• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

sağol semoşum, Allah senden razı olsun, gidemiyorum, çok zormuş, ağlamamaya çalışıyorum, eşime çok kızdım günlerce ama haklı, oda beni ve oğlunu düşünmek zorunda
o gitti şimdi annemi dolaşmaya iyiymiş aradı

kıslar ya size bişey danışıcam kısmetse mayısın 8 inde kardeşimin düğünü var ve ben 34.haftamda olucak bir gün öncesisdede kına gecesi var bizi yorucu ama güzel bi tempo bekliyo.Ama benim kafama takılan ne giyeceğim bitanecik kardeşimin düğününde çok şık olmak istiyorum bi yandanda maddi sıkıntılarım var hastane parası vs.bide 4 ay maaş almıycam neyse yani sizden hiç bilginiz varmı diye yardım istiyorum istanbulda nerden nasıl bişeyler bakabilirim varmı fikriniz?

Yeşimcim , hamile gece kıyafeti alcan bir gün giycen, arkadaşlarında falan yokmu, durumunuz iyi değilse bence öyle yap, bir daha ne zaman giycenki
bende olsa gönderirdim ama hiç lazım olmadı almadım
yada pantolonun üstüne şöyle bol şık bir üst alabilirsin

yeşimcim benim arkadaşım hamiş geçen hafta kardeşi evlendi onunda o robadan bi takım almış ama gebeler için değil normal hatunlar için pnatolu likralıymış beline penye diktirmiş kestirip sende bedenine göre bi takım elbise seçersin belini terziye lastik yaptırırsın benden böle bi tavsiye sana resmini yollasaydı eklerdim ama yok resmi sanırım o fatihten almış orda çok abiye dükkanı var biliyosun ki

kızlar günaydın, nasılsınız herkes iyimi?
biz kahvaltı ettik , zorla yedim canım hiç bişey istemiyor,
annem anjiyoda şu an da , eşim gitmeme izi vermedi, artık 34. haftadayım ya, panik olursun orda bişey olur dedi, ama aklım orda, inşalla hiç sorunsuz çıkar annecim hastaneden ,
Cemile arkadaşımızın yavrusuda inşallah sağ salim çıkar hastaneden, kocaman tombiş bir oğlan olur
Semoş, Pınar, Yeşim, Nida, H.saka ordamısınız nasılsınız kızlar?
pınar canım annen nasıl oldu iyimi?

canım benim geçmiş olsun annene, eşinde güzel haberi vermiş zaten sağlıklıymış çok sükür.
Bugün tüm haziran annelerine ve de anneannelerine dua edelim:Saruboceq:Allah bizleri ve annelerimizi kazadan beladan hastalıktan korusun ki gül goncalarımıza daha iyi bakalım

Yeşimcim , hamile gece kıyafeti alcan bir gün giycen, arkadaşlarında falan yokmu, durumunuz iyi değilse bence öyle yap, bir daha ne zaman giycenki
bende olsa gönderirdim ama hiç lazım olmadı almadım
yada pantolonun üstüne şöyle bol şık bir üst alabilirsin

emelcim aynı şeylerden dolayı zaten çok pahalı bişey düşünemiyorum sadece 1 gün giycem maddi sıkıntılarım olmasa gene gözüme gelmez ama şu sıralar kızımıda düşünmem lazım.Allah razı olsun bakalım artık az zaman kaldı düğüne bişeyler halledicem artık.

Nazcım sağol canım, Amin dualarınızı Allah kabul etsin,
Hepimize Allahım hayırlı doğumlar versin
bu arada en hamarat haziran annesi sensin semoşum :)

yeşimcim benim arkadaşım hamiş geçen hafta kardeşi evlendi onunda o robadan bi takım almış ama gebeler için değil normal hatunlar için pnatolu likralıymış beline penye diktirmiş kestirip sende bedenine göre bi takım elbise seçersin belini terziye lastik yaptırırsın benden böle bi tavsiye sana resmini yollasaydı eklerdim ama yok resmi sanırım o fatihten almış orda çok abiye dükkanı var biliyosun ki

aslında doğru söylüyosun semoşum ya iyi fikir olu bana bu şekilde düşünim ben bide canım benim.

