2009 Haziran Anneleri!!

Göbeginiz kasiniyor mu kizlar?? Bugün basladi bende kasinma..Her gün göbisimi Weleda`nin bitki özlü yagi ile yaglarim, tavsiye ediyorum...

arkadaşlar merhaba... benimde aklıma bişey takıldı.hamilelik döneminde çiğ et yemenin bebege zarar verecegini duymuştum.acaba dogrumu buu.??? ya dışarda yediğimiz şeylerin içi pişmiş mi pişmemişmi bilemiyoruz ki.geçen gün benim başıma geldi.yedim yedim sonuna gelince fark ettimki içi pişmemiş.şimdi de pimpirik yaptım.acaba o söylenti dogrumu kiiii??????

arkadaşlar merhaba... benimde aklıma bişey takıldı.hamilelik döneminde çiğ et yemenin bebege zarar verecegini duymuştum.acaba dogrumu buu.??? ya dışarda yediğimiz şeylerin içi pişmiş mi pişmemişmi bilemiyoruz ki.geçen gün benim başıma geldi.yedim yedim sonuna gelince fark ettimki içi pişmemiş.şimdi de pimpirik yaptım.acaba o söylenti dogrumu kiiii??????

canım bahsettiğin toxoplazma enfeksiyonu çiğ etten geçio dr ilk kontrolde baktırıo zaten allah korusun inşallah bişi olmamıştır ama sen yinede torch grubu bi test yaptır bence önlem olur için rahat eder bide kac haftalık gebeliğin

pardon takvimini simdi fark ettim arzuucum dr sana bu testi yapmıs olmalı gittiysen bagısıklığın varmı canım

selam ark.bugün dayanamadım dr gittim.burda bi arkadasımızın daha önceki gebeliginde bebeginin kalbi durmuş bu beni çok etkiledi.yanlış anlamasın ama çok dile getirdigi için bende cok etkilendim.daha dr a gitmeme 10 gün vardı ama bugün gittim herşey normalmiş kalbi pıt pıt atıyodu boyuda 18mm olmuş:emir_bebek:kaydirigubbakcemile2çok sevindim çünkü günlerdir uyuyamadım acaba bebegimin kalbi atıyomu diyee..bende 7 ay önce düşük yaptım ama aklıma getirmemeye calışıyorum lütfen hepimiz öyle yapalım keyfini çıkaralım hamileligin..yoksa kabusa dönüşüyo herşey.umarım hepimizin saglıklı ve hayırlı evlatları olur ve sorunsuz hamilelik geçiririzz..:Saruboceq::CüvCüv:a.s.

pardon takvimini simdi fark ettim arzuucum dr sana bu testi yapmıs olmalı gittiysen bagısıklığın varmı canım

bilmiyorum ki canım.kan testleri yapmıştı dr ilk gittiğimde ama bişey demedi.daha ikili test falan olmadım.acaba onda belli olurmuki??**:1no2:

UOTE=naren05;4221542]canım co gecmiş olsun kelimelerin yetersiz kaldıgı durumlardan biride bu işte ne kadar acı oldugunu biliyorum aynı endişe içerisindeyim seni çok ii anlıyorum içerisinde yaşadıgın ikilemi gebe kalsam mı kalmasam mı kalsam yaşayacakmı hepsi benim başımdan da gecti ama rabbim büyük hakkında hayırlısını versin[/QUOTE]

sevgili naren, ne kadar etkilendim anlatamam.. bizim seninle günümüzde aynıydı.. inan gözyaşlarımı tutamadım. arkadasım umarım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik sürecine kavusursun.... dilerim cok iyi bir anne olursun ama önce sen sağlığına kavuş... duygularını bizimle hep paylaşki; bu dönemi atlatmanda yardımcı olalım.. seni en iyi anlayabilecek topluluk burada... sevgiler sana.. geçmiş olsun....

selam canlarım.nasılsınız.iyiki varsınız.çok kötü mide bulantım var.kalkamıyorum yataktan.birde kasığımda seyremeler oluyor.sizded de oluyormu?çarşamba randevum var ama biraz çekiniyoru çünkü ben hiç vajinal muyene yaptırmadım korkuyorum.acaba altan bakıyolarmı yoksa ultrosonda görmesi yetiyormu.bana bilgi verirseniz çok sevinirim.öptüm sizi

