Selam kızlar, uzun zamandır nete giremiyordum geçmişi oku oku bitmedi. Bugün aşımızı olduk.
7 kilo 670 gr olmuş benim minik, boyumuzda 64 cm. Bizim gibi minyon olmasa bari.
maşallah kuzuna canım,
kızlar sütünüz yetiyorsa neden mama kullanıyorsunuz kilo alsın die mi zaten ömür boyu ek gıda yiyecek cocugumuz bence anne sütü yetiyorsa sırf kilo alsın die şişirmeyin bebekleri mamayla cok sacma yani
bunun yerine sütünüzü artırmaya bakın derim naçizane fikrim bu
hayatı boyunca alacagı en güzel besin anne sütü hiç bir bebek bundan mahrum bırakılmamalı yazık yani bırakın zayıf olsun ama sağlıklı olsun benm sütüm bi arar cok ama cok azaldı ki bunda gögsümün boşalmamaı ve stres yani sütüm azaldı die düşünmem yatıodu sağa sağa coğalttım allaha şükür bence herkes artırabilir bi şekilde
Narencim tamamen katılıyorum,
sütünüzü arttırmaya çalışın kızlar bence, emmiyor ağlıyor diyorsanız sağıp biberonla verin, istemiyorsa uykuda verin anlamadan içer, mama kimyasal sonuçta, ama süt yoksa yapçak bişey yok, her anne kendi çocuğu hakkında en iyisini ister snuçta
benim fikrim bu sadece
ben mama ilk doğduğunda verdim çünkü sezeryandı üç günden sonra süt gelmeye başladı, 1 hafta kadar mama verdim ogünden beri sadece emziriyorum, bir aydırda çorba meyve tattırıyorum ek gıdaya 6 ay bitince başlıcam
işe başlamama 1 ay kaldı süt stoklamaya çalışıyorum bu aralar , sağdıkça artıyor birde bulgur pilavı acayip süt yapıyor kızlar
kimse yanlış anlamasın, anne sütü o bebiş için özel üretiliyor Allahın bir mucizesi , süt varken mama vermek banada yanlış geliyor ama en iyi anneler bilir sonuçta
evet canım aslında kaç cc çok merak ediyorum.ama hala pompa alamadım.en kısa zamanda pompa işini halletmen lazım.
acaba aç oldugu için parmagını bu kadar çok emiyo olabilirmi.gündüzde hep parmagı agzında.hiç elini çıkartırmıyo.parmaklar kıpkırmızı olmuş.oyalamaya çalışıyorum oyuncaklarla falan ama yinede parmakdan vazgeçmiyo
benimkide parmağını çok emiyor canım, birde dişleri kaşınıyor artık ondan
yine uyandı

( daha 10 dakika bile olmadı uyuyalı

(