- 4 Aralık 2007
- 2.036
- 15
- 358
ayy ben kıyamam tostiğime ahh o bakıcıyı bi bulursam elimden kurtulamaz ne demek ya benim damadımın canını kim yakıyomuş canım krem sür bol bol yıka pamukla sil altını bakıcınada hesbını sor bencede kamera süper fikir allah korusun ne insanlar var allahım hayırlısını versin
merhaba kızlar bizde dr dan geldik aklımda ne varsa sordum içim rahatladı kulağı akıyodu normal dedi kulak kendini temizliyo bizim cadının ağlamaları yalandanmış bi benim kızım bazen 6 7 saat uyuyo uyandırsammı dedim tabiki uyandır hem senin için 7 saat bi sürede çocuk emmediği için geri kaçabilr sütün o emdikçe sütün gelecek 2 saatte bir 3 saatte bir emzir 5 dk emiyo bazen dedim oda yetiyodur ona 5 dk bi bebek için az değil dedi minyon tipli bi bebek bu çok çok kilo alıcanı sanma ayda ya 800 yada 600 gram felan alır ama herşeyi çok iyi sağlıklı bi bebek dedi içim rahatladı her ağladığında acaba bi yerimi ağlıyo diye düşünmicem bi sorun yok allaha şükür
dünürüm sorma senin damadın bakıcı eline düştüğünden bu yana keyfi yok.
iki gün öncesine kadar birseyi yoktu persembe kızarıklık vardı..pişik kremi sür dedim..cuma günü eve bir geldim pişiği azmış.
gelinim mahsuscuktan ağlıyormus demek ki..yerim ben o cadıyı :)))