UOTE=naren05;4221542]canım co gecmiş olsun kelimelerin yetersiz kaldıgı durumlardan biride bu işte ne kadar acı oldugunu biliyorum aynı endişe içerisindeyim seni çok ii anlıyorum içerisinde yaşadıgın ikilemi gebe kalsam mı kalmasam mı kalsam yaşayacakmı hepsi benim başımdan da gecti ama rabbim büyük hakkında hayırlısını versin

sevgili naren, ne kadar etkilendim anlatamam.. bizim seninle günümüzde aynıydı.. inan gözyaşlarımı tutamadım. arkadasım umarım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik sürecine kavusursun.... dilerim cok iyi bir anne olursun ama önce sen sağlığına kavuş... duygularını bizimle hep paylaşki; bu dönemi atlatmanda yardımcı olalım.. seni en iyi anlayabilecek topluluk burada... sevgiler sana.. geçmiş olsun....[/quo

canın ben anlamadım ne yazacağımı sasırdım en Allahın izni ile böyle bişey olduğuna inanmıyorum

sevgili naren, ne kadar etkilendim anlatamam.. bizim seninle günümüzde aynıydı.. inan gözyaşlarımı tutamadım. arkadasım umarım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik sürecine kavusursun.... dilerim cok iyi bir anne olursun ama önce sen sağlığına kavuş... duygularını bizimle hep paylaşki; bu dönemi atlatmanda yardımcı olalım.. seni en iyi anlayabilecek topluluk burada... sevgiler sana.. geçmiş olsun....[/QUOTE]

canım ben kaybetmedim bebeğimi daha dogrusu bu carsamba gitcem
inşallah bi sorun yoktur
sonuyok isimli arkadas kaybetmiş ben ona yazdım mesaj
rabbim dier arkadaslara ve bize göstermesin kaybedenlerede en kısa zamanda tekrar versin inşallah:nazar::nazar:

Canim endiseye kapildigin zaman soyle dusun. O bebegin yasayacagi, gorecegi gun varsa, amudada kalksan inan bana hicbirseycik olmaz. Sen elinden geleni yap, dinlenmeye calis. Birde mutlaka hergun Ayetel Kursi okumayi ihmal etme. Bu dua her turlu beladan korur Allahin izniyle.
sağol canım çok güzel yazmışsın ama işte bende sebepsiz bişey olmaz diye korkarak endişeleniyorumm yani öksürmemden kalbi durarsa diyee allah korusun allah bana bağışlasın bebğimi
canım bu aralar ara ara bende öksürüyorum bende korkmuyor değilim.bebeğin kalbi neden durur bi bilgim yok korkuyorum be nde Allah korusun bebişlerimizi:Saruboceq:
amin acanımm neseki bugün tek tük öksürdümm inşallah biran evvel iyileşiriz benim sesimde çok feci kısık
canım intten biraz araştırdım anne karnında bebek ölümünün birçok sebebi var anneye ve bebeğe bağlı ama bunların içinde öksürük diye bişey yok bence meraklanma eğer çok merak ediyorsan dr ni ara için rahatlar hiç değilse
ah canım sağol bende araştırdım ama bulamamıştım içimi rahatlattın ahhh canım doktor um u değiştircem memnun değilim hem nosu bile yok
canım bende aynı senin gibi endişeliyim öksürük değil benim ki ama gebeliğin başından beri özellikle sabahları arka arkaya hapşırıyorum sanki her seferinde içimden bi şeyler gidiyomuş gibi geliyo.en son 3 hafta önce gittim doktora kalp atışı normaldi 3 hafta sonra tekrar gidecem ama çok endişeliyim ya kalbi durduysa diye bakalım 3 hafta nasıl geçecek
inşallah bebişlerimize bişey olmaz canım allah korur bol bol c vitamini al virüslere yenik düşme benim gibi canım geçmiş olsun
kızlar merhaba bende yarın dr a gidiyorum ve cok gerginim lütfen dua edin yarın 12 de randevum var
allah iyi haberlerle karşılaştırsın seni canım stres yapma bu gebeliğin güzel olacak allahın izniyle
saolun kızlar önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi durmustu ya yine aynı seyleri duyucam diye gergin gidiyorum lütfen dua edin iyiki varsınız canlarım yaa
canım bebğinin kalbinin durmasına doktorlar bir sebep belirtmiş miydi??
selam canlarım.nasılsınız.iyiki varsınız.çok kötü mide bulantım var.kalkamıyorum yataktan.birde kasığımda seyremeler oluyor.sizded de oluyormu?çarşamba randevum var ama biraz çekiniyoru çünkü ben hiç vajinal muyene yaptırmadım korkuyorum.acaba altan bakıyolarmı yoksa ultrosonda görmesi yetiyormu.bana bilgi verirseniz çok sevinirim.öptüm sizi

