2009 Haziran Annelerinin Doğum Sonrası Halleri

ayyy benimde yok göbeğimmm.walla az bişey var oda gidiyoo.zaten 9 kilo aldım hamileykenn.
inşallah vericem biraz daha...kaydirigubbakcemile2
benim de hiç göbeğim yoksositososito zaten boyda var Allaha şükürr 1.70 kilomda 61:teytey: foto koydum albume bakın canlarımmm

benim de hiç göbeğim yoksositososito zaten boyda var Allaha şükürr 1.70 kilomda 61:teytey: foto koydum albume bakın canlarımmm

aynen ayşecimmm benim boyumda 175 kilomda 65 falan iyiyim fena deiğilim çokdaha zayıf istemez kocammm..:1rolleyes:delikafadulden

ilke ohh ne guzell benım daha vermem gereken kılo var boy 1 75 desek kılo suan hıc solemıyım :) aman koca muhabbetı yapmayın kızlar ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile5

18.5 almıştım be hülyam
aslında vermek istemiyorum ama veriyorum bende anlamıyorum
düşersin canımm
opuyorumnanaktan

18.5 almıştım be hülyam
aslında vermek istemiyorum ama veriyorum bende anlamıyorum
düşersin canımm
opuyorumnanaktan
yok kız öle abartılı bişi yok herkes ne kadar zayfılamışsın diyolar doğum göbeği var sadece ama eski kıyafetlerimin içine sıgıyorum yani mekik çekerek sıkılaşıcak inş ayy benim kilolarla derdim yokki sonuçta bi bebek getirdim dünyaya başkısına kendimi beğendirecek değilim kocam zaten beni bölede beğeniyo mankenlik yapacak halim yok bu saatten sonra anne oldum sonuçta o kilolarlarda zamanla gider:1hug:

merak etme hülyacım bu bebişler kilo felan aldırmaz bize 58le hamile kalıdım 66kiloyla doğuma girdim şimdi 55kiloyum ama 3kilo daha versem ii olacak göbek duruyo çünkü:sinifsinif:

merak etme hülyacım bu bebişler kilo felan aldırmaz bize 58le hamile kalıdım 66kiloyla doğuma girdim şimdi 55kiloyum ama 3kilo daha versem ii olacak göbek duruyo çünkü:sinifsinif:
evet canım çok hareketli nisa zaten durmuyor inan yemek yemeği unuttum 2 ay önce 65 dim sanki birz daha zayıfladım gibime geliyo ama bakalım verirsin canım 3 kilo neki verilir yani bebekler sağlıklı olsunda kilolar sorun değil

aynen öyle canım yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun yemekmi o ne kikaydirigubbakcemile3ben poyraz doğduğundan beri doğru dürüst iştahla yemek yediğimi bilmiorum hele bu aralar emeklemeye başladı evi birbirine katıyo onun peşinde koşmaktan bugün kahvaltı yapmayı unutmuşum saat4tü kahvaltı yaptığımdadelikafadulden

ben 9 kilo almıştım 51le hamile kalmıştım 60la doğuma girmiştim
şuan 50 kiloyum boyumda 1/70 72 civarıı
daha zayıflamak istemiyorummm
canlı ceset gibi oluyorum 47 kilolardaa eşimde hiç beğenmiyoo

ArkadaŞlar ben de 1 hazıran 2009 da doĞum yaptım. 10.gÜn sadece 4 kılo fazlam vardı. Ama emzırırken 4 kılo daha aldım.bakalım 8 kılo nasıl gıdecek. Yememı de hıÇ engelleyemıyorum. Ücretsız ızındeyım .ınsan evde olunca sıkıntıdan yıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…