slm kızlar biz geldik dr gittik kızım dönmüş pozisyonunu almış hazır bekliyokaydirigubbakcemile3 dr yeri pozisyonu çok ii dedi %95 normal dogumu yaparsın çok rahat dedi inş.:Saruboceq: 1kilo650 gr olmuş gelişimi gayet ii kız bebege göre normal dedi daha fazla olsaydı iri bebek kabul ederdik onuda istemiyoruz dedi.sonra alışverişe gittik arkadaşla tam 5 saat gezmişizalışveriş yaptım bir sürü kendime yaptım bu sefer bide bebek sekeri için melekler aldım bi kısmınada güller yapmıştım yoruldum ama
canım maşallah kızımızaaaa akıllı bıdık bunlar yaaaa evet ilk engelimiz kalkmış oluyo doğum pozisyonu almalarıyla kilosu da gayet iyi gezmekle de ii yapmışsın ohhhh bu gece rahat uyursun artıkkk
eger dudagında ucuk varsa öpülmüyor canım herpes virüsü bebeklerde öldürücü ama yoksa öpebiliyorsun arastırdım ben cünkü bende de cıkmıştı hamileyken cıktı dogunca ucukluyken öpülmüyor
naren bende öle biliyorum uçuk olduğunda öpülmüyo bebişlerrr allaha şükürler olsun ne bende ne de kocişimde uçuk olmazzzzz olsa olsa bebişi görünce ağzımızdan akan salyalarımız olurrrrrr:roflol: