• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bakalım hastalarda iyileşmeler var mı a.s.

Bende omo baby den başka göremedim zaten burda tek büyük market var onda da sadece omo baby var düşük sıcaklık yeter sekerim

ya allaha şükür bende cok rahat uyuyorum allah herkese benimki gibi güzel bir hamileleik versin ne şişmem oldu ne kramp ne reflü ne başlarda asırı bulantı allahım nazarlardan korusun inşallah :nazar::nazar:

2 hafta öncesine kadar bende öyle diyordum ama bir günde değişiyor herşey.çok oturursam ayaklarım şişiyor.çok gezersem belim ağrıyor yoruluyorum.el şişmesi olmadı ama doktor sabah kalktığında şişmiş olur geçer dedi.ayak şişmeside gün içerisinde olur dedi.

narencim ayşecim maşallah deyin kendi kendinize nazar değdirceksiniz
semoşum , yakın sayılır annem arabayla 5 -10 dakika ama bu halimde çıkamıyorum ki bir yere
Zeynepçim benim kızım olsaydı eyşan düşünüyordum, eşimle isimlerimize uyuyor emel&şahin
güzeller güzeli demek, yada meyra , oğlumun ismine uysun, oda parıldayan ışık demek
ecrin bencede çok var

kızlar günaydın nabersiniz?
Biz geldik oğlumla, maşallah diyen bütün teyzoşarımıza teşekkürler a.s.
Doktora gidenler gözünüz aydın, maşallah haziran kuzularına
hasta arkadaşlara da allahım şifalar versin
annem gitti akşam , 3 gün kaldı bende , giderken baya zor geldi :( ama iyi çok şükür

çok şükür canım çok sevindik annenin iyi olmasına.geçmiş olsun canım.

selamlar tatlılar ve kuzuları sabah sabah amma konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim.
bis yeni kalktık cok uykucu olduk kızımla:utangac:
geçmiş olsun hastalarımıza ihmal etmeyin arkadaşlar doktorunuzla görüşün allah korusun bebişlere bişey olmasın.
kıyafetler yıkanmaya başlamış ben de yıkadım ütüleyip kaldırdım.
başbelam canım ecrin ismini bizde cok düşünmüştük bayagıda araştırdık ecrin ecr kelimesinden geliyormuş ücret anlamında onun için vaz geçmiştik.

narencim ayşecim maşallah deyin kendi kendinize nazar değdirceksiniz
semoşum , yakın sayılır annem arabayla 5 -10 dakika ama bu halimde çıkamıyorum ki bir yere
Zeynepçim benim kızım olsaydı eyşan düşünüyordum, eşimle isimlerimize uyuyor emel&şahin
güzeller güzeli demek, yada meyra , oğlumun ismine uysun, oda parıldayan ışık demek
ecrin bencede çok var

teşekkürler canım.bende öle düşünüyorum zaten çok fazla var ecrin.7 sene okulda 20 kızdan 10 tanesi ecrin olcak ne komik olur

selamlar tatlılar ve kuzuları sabah sabah amma konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim.
bis yeni kalktık cok uykucu olduk kızımla:utangac:
geçmiş olsun hastalarımıza ihmal etmeyin arkadaşlar doktorunuzla görüşün allah korusun bebişlere bişey olmasın.
kıyafetler yıkanmaya başlamış ben de yıkadım ütüleyip kaldırdım.
başbelam canım ecrin ismini bizde cok düşünmüştük bayagıda araştırdık ecrin ecr kelimesinden geliyormuş ücret anlamında onun için vaz geçmiştik.

ben hala düşünüyorum işte.herkes söylediğinin doğru olduğunu iddia ediyo.biri diyo öyle biri diyo böyle bende şaşırdım anlamı için.ama çok olacağı kesinde anlamından kesin emin olamadım

aysecim annem dioki bana allah sana her yönden vurmuyor kızım (hani eşim hep dagda operasyonda ya)
hamileliğin ondan rahat geciyor die :)
evet maşallah hepimizde yine de öle ciddi rahatsızlığı olan yok aramızda sükürler olsun

vildancım ne kadar su içiyorsun günde ben 3 ltre içiorum şişliği o önlüyormuş dr un bişi dedimi bu konuda ayakta durmamaya gayret ediyorum birde

zeynepcim ecrin herkes de var bildiğim kadarıyla ama begeniyorsan ne den olmasın biz hala karar veremedik anlaşılan sizde bizim gibisiniz

