• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

benim bu gün ilk kez kaburgalarım ağrıdı. bu sürekli oluyo mu, yoks ara ara mı oluyo , çok kötü bişeymiş ya

ayyy biz kocişle yürüyüş yaptık geldik daha kmse yok yaaaa kaydirigubbakcemile3
adrenal banada oluo arada sağ göğsümün altından batıyorrr
endişelencek bşy yok ama olağan şeylerrr hamilelikte

bis geldiik ama bugün nerdesiniz bacılaarrr bizi yalnız bırakmayın oğluşumla sıkıldık biss oda hıçkırıyo içimde kuzucum yaa içimden çıkarıp öpcem şimdiiiiii
adrenal canım benim daha hiç olmadı o ağrı Allaha şükür inşallahta olmaz bilmiyorum o yüzden ama benim belden aşağım çok feciiii kemiklerimi kıryolar sanki özellikle kalça kemiğimi ama doktor olan sensin tatlımm sen daha bilirsin bence bu işleri

kız sadoş nasıl yürüş yaparken sende altına yapacak duruma geliyonnu bacım fazla yürüyebiliyomusunuz yaa ben ancak yarımsaat dayanabiliyorummmkaydirigubbakcemile4 nolcaakkk

bu arada Allah seni ve eşini bi an önce hayırlısıyla kurtarsın oralardan.bizim de mecburi hizmet var çok korkuyorum bi gün oralara düşerim diye

dimii adrenalcim insan kendine olunca daha bir pimpirikli oluyodur adın neydi buarada ben didem senin branşın ne tatlışş çalışıyomusun hala bıraktınmı

ayy Allahım kimseyi buralara düşürmesin canım benim çok zor valla helede sen doktorsun ya burda hiç yapamazsın gece nöbetin falan olur buranın halkı bile akşamları dışarı çıkmıyo korkudan valla inşallah güzel yerlere çıkar canım

teşekkürler cnm. Amin. benim için herşey eşime bağlı.uzmanlığı kazanırsa burada kalacağım ama o da çok tembel malesef::kızgın:

hmm anladım müminecimmm zor olmuyomu 30.haftanada gelmişsin çok kilo almadınmı sen 5haftada fazla diilmi ya rahatmı işin neden okadar çalışcan daha buarada ismin çok güzelmiş canım

buarada semoşummm gözünaydınn minnoşum annişin geliyomuş çok sevindim kızz bu iki günü iyi kullan bare minikkuşum heranını annişle geçir anlaşıldımı bize bile takılma hatta sen gez dolaş anneciğinle tatlımm

kız sadoş nasıl yürüş yaparken sende altına yapacak duruma geliyonnu bacım fazla yürüyebiliyomusunuz yaa ben ancak yarımsaat dayanabiliyorummmkaydirigubbakcemile4 nolcaakkk

yok cnm olmuooo banaa
wc proplemmm yokk eğer gelirsede tutabiliyorummm çok şükürrrr
kaçırmıyom daha kaydirigubbakcemile3

ben 6 kilo aldım toplamda. bizim çalışma şartları da rahat oyüzden pek sorun olmaz inşallah. sen de annene gidiceksin sanırım . gözün aydın.

yok cnm olmuooo banaa
wc proplemmm yokk eğer gelirsede tutabiliyorummm çok şükürrrr
kaçırmıyom daha kaydirigubbakcemile3
yaaa sadoşş yaaa ben niye öyle oluyom yaaa dışarı adım atar atmaz geliyooo bastırıyo hatta eve zor dönüyom yaaa resmen minikkuş mesanemin üstünde oturuyoooo:emir_bebek:
ben 6 kilo aldım toplamda. bizim çalışma şartları da rahat oyüzden pek sorun olmaz inşallah. sen de annene gidiceksin sanırım . gözün aydın.

ay negüzel almamışın sen kilo rahatsındır canım hakkaten ben gayet 14kilo aldmda şahsen:CüvCüv: sağol canım evet azkaldı gitmemize inşallah sağsağlim bir gitseydik hayırlısıyla

senn oğluşşş fırlama demekki cnm baksana nerelere oturuyomuşşş kaydirigubbakcemile3

sanırım ööle sadoşcan minkkuşum çok yayamaz oldu aytık annesini altına kaçıytıyoydelikafadulden
anacım zaten kırkyılda bir yürüyoz ondada burnumdan geliyo işte bööle yarın yine çıkcaz sanırım minnoşuma minik bir çekmeceli dolap tarzı bişey bakcam artık burdan napimm gitmeden alalım baree

Back
X