Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşecik bebek arabasından bahsetmişsin bak cnmm verdiğim linkee annemler burdan beğenmişlerrr biz bunlardan birini alcaz sanırımmm HızlıAl.Com - Listeleme
h.geldin şengülçin nasılsınn
hoşbuldum canım iyiyim sağol annemdeyim tam 2 saattir geçmiş sayfaları okuyorum.yoruldum vallaha .bebek mevlüt şekerlerim bitti tam 100 tane yaptım elbise modeli içine lavanta koydum çok şık oldular odasını sipariş verdik 1 aya anca getircekler harhalde.kıyafetlerini biraz daha geçsin öyle yıkıcam ben kokusu gitmesin odası gelince temiz temiz yerleştiririm.bebek bezini prima alcam yeni doğan mı alsam yoksa 2 numaramı ya kararsızım siz ne yaptınız
hoşbuldum canım iyiyim sağol annemdeyim tam 2 saattir geçmiş sayfaları okuyorum.yoruldum vallaha .bebek mevlüt şekerlerim bitti tam 100 tane yaptım elbise modeli içine lavanta koydum çok şık oldular odasını sipariş verdik 1 aya anca getircekler harhalde.kıyafetlerini biraz daha geçsin öyle yıkıcam ben kokusu gitmesin odası gelince temiz temiz yerleştiririm.bebek bezini prima alcam yeni doğan mı alsam yoksa 2 numaramı ya kararsızım siz ne yaptınız
evt canımmm bayada özellikliiisaadet kıs güzelmiş bu arabalar öle çok da pahalı değil araba koltuğu da var çünkiii
sen bilirsin şekerrrevet cnm benim begendiğim 534 ytl karasız kaldım çok konforlu çok kullanışlı ama çok mu pahalı deger mi diye de düşünüyorum kararsız kaldımCADIARZU
maş bitirmişin ne gzlll bende örüyorum elbise modeli bebek şekerii daha 60 olduuhoşbuldum canım iyiyim sağol annemdeyim tam 2 saattir geçmiş sayfaları okuyorum.yoruldum vallaha .bebek mevlüt şekerlerim bitti tam 100 tane yaptım elbise modeli içine lavanta koydum çok şık oldular odasını sipariş verdik 1 aya anca getircekler harhalde.kıyafetlerini biraz daha geçsin öyle yıkıcam ben kokusu gitmesin odası gelince temiz temiz yerleştiririm.bebek bezini prima alcam yeni doğan mı alsam yoksa 2 numaramı ya kararsızım siz ne yaptınız
slm herkese nasılsınız bakalımmm
ben çok yoruldumm yaaa
baştan anlatım sizee
dün gece malum geç yattıkk kızlarla konuşcaz diyee
öğlende uykumu alamadan uyandırıldım kapı çaldııı
kargocuuu
nıvea baby huggıes gsk milupa ortak bir pakaet yollamışlar bebeğime sağlıklı gelişim pakaetii diyee
ayyy birden uykum açılıvediii
nasılll mutluu oldummm bebekle ilgili oluncaaa
içindede bi kaç numune aşı bilgi kartları kitapçıklar bez mama meyve suyu ıslak mendil nıveanın ve pişik kremii
bunları görünce uykum açılıverdi tabii kaydirigubbakcemile3
sonrada kahvaltı yaptıktan sonra başaldm kızımın yıkanan cicilerini ütülemey aman ne yorucuymşş yaaa
öldüm vallaa
ama eğlenceliydideee
ve yerleştirdim şifon yerineee
işte bölee kızlarrr öldük ama sizde bitirin derim ağırlaşınca zor our
merhabalar. aranızda bebegı haftasına gore gerıden gıden var mı acaba
ya ben avybaby i de gördümmm o naısl kremli parfümü flan bana gzl gelmiştiiiherkes primayı öneriyor saadetcim ya huggıes de güzelmmiş ama primaya göre daha kalınmış ve naylonumsuymuş prima çok ince bizimkiler yaz bebekleri olcak pişmesinler bide yavrucaklar zaten ikisinin fiyatları aynı yanlış hatırlamıyorsam
blmemm cnmmmnegüzel saadetcim güle kullansın kızımız.bende üyeyim bana niye göndermiyolar ama :çok üzgünüm: