2009 Haziran Anneleri!!

http://www.izmirmarket.com/asp/listgroup.asp?brand=Medela&group=E206-1001176
arzucum ben bu pompadan kullandım çok memnun kaldım elektrikli olması daha iyi ben daha önce manuel kullanmıştım onla kıyas ettiğimde elektrikli bebeğin emdiği gibi güzel indiriyor sütü
arkadaşım vermişti bana
senin yakınlarında ödünç alabileceğin biri yok mu dediğin gibi böyle aletler çok kullanılmıyor ama bir de şu yönden bak gelecekte bir bebek daha düşünürsen onda da işine yarayacak

benım pompa da ameda galıba,tembellıkten kalkıp bakamıycam şimdi ama güzel elektrikli,baya .güzel sağıyo.ablam saklamış sağ olsun bana verdı joker de 160 tl cıvarıydı sanırım.valla şekerler bu bulgurdu petibördü hepsi hıkaye bence.ben hepsini yıyorum tın tın.tamamen kadının kendı bunyesı yapıyor bence.doktora sorduğumda dışarıdan sızın yapabıleceğiniz bişey yok demıştı bana.haa deneyıpte onayladığım tek şey taze incir.burdan okuyuıp almıştım ve gerçekten deli gibi süt yapmıştı.

Kızlar 2 gündür göğüslerim sertleşmiyor ve oğlum 2 saat dolmadan acıkıyor. Eskiden ayakta uyuyan çocuk 2gündür emerek uyumak istiyor. Vitamalt mı daha iyi humana stilmi? Fiyat aralığınıda yazarsanız sevinirim.

kızlar benim yavrukuşum düştü ya, bişey olurmu acaba sonradan? hertarafını kontrol ettik , kızarıklık çürük bişey yok ama korkuyorum yinede , sadece çok korkmuş saatlerce ağladı sonra uyudu

saşk kırıntısı ben hiç birini denemedim valla canım bilemiycem sen strese falan mı girdin bu prolaktin öle bi meretki hemen etkilenio herseyden :(

canlarım benim günaydın hiç giremiyorum ben fırsat bulup bizim ihsoşun hergün bişeyi çıkıyor buseferde böbreğinde 2tane 3mm taş çıktı ağlamaktan harap oldum kendide acıdan kıvrandı yavrum büyükler o acıya dayanamazken o daha minnacık gözlerini aça aça ağladı yavrum şimdi ilaç tedavisine başladık bakalım günde 5kere farklı ilaç veriyorum zorla ameliyatını atlattık derken bide bu çıktı Allah çaresiz dert vermesin tabi ama benim ömrümden ömür gitti aylardır aah aaahhh inşallah biran evvel bunuda atlatırız teyzeleri duaedin olurmu

canım çok ama çok geçmiş olsun
Allah şifasını karşı getirsin çabucak iyleşsin çok zor ama sabır maalesef
geçen gün msn de de yazmışsın ama ben pc yi bırakmıştım eşim görmüş o söyledi ama ben sana mail atamadım kusura bakma canım

arzu ben manuel değil elektrikli kullanıyorum ameda 2 pompalı fiyatı pahalı ama mükemmel istersen incele bi

gülincim eşin niye sizle gezmio yazık ya gezin biraz

semayla gün aşırı görüşüyoruz ii maşalla selamı var

geçen bir yerde okumuştum sizlede paylaşayım kadının biri oğlu ilk aylarda gazdan dolayı hiç uyumuyormuş habire emiyormuş gece uykususz uykusuz kalkıp emziriomuş yine ağladıgı bir sıra kalkmış memesini açmış ağzına vermiş kocasıda istersen oğlana ver memeni benim ağzımdan cek hala ağlıo bak demiş

zavallı kocasının agzına dayamış :))))
ilahi naren çok hoşmuş ya bu fıkra
ayrıca sema hk da bilgi verdiğin için saol

Narencim çok güldüm ya :))
sinirlerim bozuk zaten iyi geldi :)
emelcim konuşmamız yarım kaldı kapı çaldı misafirim geldi kusura bakma canım
herşeyden önce allah beterinden saklasın bende ilki 3. ayında olmak üzere 3-4 kere ve önlem almama rağmen zeynebi düşürdüm en sonuncusu feciydi çünkü merdivenden düştü ve 10 aylıkken 4 dişi kırıldı tedbirsiz değildim ama olacaksa oluyor maalesef
kendimi çok suçladım psikolojim bozuldu hep kendimi suçladım ama psikiyatriste gidince beni sarstı ve kendime geldim
onun için tabi tedbirli olcaz ancak herşey oluruna varıyor

sana dasemadan haber verdiğin için teşekkür ederim

Kızlar 2 gündür göğüslerim sertleşmiyor ve oğlum 2 saat dolmadan acıkıyor. Eskiden ayakta uyuyan çocuk 2gündür emerek uyumak istiyor. Vitamalt mı daha iyi humana stilmi? Fiyat aralığınıda yazarsanız sevinirim.

