• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

slm kızlar biz geldik dr gittik kızım dönmüş pozisyonunu almış hazır bekliyokaydirigubbakcemile3 dr yeri pozisyonu çok ii dedi %95 normal dogumu yaparsın çok rahat dedi inş.:Saruboceq: 1kilo650 gr olmuş gelişimi gayet ii kız bebege göre normal dedi daha fazla olsaydı iri bebek kabul ederdik onuda istemiyoruz dedi.sonra alışverişe gittik arkadaşla tam 5 saat gezmişiz:utangac: alışveriş yaptım bir sürü kendime yaptım bu sefer bide bebek sekeri için melekler aldım bi kısmınada güller yapmıştım yoruldum ama

canım maşallah kızımızaaaa akıllı bıdık bunlar yaaaa evet ilk engelimiz kalkmış oluyo doğum pozisyonu almalarıyla kilosu da gayet iyi gezmekle de ii yapmışsın ohhhh bu gece rahat uyursun artıkkk
eger dudagında ucuk varsa öpülmüyor canım herpes virüsü bebeklerde öldürücü ama yoksa öpebiliyorsun arastırdım ben cünkü bende de cıkmıştı hamileyken cıktı dogunca ucukluyken öpülmüyor

naren bende öle biliyorum uçuk olduğunda öpülmüyo bebişlerrr allaha şükürler olsun ne bende ne de kocişimde uçuk olmazzzzz olsa olsa bebişi görünce ağzımızdan akan salyalarımız olurrrrrr:roflol:

slm kızlar biz geldik dr gittik kızım dönmüş pozisyonunu almış hazır bekliyokaydirigubbakcemile3 dr yeri pozisyonu çok ii dedi %95 normal dogumu yaparsın çok rahat dedi inş.:Saruboceq: 1kilo650 gr olmuş gelişimi gayet ii kız bebege göre normal dedi daha fazla olsaydı iri bebek kabul ederdik onuda istemiyoruz dedi.sonra alışverişe gittik arkadaşla tam 5 saat gezmişiz:utangac: alışveriş yaptım bir sürü kendime yaptım bu sefer bide bebek sekeri için melekler aldım bi kısmınada güller yapmıştım yoruldum ama

maşallah bebişine canım.inşallah normal dogum yaparsın

Özlemcim ben anlamadım canım ya daha önce uçuk çıktı sende ve eşinde bebiş doğunca öpmeyecekmisin????

evet canim opmicez bebisimin bagisikligi olusana kadar
ilk bi kac ay hassas oluyorlarmis
her ne kadar yara olarak cikmasada bu virusu tasiyor olabilirmisiz yada aniden yine cikabilirmis
o sebepten opmeyecegiz:çok üzgünüm:

öyle vallahi semacım yoruldum güzel uyurum yarında gitcez pantolon alcam kendime dogum sonrasına hazırlık

canım maşallah kızımızaaaa akıllı bıdık bunlar yaaaa evet ilk engelimiz kalkmış oluyo doğum pozisyonu almalarıyla kilosu da gayet iyi gezmekle de ii yapmışsın ohhhh bu gece rahat uyursun artıkkk

naren bende öle biliyorum uçuk olduğunda öpülmüyo bebişlerrr allaha şükürler olsun ne bende ne de kocişimde uçuk olmazzzzz olsa olsa bebişi görünce ağzımızdan akan salyalarımız olurrrrrr:roflol:

bizdede olmazzzz diyorduk semacim ama oluyor iste...
ayda bir ucuk yasamiyoruz hamilelikte oldu bizimmde

evet canim opmicez bebisimin bagisikligi olusana kadar
ilk bi kac ay hassas oluyorlarmis
her ne kadar yara olarak cikmasada bu virusu tasiyor olabilirmisiz yada aniden yine cikabilirmis
o sebepten opmeyecegiz:çok üzgünüm:

Bunu sölemen çok iii oldu çünkü benimde hamileyken çıkmıştı,eşiminde...Bebek doğunca çıkarsa öpülmemesi gerektiğini biliodum sadece

Bunu sölemen çok iii oldu çünkü benimde hamileyken çıkmıştı,eşiminde...Bebek doğunca çıkarsa öpülmemesi gerektiğini biliodum sadece

bende ucuk cikmayinca sorun yok diye biliyordum
bunu yeni ogrendim
neyse opmeyiz artik bizde napalim

eger dudagında ucuk varsa öpülmüyor canım herpes virüsü bebeklerde öldürücü ama yoksa öpebiliyorsun arastırdım ben cünkü bende de cıkmıştı hamileyken cıktı dogunca ucukluyken öpülmüyor

