• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

çağatayı yeni gördüm kuzucuğu, canım benim çok tatlıymış maşallah,
semoş çok yakışıklı olck bu oğlan , gelinler sıralanır artık senin :))

hamilelikte araba çok önemliymiş , bizim arabamız yokta kardeşimde var, ondan çok biz kullanıyoruz , bize tahsis etti resmen dayısı :)
yoksa bu kiloyla zor yürüyorum, inşallah yakın zamanda alırsınız arabanızı tamirden canım ,
dur göbüşüne bakayım

ayırcakmısınız hemen odaları kızlar, ben biraz büyüyene kadar yanımda yatırcam, yatak odasına kurduk beşiği

evet canim ayircammm
hastaneden gelir gelmez odasina yaticak ins..
yatak odama almicamm
hemen yakinimda zaten oda
babyfonu yanima koycam agladigini duyar duymaz giderim yanina..

maşallah havvacım çok tatlı olmuşsun , gelinim büyüyor maşallah
taytmı giydin sen, sıkmıyormu , hamile pantolonumu o
bana sıkıyormuş gibi geldi resimden

özlemcim gecede 4-5 seferden bahsediyorsun değilmi ? her ağladığında gitçeksin, -tatlicadiarzu-
doğum kilolarını çabuk verirsin ama :))

özlemcim baby fonların görüntülü olanın dan mı alcan sizin ev büyük ya görüntülüsünü al bence hem için rahat eder uyup uyumadığıı görürsün burda 250 ytl civarı orda ucuzdur.benim kociş te ondan istiyo.ama ne gerek var diyorumev küçük bakalım

evet canim goruntulu alcam
yukariyi gormem gerek her dk cikamam ki ben...
burda alecto goruntulu lcd olan 170euro
ondan alcam..

ben bir ip bağlamayı düşünüyorum beşiğe kendi kendine sallansın gece daha az kalkarım delikafadulden

:roflol::roflol:
daha ii bi fikir sana canim sallamaya alistirma...
burda hic sallanan bebek gormedim
ahh su bizim annelerimiz..
aglamayalim diye neler yapiolarmissırnaşık şeya.s.

ozaman mecbur kalkçam havvacım, kıyamam ben kuzuma, o günler gelcekmi ya inşallah, doyururum ben küçük karnını , zaten benim kociş uyanana kadar çocuk ağlamaktan mahvolur , babamız çok uykucu

alışmasın dimi özlemcim , uyurmuki öyle acaba,
aaaa Havva sen konyalımısın okudum geçmişte canım, benim baba tarafımda konyalı ,çumralı, annem gölyazı köyünden hani sizin karacabeye giderken yolda

alışmasın dimi özlemcim , uyurmuki öyle acaba,
aaaa Havva sen konyalımısın okudum geçmişte canım, benim baba tarafımda konyalı ,çumralı, annem gölyazı köyünden hani sizin karacabeye giderken yolda

uyur tabiki sekercimmm...
burda inanki sallamak diye bisey yokk
bebekleri her agladiginda kucagada almamak gerek
ozaman 1,2,3, den sonra bu sefer kucaga alinmak icin aglamaya basliyorlar
buradaki kadinlar bunun bilincine varmis

korku filmi niye seyrediyorsun sen, korkutmasana benim güzel gelinimi :)
biz karı koca korkarız öyle filmlerden seyretmeyiz :)))

Özlemcim hadi sallamayı geçtimde alıştırmamaya çalışırım, kucak olayı imkansız bizde, ananesi babannesi dayısı halaları deli gibi bebişi bekliyor, sanırım kucaktan inmicek :)

korku filmi niye seyrediyorsun sen, korkutmasana benim güzel gelinimi :)
biz karı koca korkarız öyle filmlerden seyretmeyiz :)))

korku filimlerine bayılırım bazı yerlerinda gözlerimi kapatsamda.
o bıdıklar ne cin gibi komşunun bi bebeği var beşige bıraktın mı bası yo ağlamayı.kucaga alınca susuyo gülüyo.

şimdiden anlıyorlar daha , bu akşam görümcemin oğlunun doğum günü vardı, küçük görümcem balonlarla doldurmuş odayı bir görsen 60 tane falandı tabi çıldırdı çocuklar sevinçten, arada patlıyor bazıları bizimki de karnımda korkuyormu ne, basıyor tekmeyi , sonra kimseye balon patlattırmadık, yasakladık :))

Back
X