Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nidacım, yeşimcim , sağolun canlarım benim,
Allah annemede bütün hastalara da şifalar versin
kızlar günaydın, nasılsınız herkes iyimi?
biz kahvaltı ettik , zorla yedim canım hiç bişey istemiyor,
annem anjiyoda şu an da , eşim gitmeme izi vermedi, artık 34. haftadayım ya, panik olursun orda bişey olur dedi, ama aklım orda, inşalla hiç sorunsuz çıkar annecim hastaneden ,
Cemile arkadaşımızın yavrusuda inşallah sağ salim çıkar hastaneden, kocaman tombiş bir oğlan olur
Semoş, Pınar, Yeşim, Nida, H.saka ordamısınız nasılsınız kızlar?
pınar canım annen nasıl oldu iyimi?
Yeşimcim , hamile gece kıyafeti alcan bir gün giycen, arkadaşlarında falan yokmu, durumunuz iyi değilse bence öyle yap, bir daha ne zaman giycenki
bende olsa gönderirdim ama hiç lazım olmadı almadım
yada pantolonun üstüne şöyle bol şık bir üst alabilirsin
yeşimcim benim arkadaşım hamiş geçen hafta kardeşi evlendi onunda o robadan bi takım almış ama gebeler için değil normal hatunlar için pnatolu likralıymış beline penye diktirmiş kestirip sende bedenine göre bi takım elbise seçersin belini terziye lastik yaptırırsın benden böle bi tavsiye sana resmini yollasaydı eklerdim ama yok resmi sanırım o fatihten almış orda çok abiye dükkanı var biliyosun ki
Yeşimcim Allah gönlüne göre versin,
Kardeşinede şimdiden mutluluklar
Tatlım iii şükürler olsun toparladı arada bulantısı oluo takılıom bende anniş hamilemisin diommmpınarım anne nasıl oldu düzelmiştir inşallahhhh?????
Ayyy yerim ben miniğimiCanim günaydinnn, iyidir nolsun...Evde vakit geciriyorum...Kizin uyandi simdi sag tarafima geciriyor...Annen nasil oldu?
Canımcım a.s. burdayımmm inşallah canım anneciğin şifa bulur çabucakk annişim ii şükürler olsunnkızlar günaydın, nasılsınız herkes iyimi?
biz kahvaltı ettik , zorla yedim canım hiç bişey istemiyor,
annem anjiyoda şu an da , eşim gitmeme izi vermedi, artık 34. haftadayım ya, panik olursun orda bişey olur dedi, ama aklım orda, inşalla hiç sorunsuz çıkar annecim hastaneden ,
Cemile arkadaşımızın yavrusuda inşallah sağ salim çıkar hastaneden, kocaman tombiş bir oğlan olur
Semoş, Pınar, Yeşim, Nida, H.saka ordamısınız nasılsınız kızlar?
pınar canım annen nasıl oldu iyimi?
Canım a.s.bende burdayım bende burdayımhihoyyythihoyyythihoyyyt
oleyyyyyyy bu gün cuma yarın uyuyucam ohhhhh be
emelcim tüm dualarım annenle canım gitmrmrkle iyi yapmışsın
bak sana ne güsel haberler ileticekler kısmetse
sen kalbini ferah tut anjüo artık çok basit benim eşimin abisi kayınvalidem hepsi oldular bir gün sonrada ayaklandılar rahat ol canım .....
sen bizim için çok önemlisin.
semacım benim kızımın herzamanki hali topugunu bi dayıyor sağ kaburgamın altına orası yumurta gibi çıkıyor vee acayip acı veriyor artık kuvvetlendiler öceki gibi diğil hareketleri şimdi can yakıyorlar -tatlicadiarzu-
ay yeşimcim senin eşinde alemmiş he bu erkekler ne kadar üşengeç benim oğlum öle olmicek kendi işini kendi halledicek annesi onu öle yetiştireccek inşallah
yeşimcim hem sadece pantolonun belini yaptırınca daha sonra da giyebilirsin hem hamile abiye desen anammmm dünya para bayılırsın benden sölemesi