canım bana hep ultrasyonla karından baktılarrr inşallah sanada öyle bakarlar karından daha ii bence

bu arada arkadaşlar benim göbüşte kaşınıyorrr elimle ovalayarak kaşıyorum tırnağınızla kaşımayın kaşıdığınız yerler hep yırtık oluyormuşş krem daha kullanmadım vazelini çok ii diyorlar birde bebe yağı iyi diyorlar birde şu kremi önermişlerdi LİERAC PYTOLASTİL

bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. özür dilerim. ancak sonuç olarak kime olursa olsun etkileyici bir durum. geçmiş olsun dileklerimle...

kızlar ben bütün gün gezmedeydim heheh ooohhh ne ii geldi bulantım eve gelir gelmez hemen başladı yawww ama neyse anlatayım kendime uzun yelek ya da hırka(sıkılırsam örmektennn yelek yapıcam) eşimede kazak örmek için yün aldımm bebişim içinde 2 tanecik yumak aldım fıstık yeşili ve beyazzz bu aralar uzun uzun örücem sonra okuldan arkidişimi görmeye gittim bu aralar biraz canı sıkkınn oohhh ne ii geldiiii sonra kendime robadan bi hırka aldımmm 2 tanede body aldımmmm pantolon alcaktım ama bu ayıda atlatim öle alcam annem öle dediiii dinlemek lazımmm

siz neler yaptınız kimse yokmu bu akşammmm

kızlar ben bütün gün gezmedeydim heheh ooohhh ne ii geldi bulantım eve gelir gelmez hemen başladı yawww ama neyse anlatayım kendime uzun yelek ya da hırka(sıkılırsam örmektennn yelek yapıcam) eşimede kazak örmek için yün aldımm bebişim içinde 2 tanecik yumak aldım fıstık yeşili ve beyazzz bu aralar uzun uzun örücem sonra okuldan arkidişimi görmeye gittim bu aralar biraz canı sıkkınn oohhh ne ii geldiiii sonra kendime robadan bi hırka aldımmm 2 tanede body aldımmmm pantolon alcaktım ama bu ayıda atlatim öle alcam annem öle dediiii dinlemek lazımmm

siz neler yaptınız kimse yokmu bu akşammmm

semacim seninle aramizda 1 gun var yakiniz...gezmekle iyi etmissin insan yanliz kalinca cok yatakta kalinca zaten bulanti basliyor cunku o zaman kendimizi dinlemeye basliyoruz...kafamçokkarıştı

semacim seninle aramizda 1 gun var yakiniz...gezmekle iyi etmissin insan yanliz kalinca cok yatakta kalinca zaten bulanti basliyor cunku o zaman kendimizi dinlemeye basliyoruz...kafamçokkarıştı

evet cicimmm haklısın eve gelir gelmezz yalnızlık zor geliyo insan yanında birilerini istiyo e eşimede çok yükleniyorum bi yakınlaşma olmuyo yasak sürekli uyuyorum eee bulantı kusma derken adamcağız noluyoruz diyo içinden sanırım ama allah razı olsunnn hiç şikayet eetmiyo ve hep ilgili bu ara fazlasıyla bugün izinli cuma akşamı gezmelerinde arkadaşlarıyla oyun oynuyo haklı biraz da kendi özel zamanı olsun dimi ama bana da ii geliyo sizlerle oluyorum akşamlarııııı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile4:1hug: :enbuyukkk: :nazar:

Son düzenleme:
evet cicimmm haklısın eve gelir gelmezz yalnızlık zor geliyo insan yanında birilerini istiyo e eşimede çok yükleniyorum bi yakınlaşma olmuyo yasak sürekli uyuyorum eee bulantı kusma derken adamcağız noluyoruz diyo içinden sanırım ama allah razı olsunnn hiç şikayet eetmiyo ve hep ilgili bu ara fazlasıyla bugün izinli cuma akşamı gezmelerinde arkadaşlarıyla oyun oynuyo haklı biraz da kendi özel zamanı olsun dimi ama bana da ii geliyo sizlerle oluyorum akşamlarııııı:CüvCüv:kaydirigubbakcemile4:1hug::enbuyukkk::nazar:

evet canim sanirim bu konuda en buyuk sorumluluk ve sabir eslerimize dusuyor...
gusel seymis hamilelik:lepi:

Back
X