2009 Haziran Annelerinin Doğum Sonrası Halleri

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
158
38
Merhaba Kızlar Ben Sizin Son Hallerinizi Çok Merak Ediyorum Doğumdan Sonra Ne Haldeyiz Görelim Dedim Benim Şimdilik Fotom Yok Daha Çekme Fırsatım Olmadı Ama En Kısa Zamanda Çekip Koyucam Açılış Sizden olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

2.RESıMDE BENDEN OLSUN
şükür fazlalağım kalmadı
sezeryan bana göbek felan hatıra bırakmadı
maşallah diyeyim

BURDA 8.GÜNÜMÜZ
[/URL][/IMG]

BURDADA 40.GÜNÜMÜZ
[/URL][/IMG]

bende yüklemek istedim ama yapamadım maalesef, albümüme koyarım olmazsa, semoşum sedacım çok tatlı gözüküyorsunuz maşallahh..

anamm sema eritmiş seni gerçekten bişey kalmamış maşallah

sedacım hele sende ne göbek var ne kalça hiçbişey kalmamış doğumdan ve 8. gün karnın şişmiş 40. gün eski haline geri dönmüş

bende koyucam ama vakit bulamıyorum yarın inşallah çekip yüklicem

ki semacım sen orda 1 haftalıkmışsın o zaman şişmiş karnın şimdi hiiç kalmamıştır karnın azcık varmış orda

çok tatlı cıkmışsın pınarcım yerim seni ben

seda sen de ben gibisin kız aynıyız sen kaç kilo verdin ??

sema dünür meşhur koridor pozlrı aynen cato dogunca da devam :) öpüyorum dünürümmmm

maş erimiş göbeciklerinize kızlarrr
bende bi ara koyummm foto çekilimdeee

valla hülya bende göremedim o fazlalıkları.maşallahınız var.size ibret olsun diye kendi resmimi koymak istiyorum ama bi türlü beceremedim

olsun be cemrem bölede güzelsin senn
ayy çok teşekkür canımcım o senin içinin güzelliği

hülyacım nerende bu fazlalık anlamadım
fıstık gibisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız
teşekkür ederim şekerim eh bu kadarcık olurmu diyosun :):)

valla hülya bende göremedim o fazlalıkları.maşallahınız var.size ibret olsun diye kendi resmimi koymak istiyorum ama bi türlü beceremedim
teşekkür ederim tatlım ama hedefim 55 önceki kiloma geri dönmek için elimden ne geliyosa yapıcam çünkü o halimi daha çok seviyodum yavaş yavaş ya acelemiz yok sende verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…