısa zamanda tekrar nasip edecek yanımızda olduğun için saol inşallah senin sağlığın ii olsunda olur tekrar bebeişin daha başka ne derim bilmem bize seni seviyoruzzz​

Kızlar bende yarın dr a gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım.Çok heyecanlıyım.Ara ara sanki hiç birsey hissetmiyorum gibi oluyo bazende karnımın genişlediğini hatta bugün kaşındığını bile farkettim

ay canım o bana da oluyo bulantılar olmasa sanki hamiş değilim​

slm kızlar nasılsınız?baharcım çok gecmıs olsun rabbım en kısa zamnda baska bır melekle bulustursun senı canım.

bu arada ben hala yatıyorum kızlar dunden berı kanamam olmadı bu guzel bır gelısme dımı?melegımın resmıne bakıp bakıp iç gecırıyorum dılerım annesını bırakmaz....

alhancım kalkma sen biraz daha yyat bişe olmıycak inşallah öpüyoruz seni a.s.​

fadikcim sabahki mesajını yeni gördüm kusura bakma canım sağolasın kanamam devam ediyor mu diye sormuşsun 2 gündür iyiyim çok şükür artık gelmez inş.

heh be ii haber işte olympos cum inşallah bi daha gelmez bak benim k k da bi arkadaşım var enel diye belki tanırsın cicim o 4aya gelene kadar yattı hep kanaması oldu şimdi bi kızı olcakmış gayet ii canını sıkma dr un dediğini yap ve sakın kendini yorma emiii :CüvCüv::nazar:

saol hayatım inşş hemen sabah olmasını istiyorumm yarın size son durumu yazarım benim durumumda olan diğer arkadşlarada allah şifa versin bebeklerimiz bizi bırakmasınnn hepimize dua ediyorumm

AMİN canımmmmmmm bizde senden güzel haberler bekliyoruzzz​

Alhan çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha böyle bişey olmaz.Baharcım Rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah.Buarada sema engellenmedi dimi forumdan uzak kaldım.dünden beri.Geldim silinmiş mesajlarla karşılaştım.Semoş inşallah iyidir ve engellenmemiştir inşallah

yooooooooooooo buradayım ama cezalımıyım bilmemm ben kötü bişe yazmadımkikaydirigubbakcemile5:1hug: dün midem kötüydü erken yattım hala da çalkantılı henüz kahvaltı yapmadım bile bekliyorummm

Merhaba arkadaşlar bende 2008 haziran anne adaylarındanım. 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin bebeğini kucağına versin.

canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı huzurlu hamişlikler nasip etsin hoşgeldin aramızaa canımmmm

merhaba, hoşgeldin canım..
amiin Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsinn..

haziran anneleriiiim günaydıın.
herkese iyi haftalaaarr, güzel bir gün olsunn..
nolmuş dün akşam burda böyle mesajlar silinmiş okuyamadım, olay tatlıya bağlanmış sanırsam
neyse bozmayın moralinizi...
bulantılı annişlerim ne durumdasınıızz benimde bu sabah çok bulandı midem, habire balkona çıkıp temiz hava çekiyorum içime..
öpüyoruum hepiniziiiii Şeniz

günaydın kızlar nslsınız?dün neler olmuş öyle şaşırdım doğrusu burdaki herkes seviyeli,saygılı insanlar
yaşadığımız şeyleri,üzüntümüzü,mutluluğumuzu birbirimizle paylaşımımız kadar doğal birşey olamaz.hepinizi kutluyorum kızlar çok güzel yazmışsınız.birbirimizi hiçbir zaman kırmayalım haziran anne adayları iyki varsınız!!

gnydn009si0.jpg

günaydınlar kıslar dün akşam hakkında artık konuşmayalım konumuz kapanmasın emiiii benim de hala bulantım var açıkçası uyanalı çok oldu ama kahvaltı yapmaya korkuyom bulantım olcak diyeee

Kızlar günaydınn, dün hiç giremedim siteye neler olmuş öyle nese sıkmayalım canımızı.
Bahar çook üzüldüm Allah sabrını versin canım o kadar iyi anlıyorum ki seni, umarım cennet kokuluna bir an önce kavuşursun.
Yeni anniş adayımız gelmiş bu arada hoşgelmiş, hayırlı olsun.

bende iyiyim canım neyse az kaldı cumartesiyesırnaşık şey kalp atışlarını duyacaksın onun için gidiyosun demi hadi inş.:Saruboceq:

maşallaah sevindim iyi olduğuna..
kalp atışlarını 3 gün önce duyduk. pıtır pıtır atıyodu..
ben her hafta gidiyorum kontrole.. bu haftada cumartesi gideceğim. bakim büyümüş müü bebişim :)))
yakın takiptesin ona göre diye konuşuyorum tosbaamla:))

maşallaah sevindim iyi olduğuna..
kalp atışlarını 3 gün önce duyduk. pıtır pıtır atıyodu..
ben her hafta gidiyorum kontrole.. bu haftada cumartesi gideceğim. bakim büyümüş müü bebişim :)))
yakın takiptesin ona göre diye konuşuyorum tosbaamla:))

canım her hafta gidiyon he maşallah :nazar:ben kendime meraklı diyodum ay keşke bende gidebilsem her hafta ne ii olurdu ya kuzumu hep görürdümmmmm​

Back
X