2009 Haziran Annelerinin Doğum Sonrası Halleri

[/url][/IMG]

buda benim son halim3-4 kilo fazlam var. ve çoooooooooooook çatlagım var.

ya kızlar şakamı yapıyorsunuz :)))) ben 3 yıllık anneyim hala kocaman bir göbeğim duruyor vede gitmeye de pek niyeti yok 3-4 kilo fazlalık bırakın kalsın oda güzelliğinize güzelik katmış....a.s.

Slm ben bir türlü resim ekleyemedim. (Şimdilik) Hepiniz gayet formda gözüküyorsunuz... (Maşallah)Ben de hamile kaldığımda 55 kilo idim. Şuan 58 kiloyum. Sezeryanla doğum yaptım. Kızım 3buçuk aylık. Yani o da haziran 2009 meleği... (24.06.2009)

canım aramızdada görmek isteriz sana katıl arada bize kızından fırsat bulursan demekki bi haziran meleği daha varmışda biz bilmiyomuşuz bu arada kilonda iyiymiş bende 55 le başladım şuarn kaç kiloyum bilmiyorum ama göbeğimle basenlerim var onları nasıl vercem bilmem

canım bebişlerimiz aynı gün doğmuş bende sezeryanla doğum yaptım 58kiloyum zaten 58le hamiş kalmıştım ama göbek kaldı malesef

Slm...

Cemre cim sürekli takip ediyorum haziran 2009 anneleri ve bebekleri yle ilgili formları. Çalışan bianneyim. O yüzden etkin olarak yazamıyorum...

Semra'cım...
Benim meleğim 1 hafta geç dünyaya geldi. Normal doğum bekliyorduk. Normal doğum kendiliğinden başladı ama hiç açılma olmayınca mecbur sezeryan oldum. Normal doğum sancısını da sonuna kadar çektimmm...

Doğum sonrası kalan göbeğe gelince sürekli korse kullanıyorum. Spor yapıyorum. Korse bayağı işe yarıyor. Yerçekimine karşı sarkmasını önlemeyi düşünüyorum. :)

canım aynı kaderi paylaşmışız benim bebişde 1hafta geç doğdu suni sancıyla normal doğum denedim 7saat çektim açılma 10cm oldu ama bebeğim çıkmadı kemiğe takılmış acil sezeryana alındım bende korse kullanıyorum 1haftadır bakalım faydası olacakmı

Slm Cemre
Ben korseyi dikişlerim varken de kullandım. Kullanmaya devam ediyorum... Kadere bak ikimiz de normal sancıyı çekip sezeryanı tatmışız. Olsun bebişlerimiz sağlıklı ya önemli olan o...

bende o kervandayım kızlar bende 14 saat sancı çeken ve hiç açılması olmayan biriyim keşke açılmam olsaydıda normal şekilde en güzeli normal doğum olsaydı işte çok istediğin bişi olmazmış gerçektende öle sütüm çok olsun kızımı emzireyim istiyorum ama kızım emmek istemiyo işte bundan sonra hiçbişeyi çok istemicem olmuyo çünkü ben doğumdan sonra karnımı sardım biraz faydası oldu gibi sadece göbeğim var onuda verebilsem iyi olcak

olsun canım bebişlerimiz sağlıklı çok şükür bak benim açılma tam oldu ama kemiğe takıldı çıkamadı hayırlısı böyleymiş diyorum ben yani 10dk daha beklese dr hem beni hemde bebeğimi kurtaramayacaklarmış benim sütümde çok az olduğu için 25günlükken mamaya başladık herşeyin hayırlısı olsungamyoncuiremsu

süt veren anneler spor yapmayin..süt kalitesini cok azaltiyormus spor...plates gibi hafif sporlar olabilir ama kolay hareketler sadece...
Kilo veremeyenler takmayin ,zaten daha ne kadar oldu ki dogum yapali :)

evet züğürt tesellisi ben doğum yapalı 4 ay oldu die cıkıorum işin içinden nidacım zaten suan da fazla gayretim yok vermek gibi ha babam yiorum hahahah:)

canım bu topik ne zaman oluşturuldu hızınıza yetişemiyorum

narenişko hiçte kilolu değilsin ne kilolular var
olsun şurda doğum yaptığın kaç ay oldu ki

narencim çocuklar bi yürümeye başlasınlar onların peşinde koşturmaktan bak nasıl vericez hatta hiç kalmıcak fazlılıklar bunlar şimdiden biizi dikiyo ayağa o zaman daha çok peşlerinde olucaz benimde 15 kilo fazlalığım var ama allahtan boyum varda kurtarıyorum yoksa yemiştim ayvayı 55 olabilsem güzel olucak eski kilomdu bu şimdi 65 im her ay tartılıyorum en azında 2 3 kilo gidiyo benden inş böle deam ederde veririm şu kiloları bende koyayım bari şimdiki halimi ilk koyduğum resimle şimdikinin arasında birazcık fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…