Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tombikleeerrrrr nabıyonuz gızzz 2dakka kaçtım geldim iyimsiniz geçmişi okumam imkansızz tabikii havvacık minişini görmüşş maşallah tatlışşımm benim bende bugün gittim askeri hastaneye oğlişim 2kilo 57 gramm maşallah bizim minnoşlar topiş olcakk sanırımm bide kızlar doktor enson hepatit b testi istedi yarınada sormayı unuttum siz yaptırdınızmı kanmı alıyolar şırnakta yapmamışlar banaa
tombikleeerrrrr nabıyonuz gızzz 2dakka kaçtım geldim iyimsiniz geçmişi okumam imkansızz tabikii havvacık minişini görmüşş maşallah tatlışşımm benim bende bugün gittim askeri hastaneye oğlişim 2kilo 57 gramm maşallah bizim minnoşlar topiş olcakk sanırımm bide kızlar doktor enson hepatit b testi istedi yarınada sormayı unuttum siz yaptırdınızmı kanmı alıyolar şırnakta yapmamışlar banaa
maş.didommmm
oğluşunaaa
özledim kız seni çabuk dön buralaraaa ,
benden böle bi test istemedi cnmm
öptüm seniiii oğlişine ve kendine ii bakkk
nerelerdesin didocum bi turlu karsilasamadik
oglusun kocaman olmus masallah oglusuna
Kızlarr biz geldikkk sabah aç karnına tahlile gittik bi sürü kan aldılar,idrar verdik inşallah sonuçları iii çıkar...siz napıosunuz?minicikleriniz napıo?
a.s.günaydım annişler biz de uyandık.
Nidacım
siz de erkencisiniz, senin ki geceleri boyle acıkıp uyandıracak herhalde:))
kıslarrrr biz geldik bugün dr a gittik prensesimi gördüm.2000 gr olmuş kuzum dr maaşallah 30 haftadasın 2000 gr dedi.tosun geliyomuş herşey normal. idrar tahlili de yaptı oda çokiyi. çok özlemişim kuzumu. çooooooook tatlıydı ama
ben geçmişi okuyayım