kızlar bişey sorcam bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkamak lazım ilk için.bana düşük sıcaklık yeter miş gibi geliyo.40 falan yeter mi?
cnm ben narinde ve 30 derecede yıkadım üstlerindeki tozu gtsn yeter zaten kirli değiller ya
bende aradım çeşit ama omo babyden başka bulamadım mecburen onla yıkıycam.diğer markaların yok herhalde.nerde satıyolarmışki dalan roxy matik i. hiç duymamıştım.mesela bir makine çamaşır için ne kadar koymak lazım. ben normaldede çok koyuyorumda sanki kirleri iyi çıkacakmış gibi geliyo.sonra çamaşırlar durulanmadan çıkıyo.haydeee tekrar durula sonrakafamçokkarıştı
tansaştan aldım blgine cnm
aynen canım benimde olmadı hiç biri hiç anlamadım hamileliğimi çok hareketli geciyo karnım bile yeni yeni büyüyüyo kızımın hareketleri olmasa anlamıcamkaydirigubbakcemile3 gerçi canımda tatlı degildir ondan herhalde. ama en önemlisi narencim biz gurbetteyiz koçişler bi varlar bni yoklar yalnız basımıza geciriyoruz hamileliğimizi Allah yardım ediyo bide hasta olsak kim bakıcaktı bize
cnmm aynen bende çok gzl bi hamilelik geçiriorum başından beri
ne şişme ne reflü ne bulantı ne kusma gurbet elde olunca allah yardımcı oluyor sanırım bizlereee :nazar:
günaydın hekese biz uynadık kahvaltımızı yaptık geldikkk
bugün kızımın hıçkırıklarıyla uyandımmm
bir hıçkırıyor görseniz karnım nasıl hopluyorrr yavrum benim yaa :nazar:

kızlar hamile kalmadan önce bir kahve içmiştim daha kahveden 2 yudum aldım köpüğünün oluştuırdugu reme bakın ya direk türkiye haritası valla nete vermeyi düşünüyorum acaba ne anlama gelio
eşimin işi dolayısıyla tr yeyi dolaşcaz o mu ki :))))[
IMG] [/IMG]

narencim siz bir isim koysanızda herkes çilek dicek galiba :)
çok çilek yedinmi, ben yedimde hormonlu diye üzülüyorm, bebişime bişey olmasın
vildancım iyi annem şükürler olsun, teşekkürler a.s.

zeynepcim ecrin herkes de var bildiğim kadarıyla ama begeniyorsan ne den olmasın biz hala karar veremedik anlaşılan sizde bizim gibisiniz

evet aynen öyle ne zaman karar vericez acaba.doğuma kadar bulmak lazım bi isim.yoksa aceleye gelecek.hem anlamlı olsun hem güzel olsun hemde bilinmeyen bi isim olsun derken bişey bulamayıp artık ayşe fatma koyarız

emelcim ben çileğe aşermiştim ondan çilek kaldı bebeişimin adı ben dahil herkes çilek napıo çileğin annesi dio :)))

cnm ben narinde ve 30 derecede yıkadım üstlerindeki tozu gtsn yeter zaten kirli değiller ya

tansaştan aldım blgine cnm

cnmm aynen bende çok gzl bi hamilelik geçiriorum başından beri
ne şişme ne reflü ne bulantı ne kusma gurbet elde olunca allah yardımcı oluyor sanırım bizlereee :nazar:
günaydın hekese biz uynadık kahvaltımızı yaptık geldikkk
bugün kızımın hıçkırıklarıyla uyandımmm
bir hıçkırıyor görseniz karnım nasıl hopluyorrr yavrum benim yaa :nazar:

teşekkür ederim canım.yardımcı olduğun için. tansaş biraz uzak ama gidersek bakarım oarayada

hakikaten narencim >Tr haritası resmen herhalde her yeri gezeceksiniz bizim meslek bu biraz orda biraz burda göcebe hayatı

kızlar hamile kalmadan önce bir kahve içmiştim daha kahveden 2 yudum aldım köpüğünün oluştuırdugu reme bakın ya direk türkiye haritası valla nete vermeyi düşünüyorum acaba ne anlama gelio
eşimin işi dolayısıyla tr yeyi dolaşcaz o mu ki :))))[
IMG] [/IMG]

kahve falına bakanlar bi yorum getirir herhalde ama bence türkiye gitmediğiniz yer kalmayacak galiba.gerçekten çok enterasan bişey ya

ama çok ilginç yani zaten benim bu fincanlar kapanmıo kulpları yukarda fal bakılmasın die bunlardan kullanıyorum fala inanmam cünküü içer içmez cıktı ne garip :uhm:
ama gezceğimiz kesinnn :)))

narencim allah çok gezdirmesin inşallah
ama garip harbiden tr haritası ya

semoşum ben çekmeceye yerleştirdim aralarına sabun koydum
hacı şakir sade ama mis gibi kokuyor
söylemesi ayıp geçen aldık kokladık zeynoşla
sevdik beraber

emelcim kaçırdım bu arada annen için geçmiş olsun tatlım
benim 38, hf 22 mayıs ta doluyor
38+3 4 5 . günlerde sezeryan yapılır dedi dr
anlattı bir sürü bebek o saatten sonra artık hiçbir organı gelişmez sadece biraz kilo alırmış
onun için riske atmadan alınacağı zaman böyleymiş falan
bence benim ki 25 26 ya da 27 mayıs gibi olur
senin tarih daha mı geç bana ilk sen demişsin
bizim senle sat a göre aramızda 1 gün var diye hatırlıyorum

bu arada tüm şifayı kapan yada kapmak üzere olan arkadaşlar aman dikkat edin kendinize
ama bu son ayda dr un dediğine göre c kategorisindeki ilaçlar alınabilir miş
dr unuz bir ilaç veririse kullanın derim en azından vücut direnciniz artar

ya kızlar kızımın bornoz takımıyla küvetinin filesi kaldıı onları yıkıycam
makina dolmuycak ama
ikisi için çalıştırsam bşy olur mu kiii

Back
X