canım herkesin bünyesine göre değişiyor, ben humana kullandım yeni doğum yaptığım hafta, arttıdı sütümü, ama bende en çok bulgur pilavı süt yapıyor,
kimi incir diyor kimi petibör, herkesin bünyesi farklı sonuçta

adın ne bu arada canım?

fıkra değil sibelcim kadın başından geceni anlatmış gercek bi sey yani :) öenmli değil ben arada arıyorum işte sizi böle :)

bende de un kurabiyesi ve tahin helvası yapıo ama kiloda aldı başını gidio yemicem bundan sonra :(

maltana diye malt içeceği var alışverş mrk de nestea lerin olduğu bölümde satılıyor ülkerin
o güzel günde 1 şişe içiyordum ben 1.5 tl bide vitamalt 4-5 civarı
still tea bende işe yaramadı o da 15-20 civarı ama nerden baksan 50 bardak çay çıkıyor

Evet canım oğluma yanlışlıkla farklı bir ilaç içirmiştim o günğm ağlayarak geçti ona bağlıyorum ben.

emelcim konuşmamız yarım kaldı kapı çaldı misafirim geldi kusura bakma canım
herşeyden önce allah beterinden saklasın bende ilki 3. ayında olmak üzere 3-4 kere ve önlem almama rağmen zeynebi düşürdüm en sonuncusu feciydi çünkü merdivenden düştü ve 10 aylıkken 4 dişi kırıldı tedbirsiz değildim ama olacaksa oluyor maalesef
kendimi çok suçladım psikolojim bozuldu hep kendimi suçladım ama psikiyatriste gidince beni sarstı ve kendime geldim
onun için tabi tedbirli olcaz ancak herşey oluruna varıyor

sana dasemadan haber verdiğin için teşekkür ederim

sibelim canımsın, kusur olurmu hiç , ne kadar dikkat etsende oluyor işte :((

uyutmasaydın keşke canım ne olur ne olmaz bak sen

bir doktoru arayım olmassa canım, uyudu bütün gece, şu anda iyi maşallah Allahım korusun yavrumu

ayy benimde 2 3 gündür gögüslerim çok yumuşak yaa bende bol meyve suyu su içiyorum genede eskisi gibi olmuyor sütümmü azalıyo acaba öyleyse çok üzülürüm yaa kızımı emzirmek istiyorum neden istediklerim olmuyo yaa öfff

meraba kızlaaar,

didem canım çok geçmiş olsun kuzuna, çok nazar değiyo galiba bol bol okuyun ihsoşa, inşallah hemen atlatır annesi,
emelcim sana da geçmiş olsun, bi gece geçtiyse artık korkulcak bişey yoktur sanırım,
süt konusu da hepimizde bi yere sanırım, ama napalım Allahtan mamalar var, ek besine de az kaldı zaten, Rabbim hepimizin sütlerine bol bereket versin arkadaşlar, tüm bebişlerimizin de ömrü boyunca rızkı bol olsun

süt artırma konusunda bende hiç bişey işe yaramadı, bi tek bulgurla soğan artırmıştı, o da korkunç gaz yaptı içemedi bebişim

ins sutleriniz bollasir azalmaz..
tr deyken dikkatimi cekti aptamil 43 tl..sok oldum ben burada 9 euroya aliyorum..
hftada 2 paket aliyorum birde..
hem ekonomik hem yararli hemde zahmetsiz anne sutu..
biberon kaynat mama hazirla daha zor...
ins bitmez sutleriniz

Son düzenleme:
inş özlemcim yaa ne oluyo anlamıyorum yaa o kadarda sulu şeyler içiyorum kaynanam bile geçende dedi kızım senin sütün az gögüslerin yumuşacık bende humana alıcam denicem inş eskisi gibi bollaşır anne sütü gibisi varmı gerçekten hiç zahmeti yok bebek için en uygun en güzel besin ama böle azalıncada üzülüyo insan :(:(

bi bakayım dedim ne alemdesiniz.eşim geldı 10 dk uzerını değiştirip çıktı:(( doğumdan berı dun bugun ilk defa çıktı adam ama banane çıkmasın,ben çıkıyor muyum.zaten akşama kadar bebekle yalnızız insan sıkılıyo.eşleri dışarıda olan arkadaşlara allah kolaylık versın valla 24 saat tek başına çok zor.derin uyudu bıraz önce çok da salak bı saat uyumak ıçın ya bakalım kaçta kalkacak.of çok sıkıcı bı akşam.Didem bu arada çok geçmiş olsun canım.öptüm hepinizi.

Back
X