2009 Haziran Annelerinin Doğum Sonrası Halleri

aysecim özlemcim cok tesekkür ederim desetğiniz için ama biliorum ya cok kilom var inanın emmeyi bırakınca baslıycam hemen diyete ve spora suan yapamıyorum ne yazıkki

narencim ben diyete basladım
diyet dediysem yemeyi içmeyi kesmiyorum tabiki ama abartmıyorunm ve süt yapıcı şeyler yiyorum
emziriyorum diye bunun altına sığınıp abartmıyorum ölçülü yiyorum tatlıyı azalttım çok az yiyorum:icecream:
çaylarımı muhakkak içiyorum sütümde azalmıyor böylece...buyrunnnnnnnnn
anında da etki gösteriyo 1.5 kilo verdim bile 1 haftanın içinde emzirdiğimiz için biraz dikkat edince uçup gidiyo kilolarkaydirigubbakcemile

neler yiosun gün boyunca bana yazabilir misin canım okula başlamadan aslında 5 kilocuk :) versem ii olcek :)

sabah kahvaltı yapmıyorum aslında yapamıyorum ceylinle ilgilenmekten hemen meyve yiyorum sabahları anason içiyorum kahvaltı mı öglen yapıyorum mutlaka yumurta yiyorum ekmegi az yiyorum 4 dilimi geçmiyo arada meyve çay yiyip içiyorum aksam yemeginde de ekmek yemiyorum pilav olarak bulgur yapıyorum hem kalorisi düşük hem süt yapıyo. tatlıdan kaçıyorum yada sütlü tatlır yiyorum tabi arada kaçamaklşar oluyo 1 haftadır bu şekilde dengelemeye çalışıyorum ama asla aç kalmıyorum canikom

kilolar gidiyor ama maalesef çatlaklar kalıcı sanırım. dua ediyorum fazlalıklardan tamamen kurtulduğum da daha az belli olsunlar diye.

buda şimdiki halim çok rüküşüm ama idare edin artık bi tek göbüş kaldı oda gitse çok güzel olucak :)

işte eskiye nazaran şimdi biraz fazlalığım var ama çok değil tabi onuda zamanla veririm herhalde

ay hülya nerde fazlalık allah aşkına.
inceceiksin valla...
maşallahhh
bid eben çekip koyayımda dogum sonrası kilolu anne nasıl olurmuş göründe halnize şükredinnkaydirigubbakcemile3

ay arkadalasr bn dogum yaptımda cok komıktım.sankı karnımdan bebek cıkmamıs.dogum yaptıktan bır hafta sonra master sınavlarım vardı...otobusle universteye gıderken sofor amca hamıle bayan var yer verın dıye bagırdıııııııııı....basımdan asagı kaynar sular dokuldu...utancımdan ben hamıle degılım bıle dıyemedım....bozuntuya vermedım napıyım....ben bebekten once mınyoncukun tekıydım 46 kg larda dolanırdım...gebeyken 75 lere cıktım....ama gıdıyo ya zamanla suan 54 um

Bende doğumdan sonra karnım hep şiş kalacak sandım ama zamanla kayboldu şimdi dümdüz, 6. aydan sonra tığ gibi oluruz, valla ben çok koşturuyorum 49 oldum, asıl işim bundan sonra.

valla benimki kalıcak gibime geliyo inş kalmaz hele akşam yemeğine bi çıkıyo sanki tekrar hamileyim sinir oluyorum yaa öfff

ayy armağancım sn kilodan dert yanıyodun anam ne ara verdin o kadr kiloyu mahsusmu yapıyonuz yaa bende 65 de takıldım kaldım yaa öffffffffff

48 kg yimm zemuszemus
üstelik rejimde hiç yapmadım yapmamda
doğumdan beri 20 kg gitti
2 kg de fazladannn :)
50 ile kalmıştım hamişş

ya kızlar maşallah size.en şişko haziran annesi benmiyim acaba??
48-50 kiloları ben en son orta okul dönemimden hatırlıyorum:gitme:
boyum 1.65 55 kilo olmam gerek ama çok ama çok fazlam var

48 kg yimm zemuszemus
üstelik rejimde hiç yapmadım yapmamda
doğumdan beri 20 kg gitti
2 kg de fazladannn :)
50 ile kalmıştım hamişş
zaten çok kilo almamıştınki canım sen oo bide 2 kilo fazla vermişin helal valla kız benimde 55 e düşmem lazım ama nasıılguclubacismile
ya kızlar maşallah size.en şişko haziran annesi benmiyim acaba??
48-50 kiloları ben en son orta okul dönemimden hatırlıyorum:gitme:
boyum 1.65 55 kilo olmam gerek ama çok ama çok fazlam var
aynıyız şekerim ama ben en son 65 dim sen kaç kilo aldın hamişken bende evlendiğimde 49 kiloydum hamile kaldığımda 55 dim 55 e düşmek istiyorum ama bakalım eskisi gibi diri olmaz ama en azından dıştan güzel görünsün göbeğim var işte kalçalar var birz onlarıda verebilecekmiyim acaba yaa:uhm::uhm:

ayyy benimde yok göbeğimmm.walla az bişey var oda gidiyoo.zaten 9 kilo aldım hamileykenn.
inşallah vericem biraz daha...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…