• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

tombikleeerrrrr nabıyonuz gızzz 2dakka kaçtım geldim iyimsiniz geçmişi okumam imkansızz tabikii havvacık minişini görmüşş maşallah tatlışşımm benim bende bugün gittim askeri hastaneye oğlişim 2kilo 57 gramm maşallah bizim minnoşlar topiş olcakk sanırımm bide kızlar doktor enson hepatit b testi istedi yarınada sormayı unuttum siz yaptırdınızmı kanmı alıyolar şırnakta yapmamışlar banaa

maş.didommmm
oğluşunaaa
özledim kız seni çabuk dön buralaraaa ,
benden böle bi test istemedi cnmm
öptüm seniiii oğlişine ve kendine ii bakkk

tombikleeerrrrr nabıyonuz gızzz 2dakka kaçtım geldim iyimsiniz geçmişi okumam imkansızz tabikii havvacık minişini görmüşş maşallah tatlışşımm benim bende bugün gittim askeri hastaneye oğlişim 2kilo 57 gramm maşallah bizim minnoşlar topiş olcakk sanırımm bide kızlar doktor enson hepatit b testi istedi yarınada sormayı unuttum siz yaptırdınızmı kanmı alıyolar şırnakta yapmamışlar banaa

nerelerdesin didocum bi turlu karsilasamadik
oglusun kocaman olmus masallah oglusuna

maş.didommmm
oğluşunaaa
özledim kız seni çabuk dön buralaraaa ,
benden böle bi test istemedi cnmm
öptüm seniiii oğlişine ve kendine ii bakkk

nerelerdesin didocum bi turlu karsilasamadik
oglusun kocaman olmus masallah oglusuna

sağolun teyzişlerii bisde sizi çook ösledik ama gezmekten fırsat bulamıyozkiiikaydirigubbakcemile4 babamız gidince gelcez inşallah eskisi gibi ama keşke gitmeseeeee:asigim:

hadi iyigeceler tombul kuşlarımm fırsat buldukça gelirimm hepinizi çook seviyoyuuuzzz öpüldünüzzz gamyoncuiremsu

Günaydin annisler,,,
umarim hepiniz iyisiinizdir..Biz sabaha dogru 4 de uyandik ...sütümüzü ictik yine uyuduk:utangac:

günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir birazdan dr gidiyoruz çok mutluyum 5 hafta olmuştu bakalım kızım büyümüş mü

Kızlarr biz geldikkk sabah aç karnına tahlile gittik bi sürü kan aldılar,idrar verdik inşallah sonuçları iii çıkar...siz napıosunuz?minicikleriniz napıo?

günaydın tontişler bugün nasılsınız bakalım.dün bahar havası vardı bugün yine hava kapalı yağmur yağacak sanırım.

Kızlarr biz geldikkk sabah aç karnına tahlile gittik bi sürü kan aldılar,idrar verdik inşallah sonuçları iii çıkar...siz napıosunuz?minicikleriniz napıo?

inşallah canım iyi çıkar .Neden tahlil yaptırdın ben kaçırdım sanırım.
bebişim iyi sabah oynuyordu uyudu sanırım şimdi hiç sesi çıkmıyor.Babasını bekliyor sanırım babamız yoktu 2 gündür kahraman maraşa gitmişti 1 saat sonra burda kısmetse.Alışık olmayınca çok zor .senağlama
senin bebiş nasıl canım.

kıslarrrr biz geldik bugün dr a gittik prensesimi gördüm.:nazar: 2000 gr olmuş kuzum dr maaşallah 30 haftadasın 2000 gr dedi.tosun geliyomuş herşey normal. idrar tahlili de yaptı oda çokiyi. çok özlemişim kuzumu. çooooooook tatlıydı ama

ben geçmişi okuyayım

canım maşallah senin kız benim oğlandanda tontiş .çok iyi vallah.Allah nazardan saklasın.:nazar::nazar::nazar: 41 kere maşallah.

Back
X