Kızlar ben biliodum normalde çıktığında öpülmemesi gerektiğini ama bu farklı hamilelikte çıkan uçuktan dolayıymış..

ii akşamlar kıslarr..
özlem ayşe gözünüz aydın canlarımm öaşallah miniklere:nazar:
cesur anneler maşallah size inşallah hemencicik fırt die doğurursunuz kıslarr
özlem canım uçuğu söylediğin ii oldu benim haberim yoktu bizde cıkmadı ama geçen gün kayınvaldemde cıktı ona söyllimde öpmesin
bizde öpmeyelim çok karşıyım ben bebeğin öpülmesine zatenn
bazılarıda sigara içiyolar ellerini yüzünü yıkamadan o masumları öpüyolarr:oklava::oklava:

iyi aksamlar bayanlar :)
uçuk konusunda dikkatli olması lazım gercekten .
bogazlarım yavas yavas gecıyor antıbıyotıgımı ıctım gene cokacimcoook
ınsallah en yakın zamanda dahada ıyı olucam :)

gel beraber dogururuz canimcimmm
leylek dogurdugum gun asilcak bebekle eve gelince
daha almadim zaman var diye yakinda alirim...
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle canim ya amin, benimde duydugum durumlari iyimis, öglen gerceklesdi dogum. ben anca haftasonu ziyaretine gidicem arkadasimin, yazik zaten cok korkardi.baya korkmus ameliyata gitmeden .
canım ya kıyamam ben hiç korkmuyorum vallahi oldugum ameliyatlar sezeryan degerinde oldugu için . aradaki tek farkbebek yerine kist almışlardı çok şükür bu seferki bebek için olucak
buarada kizlar sunuda solimm
hamileyken dudagimdan ucuk cikti biliyorsunuz
esiminde cikmisti
ikimizinde bebegi opmesi kesinlikle yasakmis
bide her bebege dokunacagimizda ellerimizi bi sabun onerdi onla yikamaliymisiz
ayrica bende antikor yetersizligide oldugu icin boyle korucaz bebegi

zezem yapma yahu gerçektenmi ne zmaana kadar bak yüregime inecek şimdi . anacım bende sürekli uçuk çıkar . hatta en sonuncu daha yeni geçti . hiçmi öpmemeliymişin bebegini yani

ii akşamlar kıslarr..
özlem canım uçuğu söylediğin ii oldu benim haberim yoktu bizde cıkmadı ama geçen gün kayınvaldemde cıktı ona söyllimde öpmesin
bazılarıda sigara içiyolar ellerini yüzünü yıkamadan o masumları öpüyolarr:oklava::oklava:

bende cok karsıyım ya bebegın opulmesıne şap şup ... sonradan bebegın yanaklarında beyaz beyaz seyler cıkıyor . ben opıyım kocam opsun ama baskası opmesinnnnnnnnnnn :1no2: kıskanırım ben oglumu :emir_bebek: galıba cok kıskanc olucam bu bebek konusunda ole kucaktan kucaga gezen opulen bı bebek olmıycak benım oglum ama en ıyısı degılmı mirmirmirmir kaydirigubbakcemile5

ii akşamlar kıslarr..

saol canm
bana soyleneni soyledim canm
yoksa insan bebegini opmek istemezmi?
ben opmessem kimseyede opturmem zaten
milletin gecmisini arastiramamki ucuklumu ucuksuzmu:1no2:

bende cok karsıyım ya bebegın opulmesıne şap şup ... sonradan bebegın yanaklarında beyaz beyaz seyler cıkıyor . ben opıyım kocam opsun ama baskası opmesinnnnnnnnnnn :1no2: kıskanırım ben oglumu :emir_bebek: galıba cok kıskanc olucam bu bebek konusunda ole kucaktan kucaga gezen opulen bı bebek olmıycak benım oglum ama en ıyısı degılmı mirmirmirmir kaydirigubbakcemile5

yeni dogan bebegi opmek pek anlamli deil zaten
sole 6 aylikken falan hoplatilip ziplatilip opulmesi hos oluyor

en iyisi canım ben çok katıyım bu konuda asla ne kucaga alınması ne öpülmesini istiyorum şimdiden bütün konuşmalarımda dile getiriyorum çevremdekilere anlasınlarr..
bebekler koklanır eşimlede anlaştık ellerinden ayaklarından öpücez ben kıyamazken başkasına öptüremem

Back
X