• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Hayırlısı bakalım, birbirimize destek olucaz burdan...İnşallah herkes pırt diye kolaycacık doğurur ağrısız sancısız kalkar yataktan..Ömrümde ilk bebek altını oğlum doğunca değiştireceğim, ilk bebek oğlumu giydireceğim düşünülürse benim kadar tecrübesizi azdır.

inşallah hiç bişey olmamış gibi kalkarız ayağa.bende senin gibiyim canım hiç bilmiyorum neyi nasıl yapacağımı.bebek altı değiştirmedim,giydirmedim ,ne ye ne lazım olur hiç bilmem.deneme yanılma öğrenicez artık annelerden.ilk bir acemilik çekeriz herhalde ama bir iki aya herşeyi daha iyi yaparız gibi geliyo bana

Hayırlısı bakalım, birbirimize destek olucaz burdan...İnşallah herkes pırt diye kolaycacık doğurur ağrısız sancısız kalkar yataktan..Ömrümde ilk bebek altını oğlum doğunca değiştireceğim, ilk bebek oğlumu giydireceğim düşünülürse benim kadar tecrübesizi azdır.

Al bendende o kadar canım. Benim arkadaşlarımda benim gibiydi ama Maşallah hepsi harika anne oldular eminim bizde öyle oluruz Allah yardım ediyo doğurur doğurmaz annelik iç güdüsüyle bu işleri yıllardır yapıyo gibi olucak kısmetse.Hiç korkma ben hiç korkmuyorum inan yeterki bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda gerisi kolay.....

[ı]al bendende o kadar canım. Benim arkadaşlarımda benim gibiydi ama maşallah hepsi harika anne oldular eminim bizde öyle oluruz allah yardım ediyo doğurur doğurmaz annelik iç güdüsüyle bu işleri yıllardır yapıyo gibi olucak kısmetse.hiç korkma ben hiç korkmuyorum inan yeterki bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda gerisi kolay.....[/ı]

aaammmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

inşallah hiç bişey olmamış gibi kalkarız ayağa.bende senin gibiyim canım hiç bilmiyorum neyi nasıl yapacağımı.bebek altı değiştirmedim,giydirmedim ,ne ye ne lazım olur hiç bilmem.deneme yanılma öğrenicez artık annelerden.ilk bir acemilik çekeriz herhalde ama bir iki aya herşeyi daha iyi yaparız gibi geliyo bana

Al bendende o kadar canım. Benim arkadaşlarımda benim gibiydi ama Maşallah hepsi harika anne oldular eminim bizde öyle oluruz Allah yardım ediyo doğurur doğurmaz annelik iç güdüsüyle bu işleri yıllardır yapıyo gibi olucak kısmetse.Hiç korkma ben hiç korkmuyorum inan yeterki bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda gerisi kolay.....

Yani üzülsem mi sevinsem mi bilemedim, tek tecrübesiz ben değil miyim:utangac:
Yeşimnur dediğin gibi sağ ve sağlıklı kucağıma alma dışında bişey düşünmeyi ben de istemiyorum ama insan düşünmeden edemiyo, içimdeyken de doğunca da oğlum için endişelenmeye devam edicem sanırım...Belki de bunun adı "ANNE"liktir.

kızlar ben artık yavaş yavaş kaçayım.bugünkü derslermi kitaplarımı falan hazırlıyım.öğlen işe gitmekte zor oluyo.ama bugün geçmez herhalde.akşama doktora gidicem kontrole.inş herşey yolundadır.en son gittiğimde kızım 690 grdı.inş kilo almıştır birde sağlığı yerindedir.

gülüm valla iyi yapıyon temizlik ben 2 dolanayım karnım sertleşiyor bebeğim kendini assagıya itiyormus temizliği bırak dogru düzgün dolasamıyorum bir yere gidemiyorumbenneyaptımki
aman sende dikkat et bebişleri erken gelmeye tesvik etmeyelim :1shok:

aman canım dikkat et yorma kendini o zmaan
benim oglum baş aşagı durmaya başladı heralde kasıklarımı yumuruklayıp duruyor .

bşy sorcamm benim göbeğimin üstündeki ve altındaki çizgim birleştiii
sizinkiler ne alemde birleştimiii
nette bi yerde okumuştum birleşince doğum vakti gelirmişşşş

canım ben durmadım böyle bişey ama yazdıgını okuyunca baştım göbüşe daha tam koyulaşmamış çizgi. daha vakit var yani demekki aman erken gelmeye felan kalkmasınlarda daha odası bile hazır deil prensimin dursun şimdilik durdugu yerde heryer dandini

