2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bişi sorcam hiç ekgıdaya başlayan varmı aranızda çewremdekiler yavasan bişeyler ver diyolar
bende dün aggına peynir sürdüm sürmez olaydım sürekli istiyo vermiyorum
nasıl aglıyo havale gecircek nerdeyse aglarken agzına sürüyom susuyo
bi yandan veriyim diyorum ama zaten zor emiyo bide değişik tatlara alışıp beni bırakır diyorumm

hoşgeldin saadetcim bizde olduk aşımızı emirde yatıyo, şimdiye kadar ateşlenmedi hiç inşallah bundada bişey olmaz, güzel kızını öpüyorum..
birnur bende ara sıra meyvelerden yalatıyorum emire, dün akşam üzümü sıktım ağzına bayıldı tadına, çok komik acayip yalanıyo.. dr boğazına bakmak için çubuk sokuyo ağzına onu bile yalıyo şapur şupur.. anne iştahlı baba iştahlı bebiş başka olmazdı zaten...
bi damlacık peynir ek gıda sayılmaz ver canım bişey olmaz bence..

kızlar bişi sorcam hiç ekgıdaya başlayan varmı aranızda çewremdekiler yavasan bişeyler ver diyolar
bende dün aggına peynir sürdüm sürmez olaydım sürekli istiyo vermiyorum
nasıl aglıyo havale gecircek nerdeyse aglarken agzına sürüyom susuyo
bi yandan veriyim diyorum ama zaten zor emiyo bide değişik tatlara alışıp beni bırakır diyorumm

binnurcum korkma canım bırakmaz onla bende verdim geçende azcık peynir sürdüm ağzına ağzını açıyo ama tattırmak lazım yavaş yavaş yoksa hiçbişi yemiyolar bide emmiyolar ya onların huyu öle ama zamanla memeye alışıcaklar bırakmıcaklar hiç korkma azcık tadını alsın bişicik olmaz kuzucuğa

saadetcim inş ateşlenmez uyur o şimdi uyumak ister hep geçmiş olsun tatlım

kızlar bende 6. adetimi bekliyorum gelsin diye ama gelesi yok galiba ayy hamile felan değilim inş gerçi korunuyoruz ama olurmu olur valla hamile olsam anlarım haftaya olurum herhalde eşime test aldırıcam olmadım normalde ayın başında sonunda oluyorum bu ayın başı geçiyo bakalım belkide çok oldum ondan böyle aksadı öncede olmasam diye bakardım şimdi olsun diye bakıyorum oluncada ohh be diyorum valla ne acayip :):)

merhaba kızlarrr..
dün aşımızı olduk gelince bi çay kaşıgı calpol verdim.allaha şükür ateşlenme olmadı.benim kızda ep oyun istiyo ya.yoruluyorum valla...
kızlra bu 4.ay aşıdan sonrada 2gün yıkamıcazmı.2.aydaki karma aşıda öyleydi acaba buda öylemi.hemşire bişey demedi

merhabalar,bugün bir ilki gerçekleştirip derini de aldım pazara gittim:)) şaşkın şaşkın bakındı etrafa. hep kızardım pazara bebek arabasıyla gelenlere ama buyuk konuşmamak lazımmış bırakıcak yer olmayınca mecbur aldım gıttım.bu arada öğlen şu yüzdürme işini yaptım kuvetını doldurup.başta güldü sonra pek tepki vermedı sevdi mi sevmedı mı anlamadım valla.ağlamadı gerçi.

ya büyük konuşmayacasın gercekten bende pazara gittiğimde kadının biri küçücük bebeği almış gelmiş dedi ama aldı ağzının payını :))))))

benmki sevmio ya suyu

ölüyorum uykusuzluktannnnnnnnn..
bu cadı gecede uyumadı gündüzde ...
gözlerim kıpkırmızı olduu.eşim gelsede yağmuru devralsa..
bende biraz uyusammm..

ölüyorum uykusuzluktannnnnnnnn..
bu cadı gecede uyumadı gündüzde ...
gözlerim kıpkırmızı olduu.eşim gelsede yağmuru devralsa..
bende biraz uyusammm..

ilkecim ne yapacaksın katlanıyor bu gece güzelce uyur inş sende uykunu alırsın bi günleri bi günlerine uymuyor malesef

benimkide inat etti öğlenden beri beni emmiyo sanki karnı tıka basa tok nasıl mutlu
anlamıyorum bu kızımı bazen şimdide aç aç uyudu uyansın hemen yıkıcam

kızlar bende 3. adetimi bekliyorum
ilki çok ama çok yoğun geçti
2. de bir o kadar çok kötü neredeyse içim bitti böyle ya mahvoldum
3. günü sabahı baş dönmesi ve halsizlikten doktoru boyladım ve serum bağladılar
şimdi sıra 3. regl de ama aklım çıkıyor ayın 20 si hiç gelmesin istiyorum
kadın doğum uzmanını aradım test istedi değerlerim normalmiş takip edelim 3. ye de bakıp muayene edecek
sadede gelirsek sizlerin de benim ki kadar yoğun mu acaba sadece ben mi bu kadar kötüyüm

ben elif e küvet süngeri aldım çok rahat ettim tavsiye ederim

iyi akşamlar kızlar
kızımla memlekete gidiyoruz kız kardeşimin nişanı var
üç dört gün giremeye bilirim forma kendinize ve bebişlere ii bakın
hepinizi öpüyoruzkaydirigubbakcemile3

selam kızlar... sızın bebeklerınız basladı mı dönmeye????

hoşgeldin saadetcim bizde olduk aşımızı emirde yatıyo, şimdiye kadar ateşlenmedi hiç inşallah bundada bişey olmaz, güzel kızını öpüyorum..
birnur bende ara sıra meyvelerden yalatıyorum emire, dün akşam üzümü sıktım ağzına bayıldı tadına, çok komik acayip yalanıyo.. dr boğazına bakmak için çubuk sokuyo ağzına onu bile yalıyo şapur şupur.. anne iştahlı baba iştahlı bebiş başka olmazdı zaten...
bi damlacık peynir ek gıda sayılmaz ver canım bişey olmaz bence..

saadetcim inş ateşlenmez uyur o şimdi uyumak ister hep geçmiş olsun tatlım
tşkler canlarım şimdiye kadar çok şkr ateşlenme olmadı inşallah dahada olmaz..aylincim yakışıklı emirede geçmi,ş olsun ataeşlenmeden atlatrz inşallah...
öpüyoruz sizi

selam kızlar... sızın bebeklerınız basladı mı dönmeye????

bnm kız yarım dönüo
braz tostosda kaldıramıyo kendisinii tam olark sırnaşık şey

Hayır daha dönmüyor benim ki.

Kızlar dişlik kullanıyormusunuz siz. Biz set almıştık çıngırak seti onun içinde dişlikde var ama ablam çok sert bu deyince vermek istemiyorum.

Bu arada bebeği yıkadık :)
Ama ablamla, hala cesaret edemiyorum. Ben bezi sürekli sabunlamak zorunda kalıyorum süngerim var ama boyası çıkıyor ve sabunla köpürttüğümö için sabun bitiyor o esnada bebeği üşütürüm diye korkuyorum, birde arkasını yıkadıktan sonra başını yıkıyorsunuz ya file sabunlu oluyor yani bebeği kaldırıp nasıl su döküp ve havluya alıyorsunuz. Ay çok sordum ama artık kendim yapmak istiyorum, her zaman adam bulamıyorum, eşimde haftanın 5 günü şehir dışında.

benimki ilk kez bugün döndü daha 3aylık 17günlük erken değilmi?

Back
X