• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

evet özloş yaa ben kendimi hep telkin ediyorum o konuda sonuçta acı çekecek bile olsak sadece birgün hatta belki birkaç dakika sonuçta diyorum onuda çekelim be özloş minikkuşlar için demiii inşallah onlarda kıymetini bilirler ilerde Allahım hepimize hayırlı evletler nasipetsin inşallah

ben kapatıyorum kızlar, ellerim çok şiş bir kaçgündür, uyuşuyor yazamıyorum
iyi uykular hepinize , görüşrüz tombiklerim :)

aynen özlemcim ben de öyle inan hiç korkmuyorum dogumdan bir günlük birşey allah hepimize kolay dogumlar versin sezeryandan sa normal olyım allahım nolurrr

evet özloş yaa ben kendimi hep telkin ediyorum o konuda sonuçta acı çekecek bile olsak sadece birgün hatta belki birkaç dakika sonuçta diyorum onuda çekelim be özloş minikkuşlar için demiii inşallah onlarda kıymetini bilirler ilerde Allahım hepimize hayırlı evletler nasipetsin inşallah

ins kiymetini bilirler ama
ben bilmemeleri yonundede kendimi alistirdim
etrafimda ole gencler gordumki artik aman kendine zarari olmasin bana yarari olmasada olur diyorummm
ins hayirli insanlar olurlar:Saruboceq:

didoşum geçici olarak ordasın sonuçta, Allah geçmez dert vermesin, kocişlerimizi korusun, eşine çocuğuna bağışlasın
Saadetçim geç evlendik canım haziranda evlendik ekimde hamileydim :)
onu bekle bunu bekle anca evlenebildik, eşimin müşavirliğini bekledik stajın bitmesini falan,

olsun cnmmm geç olsun güç olmasınnn boşverr
mutluluklarrrr

narencimmm tatlim walla ban dayanamiyorum bakmaya..
tvde falanda ameliyat sahnelerinde kapatirim

naren itici miticiii ama napalımmm
mecbur
bu arada normal doğumda bana öle geliooo

Son düzenleme:
iyi gecelerrrr emooşşşşşş
özloş ben şahsen bebişim 5-6yaşına gelene kadar düşünmüyom kuzu yaaa yine büyük konuşmiyimde nebilim bizim ailede hep ööle bende kardeşemle öyleyim ve hep ööle istemiştim Allah herkezin gönlüne göre versin yani tatlış ben seneye burda diilim sanırım tabi bir kaza olmassadelikafadulden

cnmm şahsen ben düşünmüyorummm
yaaa
ufaklığıı bi büyütümmm okula başlasınnn kısmetse belkii öleeeee

:1shok:
bende diyorumki o buyurse aradan 5 sene gecerse falan bana zor geli hersey sil bastan..
sonra rahat etcem diye planliyorum iste..yerimseniben
hayirlisi olsun canimcim

mecbur kalırsak olxcaz tabi allah bi sorun vermesin ama normal yapılırsa her yolu denerim canım ben

ben de 3 sene koycam araya özlemcim tabi zaman ne gösterir bilemem

:1shok:
bende diyorumki o buyurse aradan 5 sene gecerse falan bana zor geli hersey sil bastan..
sonra rahat etcem diye planliyorum iste..yerimseniben
hayirlisi olsun canimcim

senn fikrinde gzl cnmm
ama işte ben 1 sene sonra bidaha hamileleik çekmeyeee korkar oldummmm
onunnn içinnn ara iyi oluu die düşündüm

Back
X