• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

hoşgeldin didemcim biz iiyiz sen nasılsın bakim yolculıuk ne zaman??

tatlış yolculuk inşallah bu hafta sonuna doğru bakalım bizimki izin alabilcekmi birde bu sorun çıktı malum buralar karıştı ya oralarda öylemi yaa eşinde gitmiş canım Allah kavuştursun bizimkinide heran götürebilirler ama inşallah ondan önce kaçarız bizz

buralarda heran tetikte kimsenin eşi burda yok anla artık
az kalmış canım ne güsel hiç bişe olmaz inşallah
saadet bugün göbek çizgisinden bahsetmiştiniz kız bende yok o çizgi akşamdan beri bakıyom yok çizgi flan acaba herkezde olmuyomu ben aşırı beyaz tenliyim ondanmı çıkmadı bende yaa

anaaa az kalmışş didommm hafta sonuna ne kaldıkiii

evet minikkuş az kaldııııı:dance:
ama biyandan seviniyom biyandan üzülüyom aşkımla ayrılcaz dieeeesenağlama
off yaa düşündükçe ağlayasım geliyoooo bide buraya döndüğünde alıp götürürlerse hiç dayanamam artık sadoş

slm kizlarrr...
bugun disardaydim yine eltimle carsida bi kahve icelim dedik
yeni sezon kiyafetlere takilip saati fark edemedik
buaradada nida ve esi ugramislar bi kagida not birakmislar ama tabi ben yoktum..:(:(
daha oncedende hangi gun gelecekleri belli deildi
esimde bahcede terasi hazirliyordu garaji duzenliyordu buralardan bi arkadasim sanmis tabiii
iste bole
siz neler yaptiniz bakalim

buralarda heran tetikte kimsenin eşi burda yok anla artık
az kalmış canım ne güsel hiç bişe olmaz inşallah
saadet bugün göbek çizgisinden bahsetmiştiniz kız bende yok o çizgi akşamdan beri bakıyom yok çizgi flan acaba herkezde olmuyomu ben aşırı beyaz tenliyim ondanmı çıkmadı bende yaa
cnm bende beyaz tenliyimmm
alttan ve üstten çizgi oluşuoooo
hamilelikte ve birleşioooo son hal olarak benim çizgiler kavuştu taniii sırnaşık şey
evet minikkuş az kaldııııı:dance:
ama biyandan seviniyom biyandan üzülüyom aşkımla ayrılcaz dieeeesenağlama
off yaa düşündükçe ağlayasım geliyoooo bide buraya döndüğünde alıp götürürlerse hiç dayanamam artık sadoş
ayy valla çok zorrr yaaaaaa
iii dayancan vallaa ben hayatta dayanammm yaaa ayrılığııı bu sene ilk defa 15 tatildee gttm ankaraya onsuzzz
çıldırcaktık resmennn hasretliktennn :asigim:
slm kizlarrr...
buaradada nida ve esi ugramislar bi kagida not birakmislar ama tabi ben yoktum..:(:(
esimde bahcede terasi hazirliyordu garaji duzenliyordu buralardan bi arkadasim sanmis tabiii
iste bole

oh ne gzlll yapmışınnn
özlemmm
keşke aynı yerlerde olsaydık bende takılırdım peşinizeee kaydirigubbakcemile
nidadaa seyahatte diiiiimiii
tühhh görüşemediniz deseneee sağlık olsunnn

slm kizlarrr...
iste bole
hoşgeldin canım ohh alışveriş gezmece süper yaa
ayy özlemcim bayılıyorum sizin şu eltinizle olan ilişkinize ne kadar güsel ya
bizimkiler bu yıl ewlencekler belk biz kanlı bıçaklıyız böle eltilerinle ii olanları duyunca sewiniyorum

yaa kızlarr bende kaşıntı var 2gündür yaa ilk aylarımda olmuştu yine oldu yaa offf ozaman doktor bir krem vermişti onu kullanimmi sizce yine çok yıkamaktan oluyomuş sanırım napcam yine parçalicak gibiyimm

cnm bende beyaz tenliyimmm
alttan ve üstten çizgi oluşuoooo
hamilelikte ve birleşioooo son hal olarak benim çizgiler kavuştu taniii sırnaşık şey

ayy valla çok zorrr yaaaaaa
iii dayancan vallaa ben hayatta dayanammm yaaa ayrılığııı bu sene ilk defa 15 tatildee gttm ankaraya onsuzzz
çıldırcaktık resmennn hasretliktennn :asigim:

oh ne gzlll yapmışınnn
özlemmm
keşke aynı yerlerde olsaydık bende takılırdım peşinizeee kaydirigubbakcemile
nidadaa seyahatte diiiiimiii
tühhh görüşemediniz deseneee sağlık olsunnn

keske olsaydin canimcimmm walla
guzel zaman gecirirdikkk
evet canim gorusemedik nasill uzuldum bilemezsin

eee nie bende yok didem o zaman yaa bende istiyorum öle çizgi bananee:bbo:kafamçokkarıştı
herkezde çıkarmı peki bu çizgi çıkmayan olmazmı belki benimki bu aydan sonra çıkar dime umudumu yitirmiyimm

kız sadocan alemsin haa demek hasretlikten çıldırcaktınızkaydirigubbakcemile3
deliiiiiii kızz anm bende çıldırıyom ama napim mecburuz işte bundan öncede ilk aylar çok kanamam olmuştu izinde doktor yolculuğu yasakladı diye 3.5-4ay adanada kalmak zorunda kaldım biliyonnu kocişin yüzünü unutmuştum senağlama

hoşgeldin canım ohh alışveriş gezmece süper yaa
ayy özlemcim bayılıyorum sizin şu eltinizle olan ilişkinize ne kadar güsel ya
bizimkiler bu yıl ewlencekler belk biz kanlı bıçaklıyız böle eltilerinle ii olanları duyunca sewiniyorum

h.b canimcimmm...
uzucu gercekten....
biz disarda bulusur sohbet ederiz
genellikle onceden randevu yapar oyle bulusuruz cat kapi calmayiz asla
yani seviye ve saygiyi koruyunca hic problem olmuyor
ayrica ikimizde terazi burcuyuz anlayabiliyoruz kafalarimiz ayni yonde calisiyo:1rolleyes:

benim çizgim varda birleşmiyo sanırım yaa çokta anlamıyom ama varyaa benim göbiş deliğim karardı yaa bituhaf oldu acaba orasıdamı o çizginin bir parçasııkaydirigubbakcemile3

eee nie bende yok didem o zaman yaa bende istiyorum öle çizgi bananee:bbo:kafamçokkarıştı
herkezde çıkarmı peki bu çizgi çıkmayan olmazmı belki benimki bu aydan sonra çıkar dime umudumu yitirmiyimm
bilmem cnmmm ben nette okumuştummm hamilelrdeee şunlardan biri kesinlikle olur yazıoduu bulursam yollum sana linkkk
benim çizgim varda birleşmiyo sanırım yaa çokta anlamıyom ama varyaa benim göbiş deliğim karardı yaa bituhaf oldu acaba orasıdamı o çizginin bir parçasııkaydirigubbakcemile3

her sakallıyı dede sanma kuzummmm sırnaşık şey

bende teraziyimmm özlooşşşşşhihoyyyt yani bizimde kafalarımız aynı yönde çalışıyooo heheeeee gerçi benimki işine gelirse çalışıyoda neyyseee:jeyyar:

Back
X