• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Saadetçim , abisis teşekkürler canlarım a.s.
Gerçektende bir gönüllü böyle bir liste hazırlasa çok iyi olur, takip ederiz birbirimizi
Özgecim geçmiş olsun anneciğine
Narencim park yatağınız çok güzel güzel günlerde kullanın
Saadetçim sizde yatağınızı ateş ölçerinizi, inşallah ateşleri hiç yükselmez
mışıl mşıl uyurlar haziran kuzuları :emir_bebek:
inşallahhh cnmmm sağolsaınnn daha bekliyorum kargocuyuuuuuu dört gezleee saat 5 oldu amaa gelir herhalde brazdann
ayy canım baktım fotoğraflara, güle güle kullansın herşeyini küçük prenses cicileri de çok güzelmiş bu arada

sağolasınnn cnmmmm a.s.

kızlarr bu arada herkes hastane çantasını hazırladımııı
ben hazırlamaıdmmm içimdende gelmiyo hazırlamakkk
bidee zaten hazırlasam anca bebişin malzemelrini koyabilirimmm
benim kileriniii annem aldııı pijama gecelik takkımlarımııı
inş erkenden doğurmamm ortada kalırım vallaaa sırnaşık şey

nazancım sağol canım, sırayla işte hepimiz hayırlısıyla doğursak artık , çok zor son ay
Sıbel benden önde , galiba ilk doğumu o yapıcak

papatyacım bende daha hazırlamadım.. benimde alıcaklarım var .. bebişinkliler hazır sayılır.. sadece şimdilik bezi eksik.. ama kendime alcıaklarım var.. daha bişi almadımki:((kısmetse mayısın başında düşünüyorum yavaş yavaş hazırlamayı bende.. nolur nolmaz..kenarda dursun hazırda:))

annişler ben geldim nasılsınız bakalım ?
Doktora gittik biz minik balığım 2300 gr. Olmuş :) allahım nazarlardan korusun
herşeyi normalmiş, suyu, kan akışı hareketleri, tansiyonumda iyi bu aralar, tuzu sıfırla dedi doktor, acayip şişiyorum çünkü :((
22 mayıs son kontrolümüz, o günlerden birinde alcak, biz 26 mayıs istedik eşimle, tanışma yıldönümümüz çünkü, doktor sağlığı iyi olursa bebeğin 26 sında alırız dedi :))

maşallah güzelim oğluşuna.aman ne güzel ya sezeryan oluncada tarihini belirliyorsun.ama yinede normal doğum istiyorum ben.allah nazardan saklasın herşey normalmiş kilosuda çok iyi paşanın.

inşallah armağancım, hayırlısıyla
tam kesin değil, ama büyük ihtimal 26 mayıs, :) kocişle tanıştığımız gün
2006 da tanıştık, 2009 a yetiştirdik bebişi :roflol:

sadetcim ben hazırladım bi hasta bezi eksik onu alıcam bide kızımın emzigini kaynatılmış suda bekletip onu koyacagım

emelcim öyle bi güne denk gelmesi çok hoş olmuş inş. aksilik olmzda o gü kucagına alırsın bebişini

armaganımmm sen bir ara sakaryalıyım demiştin nerseindensin canım ben geyvede 1 sene calıştım kardeşimde 4 msenedir orda üni okuyorrr

emelcim yasemincim tesekkürler kızlarr
emelcim sana ayrıca gözünaydın sayılı günün kaldı 1 ay yani :))) inşallah güzel haberlerinide okuruz

kızlar o topiği ben acabilirim son doguracaklardan biriyim ne de olsa ben dogurursam erkenden başkaları devam eder dimi

vildancım narencim ayşecim sağolun canlarım
vildancım oğlumun kankisinin ismi furkanmı oluyor Hayırlı olsun canım

inşallahhh cnmmm sağolsaınnn daha bekliyorum kargocuyuuuuuu dört gezleee saat 5 oldu amaa gelir herhalde brazdann

sağolasınnn cnmmmm a.s.

kızlarr bu arada herkes hastane çantasını hazırladımııı
ben hazırlamaıdmmm içimdende gelmiyo hazırlamakkk
bidee zaten hazırlasam anca bebişin malzemelrini koyabilirimmm
benim kileriniii annem aldııı pijama gecelik takkımlarımııı
inş erkenden doğurmamm ortada kalırım vallaaa sırnaşık şey

bende hazırladım canım ama daha eksiklerimiz var aklıma geldikçe koyuyorm işte içine sonra aceleye gelir eksigimiz olmasın diye.

narennn maşallah çileğin yatağına çok güzeellll sağlıkla uyusun içinde annesiiii

emelcim maşallah oğluşumuzaaaa kocaman olmuş :nazar:

kıslar ben şu an tüylerimin çıkmasını bekliyorum en son ayna koydum banyoda öle gördüğüm kadar aldım valla çıksınlar başlıcam gitmeye benim 2 ay kaldı bu ay alayım bakalım kaç günde çıkıcak ona göre diğerini belirlicemmm bakalımmmmm

hastane çantası için bi kaç eksiğim kaldı elimde olanları yıkadım ütüleyip çantaya koyucam eksikleri de tamamladıkça eklicem işte

inşallah armağancım, hayırlısıyla
tam kesin değil, ama büyük ihtimal 26 mayıs, :) kocişle tanıştığımız gün
2006 da tanıştık, 2009 a yetiştirdik bebişi :roflol:

ay ne gzüel canım yaa.. hadi hayılrısı.. benim eşimin doğumgünüde 24 mayıs.. babamın doğumgünü 23 mayıs.. kardeşimin oğlununda 23 mayıs.. kardeşiminde 2 haziran.. diğer yeğeniminde 17 haziran.. diyorum keşke bu tarihlerden birinde doğsa bebişim.. bu ay biizmi için çok hareketli):)
armaganımmm sen bir ara sakaryalıyım demiştin nerseindensin canım ben geyvede 1 sene calıştım kardeşimde 4 msenedir orda üni okuyorrr

emelcim yasemincim tesekkürler kızlarr
emelcim sana ayrıca gözünaydın sayılı günün kaldı 1 ay yani :))) inşallah güzel haberlerinide okuruz

kızlar o topiği ben acabilirim son doguracaklardan biriyim ne de olsa ben dogurursam erkenden başkaları devam eder dimi

canım sakaryanın hendek ilçesindenim ben.. köyümüzde çamlıca köyü.. yemyeşil kardenzi köyü biizim köyümüz..

neyse kıslarr ben çıkıyorum.. iş bitit yapı paydos.. şimdi evde yemek yapma zamanı:)) hepinzi kıızmla kocaman öpüyoruz.. iyi akşamalr herkese.. kendinize ve minişlere iyi bakın:))

semoşm benim sağolasın oğlumun teyzoşu
ben kaçıyorum kızlar,annemle kayınvalidem var, biraz yanlarında oturayım ayıp olmasın

valla bu haziran annişleri ağız birliği yapıo hepsi birden girip hepsi birden cıkıo
yirim sizin kuzuları bende cıkayım bariiiii:(
yapacak bişi de yok evde yalnızım dostlarım :)

Back
X