http://www.kadinlarkulubu.com/prema...lariniz/271910-31-haftalik-bebegim-dogdu.html canlarım burdanda takip edebilirsiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah semoşum allahım şifasını versin..sölerim kuzummmm ama sen bu kadar telaş yapma bak tansiyonun çıkcak yine bebiş ii allaha şükür ya kız kendi solunum yapabiliyomuş allahın izniyle o 2 3 haftaya tontiş olur sen hiç merak etmeee
Amin vildancım inşallah şifasını verir allahım...Günaydın canlarım nasılsınız .Bebekleriniz nasıl.
31 haftalık doğum yapan arkadaşın Allah yardımcısı olsun.Ama yaşar Allah kısmet ederse ben daha dün okumuştum şu an doğum yapsanız yaşama şansı %80 diye.Sadece solunum yolu problemi yaşar yazıyordu.Tıp çok ilerledi inşallah yaşatırlar.Allah acil şifalar versin.
günaydın kızlar
bizim arkadaslardan bimi dogum yaptı ya gecmişi okuyamadım
neden olmus iyilermiymiş yaa Allah yardımcıları olsun inşallah
ayyy telaslandım valla
armaganım sanada hayırı cumalar
ya senin göbüşüne bakıyorum benimkinden büyük bide dün bebişlerimizin kilo topiğine baktım en ufak benim annemde kızıyor zaten karnın küçük minik bi bebek dogcak diye besleyemiyormuyum acaba doktorum normal dedi ama yinede heftikleniyorum şimdi balık yagına basladım inallah işe yarar dimi
armaganım sanada hayırı cumalar
ya senin göbüşüne bakıyorum benimkinden büyük bide dün bebişlerimizin kilo topiğine baktım en ufak benim annemde kızıyor zaten karnın küçük minik bi bebek dogcak diye besleyemiyormuyum acaba doktorum normal dedi ama yinede heftikleniyorum şimdi balık yagına basladım inallah işe yarar dimi