• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

nidacim canim masallah kizina...
kocaman olmus yer ozlem teyzesi onu
bizde carsamba oglusumuzu gorcez inshihoyyyt

Tesekkürler Özlem teyzesi...a.s.a.s.a.s.a.s.
cok tatliydi yine bugünn o ...
Bir de dün gece kizimizi hickirik tuttu, babasiyla bizi uyandirdi..Cok komikti..

Senin oglusun:nazar: ne yapiyor?

maşallah mnik prensese nidacım hıçkırıkları bile tatlı bunların ya minik minik pıtırtılar seklinde

Tesekkürler Özlem teyzesi...a.s.a.s.a.s.a.s.
cok tatliydi yine bugünn o ...
Bir de dün gece kizimizi hickirik tuttu, babasiyla bizi uyandirdi..Cok komikti..

Senin oglusun:nazar: ne yapiyor?

iyi benim oglusumda teyzesi
bizide sabah hickirik tutmustu...
gerci oglusum cok SIK hickiriyor..
carsambayi bekliyorum sabirsizliklaa.s.

nida gözün aydın canım maşallah prensesine
geçmişi okumadım başka doktordan gelen varmı bilmiyorummm
yarın öğlenden sonra bende kızımı görcem çok heycanlıyım 1 ay oldu görmeyelii

nida gözün aydın canım maşallah prensesine
geçmişi okumadım başka doktordan gelen varmı bilmiyorummm
yarın öğlenden sonra bende kızımı görcem çok heycanlıyım 1 ay oldu görmeyelii

Tesekkür ederim canimmm

Sen de yarin görcen bebisini ne güzel..
Artik 2 hafta da bire düstü kontroller..Daha SIK görcez kismetse bebislerimizihihoyyyt

ewet canım bende o yüzden çok mutluyum artık 2 haftada bir doktordayız
çok güzel bi duygu dime 5 dkika görüyorumm bütün günüm öyle mutlu geçiyoki
agzım kulaklarımda geziyorum valla

Annişler ben geldim nasılsınız bakalım ?
doktora gittik biz minik balığım 2300 gr. olmuş :) Allahım nazarlardan korusun
herşeyi normalmiş, suyu, kan akışı hareketleri, tansiyonumda iyi bu aralar, tuzu sıfırla dedi doktor, acayip şişiyorum çünkü :((
22 mayıs son kontrolümüz, o günlerden birinde alcak, biz 26 mayıs istedik eşimle, tanışma yıldönümümüz çünkü, doktor sağlığı iyi olursa bebeğin 26 sında alırız dedi :))

emelcim maşallah oğluşumuza kocaman olmuş.ayy negüzel doguma az kalmış. hayırlısıyla kucagınaal canım ziyaretine geliri.öptk.seni.

Merhaba sevgili anneler
bugün kizimla doktor amcamiza gittik...
Benim narin kizim 1800 gram olmus teyzeleri...Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi...:nazar: Kafa asagidaydi her zamanki gibi...
Icim rahat eve döndüm...

umarim sizler de iyisinizdir..Gecmisi okuyamadim ,bugün cok gücsüzüm halim yok...a.s.a.s.a.s.

maş narin kızına cnm :nazar:

kızlar doktordan geldim biraz önce sabah aradım çok kötüyüm ben dedim ne denediysem faydası olmadı dedim . bişeyler denemeyi bırakıp buraya gel dedi .şimdilerdeki grip çok şiddetli oluyormuş serum baglayalım dedi. bende çıktım gittim .1 kilo serum bitmek bilmedi bide yaktıki kolumu anlatamam . ama nasıl bişeyse gözüm açıldı vallahi mucize gibi. bizim bagışıklık sistemimiz zayıf oluyormuş hamilelik dolayısıyla . kızlar sizde dikkat edin nolur hakaten çok zor bi durum kalabalık topluluklara girmeyin çok iyi koruyun kendinizi iki gündür hapşırıp öksürmekten kasıklarım ve karnımın içi acıyor resmen . normalde umrumda olmazda hastalık hamile olunca gerçekten dikkat etmek lazım .

Canım çok geçmiş olsun.Ben arada bir yazıyorum.Nasipse bende haziran annelerindeyim.İsmim neslihan

ewet canım bende o yüzden çok mutluyum artık 2 haftada bir doktordayız
çok güzel bi duygu dime 5 dkika görüyorumm bütün günüm öyle mutlu geçiyoki
agzım kulaklarımda geziyorum valla

Bizi dünyaya gelince daha da mutlu edecekler insallah Binnurcum...Saglikla gelsinler:nazar:

maş narin kızına cnm :nazar:

Tesekkürler Saadet teyzesi a.s.

nida cım sen de prensesini görmüssün maşallah bebeişlerimiz büyüyor.kocaman olmuş allah nazardan salaksın.

Ay evet canim ya ben de minik falan diyorum aslinda gayet iyiymis kilosu...:nazar:

Back
X