2009 Haziran Annelerinin Doğum Sonrası Halleri

Hülyacim tesekkürler ama daha 5 kilom var verilecek...senağlama

5 kilo dediğin neki verili yaa keşke bende 5 kilo fazlalığım olsa hiç dert etmem valla ben tam 14 kilo vericem biliyonmu benim durumum daha vahim hiç takma kafana o gider zamanla

Kızlarr çıldırıcam ben kilo vereceğime kilo alıyorum 70 kiloya çıkmışım offff 18 kilo vermem lazım ama nasıl???????????

Kızlarr çıldırıcam ben kilo vereceğime kilo alıyorum 70 kiloya çıkmışım offff 18 kilo vermem lazım ama nasıl???????????

ah canım ahh.. sende bendensin.. bende emzirme yüüznden almışım kilo.. doğumdan sonra
60 dım..şuan 63(offooffff.. bugün netten ab rocket aldık.. inş işe yarar.. en aızndan göbek gitsin

Armycim, ben ab rocketla üç gün mekik çalıştım, ertesi sabah bir baktım karnım kan içinde ,
artık 6 aydan önce egzersiz falan yok, yürüyüş yapıcam sadece
sezeryanmıydı seninde bence hiç zorlama dikişlerini

ah canım ahh.. sende bendensin.. bende emzirme yüüznden almışım kilo.. doğumdan sonra
60 dım..şuan 63(offooffff.. bugün netten ab rocket aldık.. inş işe yarar.. en aızndan göbek gitsin

Sorma canım halimiz dumannn .. heryerden et fışkırıo nerde eski biz...

valla pınarcım senle aynı kilodayız canım boyumda 1 65 ve bendeki fazlalıklar basen ve göbek zaten onlarıda eritmek zor olucak hele göbeğimi nasıl eriticem nasıl azaltıcam diye düşünüp duruyorum ama inad ettim vericem 55 olucam hatta 50 anca gider göbek

Cemrecim benim boy 170 ama 70 kiloyu kaldırmıyo su aygırı gibiyim... 55 e inebilsem çok iii ama nasıl gider 15 kilo bilmiom valla....

aynı canım benimde önceki kilom 55di 55 olabilisem çok güzel olucak ama bakalım göbek kalmaz inşallah ama azda olsa kalıyo ve sarkıyo daha yeniyiz veririz elbet zamanla gider bide dikkat etmemiz lazım ben ekmeği tamamen kestim çokda yemiyorum doyduğum kada tıksa basa yemiyorum doğumdan sonra 12 kilo gitti bi 15 kilo daha vermem lazım veririm galiba

Cemrecim benim boy 170 ama 70 kiloyu kaldırmıyo su aygırı gibiyim... 55 e inebilsem çok iii ama nasıl gider 15 kilo bilmiom valla....

canim takma kafana gider bu kilolar sen merak etme...Ocak ayinda seni daha zayif görecegim kesin yerimseniben
Bu arada boylarimiz da ayniymis...

Kizlar ben 1 kilo daha vermisim,kaldi 4 kilo...
Ilaydam sag olsun, haldur huldur kosturuyo beni

aa gerçektenmi yaaa:1shok:şaştım şimdi.. bende çakeiyorum.. ama bilmiyorumki.. 2,5 ay oldu sezeryan olalaı.. acaba oldum şimdi bende yaa.. ofoff.. nocelk peki böyle ya(

Sorma canım halimiz dumannn .. heryerden et fışkırıo nerde eski biz...
of canım sorma.. eşimden utanıt hale geldim yaa.. göbekden kalçdan ofoff.. noclek yaa..

sağol tatlışım evet hiç bişey kalmadı
hatta -2kilo vermişim fazladan

yemek yiyememek ve uykusuzluk bi işe yaradı bariii

bide sezeryanda herkes naparsan yap göbek kalıcak dedi
çok kafama takıyordum
demekki kalmayabiliyormuş

kimse göbeğim kalacak die korkmasın kızlar

sedoş bişi kalmamış kız zaten fazla kiloda almamıştın doğurmamış gibisin maşallah darısı kilo vermek isteyenlerin başına yani bizlerin başına bende hiç tartılmadım bakalım almışmıyım vermişmiyim yoksa aynımıyım inş vermişimdin

ben 60 la hamile kalmıştım 2 kilo fazlam vardı ama 1 haftadan beri tartılmıyorum evde dijital tartı var korkuyorum çıkmaya sanki aldım gibi.

valla hepiniz manken gibi duruyonuz ben günden güne kg alıyom ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü 70 kg dayandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…