2009 Haziran Anneleri!!

cok saol nevergiveup inş bişe kalmazz..
sebeyzacım kötü şeyler aklına getirme lütfen ben cok agldım artık gözlerime kan oturmuştu kanamam olunca ama şimdi pişmanım bebeğimde üzülmüştürr ya bu defa üzüntüden bişe olsaydııı o yüsden herşey yolunda olduğnu düşünn..
bu arada arkadşlar 1 saatir giremiyordum siteye sinir oldummm

saol arkadasım hepimizin bebeklerini rabbim korusun inşalllah

Sorunlu bende giremiyorum canım.Yeni girebildim.Site hep sorunlu zaten

Bana da annem kimseye söyleme dedi.Annem böyle deyince bende endişeleniyorum aman kimseye söyleme aman kimseye söyleme.Hamilelik 9 ay boyunca tehlikeli bir süreç zaten.Bende endişe içindeyim ben daha ne bebeğimi ne de kesesini görmedim.Daha 7 sinde görücem inşallah

valla bende aynı seyi yasama korkusundan söyleyemedim herkese tek tek anlatmak oldukca üzmüştü beni rabbimden hayırlısını istiyorum artık sen gitmedinmi daha dr a

Canım 21 inde adet günümde 24 ünde gittim.Erken dedi kan testi yapalım.Öbür hafta perşembe gel dedi ben cuma günü gitmiştim.Kan testini aldım ama o hastaneye gitmedim.Testim 792 çıktı.3 .gün değerim.Özel bir klinik var burda orayı aradım.15 günden önce görünmez dediler.Vajinal bakmıyorlarmış zaten bende istemedim.7 kasıma randevu verdiler.Hayırlısı Allah tan.

Bayanlar benim sol göğsümden beyaz bişey geldi ama azcık ve sıvı değil.Anneme sordum bişey yok dedi.Sıkma yoksa akmaya başlar dedi.Ne dersiniz normal mi bu?

Canım 21 inde adet günümde 24 ünde gittim.Erken dedi kan testi yapalım.Öbür hafta perşembe gel dedi ben cuma günü gitmiştim.Kan testini aldım ama o hastaneye gitmedim.Testim 792 çıktı.3 .gün değerim.Özel bir klinik var burda orayı aradım.15 günden önce görünmez dediler.Vajinal bakmıyorlarmış zaten bende istemedim.7 kasıma randevu verdiler.Hayırlısı Allah tan.

Bayanlar benim sol göğsümden beyaz bişey geldi ama azcık ve sıvı değil.Anneme sordum bişey yok dedi.Sıkma yoksa akmaya başlar dedi.Ne dersiniz normal mi bu?

telaslanma canım benimde seffaf bi sıvı gelio seninkidemi şeffaf

Kac saattir sayfaya giremiyorum...Ne oldu yine anlamadim...Hepinize iyi aksamlar kizlar..-hatta iyi geceler ben yatar ....:nazar:a.s.

ewt canım bendede var bi sol kasığımda bi karnımın tam altında gecec okumuştum diğer kıslarında oluyomuşş ama nie olduğunu bende bilmiyorumm tatlım

ewt canım bendede var bi sol kasığımda bi karnımın tam altında gecec okumuştum diğer kıslarında oluyomuşş ama nie olduğunu bende bilmiyorumm tatlım

ayy ne bilim sekerim bağırsak hareketidir diyorum ama bebişmiş gibi gelio eğer sol taraftaysa kız oluyo zaten

ben özellikle otururken hatta eğilirken sıkısınca olduğunu hissediyorum seninedemi öyle oluyo canım

sebeyza senin bebek olabilir 2. bebeğin olduğu için sen daha cabuk hissdebilirsinn
benimki bence gaz şişkinliği heraldee bazen nida senin gibi şiddetli ağrı yapıoo

sebeyza senin bebek olabilir 2. bebeğin olduğu için sen daha cabuk hissdebilirsinn
benimki bence gaz şişkinliği heraldee bazen nida senin gibi şiddetli ağrı yapıoo

gaz pıt pıt yapmazki seninde bebiştir ben kızımda hissediyodum pıtpıt seyiriyodu sende hissedebilirsin

nida meraklanma benimde zaman zaman siddetli ağrıyo korkutuyo bazen ama yerlesme ve rahimin büyümesinden kaynaklanıo dr um öle dio

ewt benimde pıt pıt atıo genelde yana yattıımda hissdiyorumm
ama cok ufak deillermi ben agrı yapınca gaz diyorumm inş bebişlerimizdirr bi sitede cinsiyet tahmini yapıyolar canım baktırsana sende benimkine kız dediii inşşş cok sewindimm

Back
X