- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla tatlışlar güççük kadınları izliodummmm
paydooonnn anacım hepimizmi yalnızız kız bugüünn vay bize vaaayyyy
hoşgeldin didemcim biz iiyiz sen nasılsın bakim yolculıuk ne zaman??
anaaa az kalmışş didommm hafta sonuna ne kaldıkiii
cnm bende beyaz tenliyimmmburalarda heran tetikte kimsenin eşi burda yok anla artık
az kalmış canım ne güsel hiç bişe olmaz inşallah
saadet bugün göbek çizgisinden bahsetmiştiniz kız bende yok o çizgi akşamdan beri bakıyom yok çizgi flan acaba herkezde olmuyomu ben aşırı beyaz tenliyim ondanmı çıkmadı bende yaa
ayy valla çok zorrr yaaaaaaevet minikkuş az kaldııııı:dance:
ama biyandan seviniyom biyandan üzülüyom aşkımla ayrılcaz dieeeesenağlama
off yaa düşündükçe ağlayasım geliyoooo bide buraya döndüğünde alıp götürürlerse hiç dayanamam artık sadoş
slm kizlarrr...
bugun disardaydim yine eltimle carsida bi kahve icelim dedik
yeni sezon kiyafetlere takilip saati fark edemedik
buaradada nida ve esi ugramislar bi kagida not birakmislar ama tabi ben yoktum..
daha oncedende hangi gun gelecekleri belli deildi
esimde bahcede terasi hazirliyordu garaji duzenliyordu buralardan bi arkadasim sanmis tabiii
iste bole
siz neler yaptiniz bakalim
hoşgeldin canım ohh alışveriş gezmece süper yaaslm kizlarrr...
bugun disardaydim yine eltimle carsida bi kahve icelim dedik
yeni sezon kiyafetlere takilip saati fark edemedik
buaradada nida ve esi ugramislar bi kagida not birakmislar ama tabi ben yoktum..
daha oncedende hangi gun gelecekleri belli deildi
esimde bahcede terasi hazirliyordu garaji duzenliyordu buralardan bi arkadasim sanmis tabiii
iste bole
siz neler yaptiniz bakalim
cnm bende beyaz tenliyimmm
alttan ve üstten çizgi oluşuoooo
hamilelikte ve birleşioooo son hal olarak benim çizgiler kavuştu taniii sırnaşık şey
ayy valla çok zorrr yaaaaaa
iii dayancan vallaa ben hayatta dayanammm yaaa ayrılığııı bu sene ilk defa 15 tatildee gttm ankaraya onsuzzz
çıldırcaktık resmennn hasretliktennn :asigim:
oh ne gzlll yapmışınnn
özlemmm
keşke aynı yerlerde olsaydık bende takılırdım peşinizeee kaydirigubbakcemile
nidadaa seyahatte diiiiimiii
tühhh görüşemediniz deseneee sağlık olsunnn
h.b didosummm...
pinekleme canimm cik gez hava nasilllki
hoşgeldin canım ohh alışveriş gezmece süper yaa
ayy özlemcim bayılıyorum sizin şu eltinizle olan ilişkinize ne kadar güsel ya
bizimkiler bu yıl ewlencekler belk biz kanlı bıçaklıyız böle eltilerinle ii olanları duyunca sewiniyorum
bilmem cnmmm ben nette okumuştummm hamilelrdeee şunlardan biri kesinlikle olur yazıoduu bulursam yollum sana linkkkeee nie bende yok didem o zaman yaa bende istiyorum öle çizgi bananee:bbo:kafamçokkarıştı
herkezde çıkarmı peki bu çizgi çıkmayan olmazmı belki benimki bu aydan sonra çıkar dime umudumu yitirmiyimm
benim çizgim varda birleşmiyo sanırım yaa çokta anlamıyom ama varyaa benim göbiş deliğim karardı yaa bituhaf oldu acaba orasıdamı o çizginin bir parçasııkaydirigubbakcemile3