2009 Haziran Annelerinin Doğum Sonrası Halleri

Hepiniz Çok Güzelsiniz ınanın Konuyla alakam yok ama bakıpta söylemeden edemedim
Allah o günleri herkeze göstersin

maşşalh canım fıstık gibisin valla hiç fazlalığın yok göbek felanda yok o çatlaklar benimde başımın belası nasıl gidecek bunlarr yaaa çok çirkin bi görüntü gördükçe moralim bozuluyo senağlama

buda benim dogumdan sonraki 31. gunum...yani bugunnn
toplamda 9 kilo almistim...

Son düzenleme:
Özlem harıkasın maŞallah bende toplamda 8 kg aldım ama gÖbeĞım var hamılelık Öncesı kılomdayım ama gÖbeĞım Çok kÖtÜ gÖzÜkÜyo...

maşallah bütün annişlere valla resmini koyanlarda ben çok fazlalık falan göremedim bendeki göbek hala 5 aylık gibi bakalım verebilecekmiyiz bu sefer ilk doğumda 20 kilo almıştım 18 kilosunu vermiştim ama göbek miras kalmıştı üstüne 2. hamilelik olunca göbekle yaşamaya alışmalıyım sanırım (

Özlemmmcim maşallah canımm sana ben fil yavrusu modunda gezmeye devam ediyorumm Çok üzgünüm çoook

maşallah sana fıstıkk gibisin valla tabiki dikkat etmenin sonucu böyle güzel oluyo helal sana valla çoğumuz göbeğimizden kilomuzdan çatlaklarımızdan şikayet ederken sende hiçbişey yok ayrıca kilonda çok iyi ne çok zayıfsın nede fazlalığın var yani bence hiç verme böyle gayet güzelsin maşallah sübanallah

işte benim önceki halim seninki gibiydi malesefki eser kalmadı çok üzgünüm yaaa senağlama

buyrun bakalım benim de son halim taze taze bgn çekildi:)
50 ile hamile kalmıştım toplamda 18.5 kg almıştım
şuan 55 kgyim
iremsiz göbeğimmmmm kaydirigubbakcemile2

[/URL][/IMG]

bisey kalmamis saadetcim, masallah, benim istah hamileyken kapaliydi, simdi acildi, bu gidisle eritmem zor gobegimi

valla maşhh hepinize.. bende de hala kocaman bir göbek.. sanki sadece göbeğime yemiş içmişm.. hala hiçbişeyim oljuyor.. bu gidşlede nasıl vercem bilemyirumm..çok sıkkın canım çokkkkkkkkkkkkkk(

maşallah nidacım ne güzel fıstık gibisin bende şu göbeğimi basenlerimi verebilsem ne güzel olucak

tşkr ediyorum kızlarrrrrr
nidacım maş. sanada vermişsin kgleriii
ve özlemcimm sende harika gözüküosunnn

tskler kizlarr
nidacim supersin cnm...
saadetcim sende harikasin..
tek goze batan goguslerimiz emzirdigimiz icin oda normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…