Saadetçim balık hapı çok iyi geldi bana, ben küçük kaldı oğluşum diye sabah akşam içtim, üçgünde toparladı kendini hem içinde 60 tane var, nerdeyse doğuma kadar yeticek
doktora gidince sorucam , zaten doğal bişey, balık yemişin gibi aynı

canım doktora sormadan almasaydın balık yagı kiloda yapıyor çünkü ben kilo almıyorum ve bebekte minyon diye verdi doktorum . zaten kilodan şikayetçisin bide bu eklenmesin
senin bebegin iyi diye biliyordum kilosu . yenimi gittin doktora kaç gram eksigi varmışki gerçi bebege iyi geliyor balık yagı haklısın doktora sorarak iç ama

bende alımm içim cnm bakalımmm etkisi olcakmııı
doktora sormadan alcammm
bşy olmaz dimiii

etkisi oluyor canım ama doktora sormadan içme . bide hafızayıda güçlendiriyo vallahi ben kullanmaya başladım başlayalı hiçbirşeyi unutmuyorum . zehir gibi beyne sahip oldum :))))))

benim o cizgi cok belirgin oldu artik saadetcimm ama birlesmemis daha
yamuk gidiyor zaten..
gobek deliginin ust kismi saga alti sola dogru gidiyor
duz bi cizgi deil ne hikmetse

bendede aynı zezem yamuk bi çizgi o9 birleşecek herqalde anlamadım benim çizgi ameliyat izinden dolayı sapıttı heralde

bas agrilarim gecti canm gercekten her hastalik zor...
oglusumun odasi bitti sayilir bir iki bisey kaldi
dolabin icini daha kullanisli hale getirmek icin bolmeli cekmecelerden ariyorum...

vallahi maşallah sana bebiş odası işlerini hallettin bizde ancak odayı boyatabildik bide bambu beşik var odanın orta yerinde oda takımı yapmayalım diyoruz ama orta yerde kaldı beşikte bişeyler le doldurmak gerek bakalımdüşünmekteyiz hala

bizdende günaydın herkese.bende daha çalışıyorum ama cuma son inş

hadi hayırlısı cannım son hafta yani ne güzel :)))))))))))))))

kızlar ben artık yavaş yavaş kaçayım.bugünkü derslermi kitaplarımı falan hazırlıyım.öğlen işe gitmekte zor oluyo.ama bugün geçmez herhalde.akşama doktora gidicem kontrole.inş herşey yolundadır.en son gittiğimde kızım 690 grdı.inş kilo almıştır birde sağlığı yerindedir.

canım en son ne zman gittin doktora

tünaydınlar naslsınız anneler ve melekleri.
bügün rüyamda bebişimi emziriyodum kızlar rüyası bile öyle mutluluk veriyor ki.hihoyyyt
ne güzel bir duyguymuş o.inşallah hepimizde saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız:ecrin_bebek:

canım en son ne zman gittin doktora

en son 26. haftada gitmiştim bir haftadırda doktoru bekliyorum .biyere gitmişti gelsin diye. yani şöyle bir bakıyorumda herkesin haftasına ve bebeklerin kilosuna benden düşük yoktu.ama dr normal dedi.bugün ne derse artık öğrenicez bakalım

kızlar merhaba bende temmuz annesi olucam inş saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız.

bişey sormak istiyorum, özelde çalışan arkadaşlar siz 32. haftada dogum izninizi almışsınzıdır sanırım. hangi evraklarla nerelere basvuruyoruz bu izin için ?

insallah sag salim alırız bebeklerimize kucagımıza
ben de gecen gece ruyamda esimle bebegimizi seviyrduk, mutlu olarak uyandım
ama bunun yanında cok acayip ruyalar da goruyorum

kızlar merhaba bende temmuz annesi olucam inş saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız.

bişey sormak istiyorum, özelde çalışan arkadaşlar siz 32. haftada dogum izninizi almışsınzıdır sanırım. hangi evraklarla nerelere basvuruyoruz bu izin için ?

dun de bir arkadas sormustu aynısını ama sana bayagı var daha
32. haftada eger 5 hafta daha calısır raporu alacaksan o gune ait vizite kagıdını alıp, hastanede doktoruna goturuyorsun. o gereklı bırıme haber verıyor sana 5 hafata daha calsırı raporu verıyorlar,orjınali sen de kalıyor,fotokopisini isyerine veriyorsun,5. haftanin bitiminde orjinalini yine o gune ait vizite kagıdıyla hastaneye goturuyorsun. Bu sefer normal raporunu acıyorlar, yine orjinali sen de kalıyor, fotokopisini isyerine veriyorsun, diger islemleri hastane senin adına yapıyor.

günaydın herkesee tam uykumu alamadan uyandırıldım kızım hoplayıp duruyorduuu
içimdee
dayanamadım kalktım bendee ama sersem gbiyimm yaaa

günaydın güzel anneler.biz yeni uyandık yatagımızı toplamadan kk yı açtık.nasılsınız ben iyiyim çok şükür.kızım karnımı ittiriyo sanki çıkcak.öğleden sonra yine komşuya davetliyiz.komşuda habire yiyip duruyorum nolcak halim bilmiyorum.

en son 26. haftada gitmiştim bir haftadırda doktoru bekliyorum .biyere gitmişti gelsin diye. yani şöyle bir bakıyorumda herkesin haftasına ve bebeklerin kilosuna benden düşük yoktu.ama dr normal dedi.bugün ne derse artık öğrenicez bakalım

anladım canım ama 26 haftaya göre bormal zeten kilosu ben yakında gittigini düşünerek sordum zaten kaç kilo diye git gel bakalım ne diyecek doktorcugun kilosuna. ama kilo almıştır artık bol bol:))))))))))))şaşırtacak seni annesiiiiiiiiiii

Back
X