Annem hastaneden bana gelcek, iki gün kalcak, ben onun yatağını hazırlayım , yemek yapayım yine gelirim ara sıra
kendinize iyi bakın , öptük sizi oğlumla

valla hamaratlık benden geçti artıkkk.....hele yemek yapmak işten gelince beni en çok bıktıran şey oluyo valla dün eşim arık yemek yapma sen ben hallederim diyo sen kendini yorma ben masayı toplarım diyo ama çözümlerini duysanız gülersiniz.Yemeği hergün dışarıdan söyliycekmiş yada aparatif bişeyler alıcakmış ve sofrayıda o topladı dün ve bulaşıkları lavobaya doldurmuş yani çözümü bu ladar çok komik bu erkekler ya:roflol::roflol::roflol:

pınarım anne nasıl oldu düzelmiştir inşallahhhh?????
Tatlım iii şükürler olsun toparladı arada bulantısı oluo takılıom bende anniş hamilemisin diommm

Canim günaydinnn, iyidir nolsun...Evde vakit geciriyorum...Kizin uyandi simdi sag tarafima geciriyor...Annen nasil oldu?
Ayyy yerim ben miniğimi

kızlar günaydın, nasılsınız herkes iyimi?
biz kahvaltı ettik , zorla yedim canım hiç bişey istemiyor,
annem anjiyoda şu an da , eşim gitmeme izi vermedi, artık 34. haftadayım ya, panik olursun orda bişey olur dedi, ama aklım orda, inşalla hiç sorunsuz çıkar annecim hastaneden ,
Cemile arkadaşımızın yavrusuda inşallah sağ salim çıkar hastaneden, kocaman tombiş bir oğlan olur
Semoş, Pınar, Yeşim, Nida, H.saka ordamısınız nasılsınız kızlar?
pınar canım annen nasıl oldu iyimi?
Canımcım a.s. burdayımmm inşallah canım anneciğin şifa bulur çabucakk annişim ii şükürler olsunn

bende burdayım bende burdayımhihoyyythihoyyythihoyyyt
oleyyyyyyy bu gün cuma yarın uyuyucam ohhhhh be
emelcim tüm dualarım annenle canım gitmrmrkle iyi yapmışsın
bak sana ne güsel haberler ileticekler kısmetse
sen kalbini ferah tut anjüo artık çok basit benim eşimin abisi kayınvalidem hepsi oldular bir gün sonrada ayaklandılar rahat ol canım .....
sen bizim için çok önemlisin.
Canım a.s.

ay yeşimcim senin eşinde alemmiş he bu erkekler ne kadar üşengeç benim oğlum öle olmicek kendi işini kendi halledicek annesi onu öle yetiştireccek inşallah

yeşimcim hem sadece pantolonun belini yaptırınca daha sonra da giyebilirsin hem hamile abiye desen anammmm dünya para bayılırsın benden sölemesi

annecinin ii olmasına sevindim pınarım kıs bende geçen anneme dedimki o ne göbek öle yoksa bana kardeş mi geliyoo????? kilo almış azcık daa göbüşlenmişşş valla annem ben hamiş kalmaya uğraşırken yapıp verim sana diyodu yapsa olur şu an 50 yaşında ama maşallahı var saat gibi

semacım benim kızımın herzamanki hali topugunu bi dayıyor sağ kaburgamın altına orası yumurta gibi çıkıyor vee acayip acı veriyor artık kuvvetlendiler öceki gibi diğil hareketleri şimdi can yakıyorlar -tatlicadiarzu-

daha önce doğum yapanlar anlatırdı aynen benimkide bazen vurmuyor dayıyor ayağı sağ göğsün altına bazende bir vuruyor fırlıyorum vallah.bazen toplum içinde oluyorum bakıyorum bakan var mı diye.

ay yeşimcim senin eşinde alemmiş he bu erkekler ne kadar üşengeç benim oğlum öle olmicek kendi işini kendi halledicek annesi onu öle yetiştireccek inşallah

yeşimcim hem sadece pantolonun belini yaptırınca daha sonra da giyebilirsin hem hamile abiye desen anammmm dünya para bayılırsın benden sölemesi

valla evet erkek anneleri oğullarını beceerikli yetiştirsin sonra böle oluyo...eşim bide bana iyiylik yapıyo sanıyo ben ondan sonra mutfağa giriyorum bide çok komik yaaa mutfağa koymakla iş bitiyo sanıyo alem yaaaa.....
semoşum doğru sölüyosun hamile abiyeleri dünyanın parası senin fikrin çok yattı kafama artık öle bakıcam.

Back
X