2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

çocuğumu kucağımdan indirmiycem almak isteyene de sinirlenirim valla :smiley-cool:

bizde çok kalabalık olmıcaz aile arsı bir iki samimi komşularımız oclek.. ama nerden baksanız gene 25 oluruz..ne yapayım her yıl böyle olmaz.. ilk doğumgünü.. ablasınada böyle yapmıştık.. büyüynce demeisn bana niye yapmadınzı diye:))bende en az 7-8 çeşt yapcazm.. sarmayı anem yapcek.. gerisini ben.. bugün başlıyorum ev işlerine yarında baızlarını yapcam.. pazar günü partimzi.. hadi kolay gelisn bana::))

ben kıyafet olarak beyaz gelinlik aldım. birde kelebek kandı.. beyaz sandalet aldım.. bakalım nsıl oclek kıjım:))inş atlatalımda resim eklicem burayada:))

ben kıyafet olarak beyaz gelinlik aldım. birde kelebek kandı.. beyaz sandalet aldım.. bakalım nsıl oclek kıjım:))inş atlatalımda resim eklicem burayada:))
Ne güzel, tam bir melek olacak. Ben de dün terziye gittim. Altı saten üstü şifon diz altı askılı beyaz elbise diktiriyorum, kızıma da aynısından:) saçına da taç. İlk kez elbise diktiriyorum, umarım düşündüğüm gibi olur.

Gelenlere dağıtacağım hediyeyi ararken milyoncu denen dükkanların birinde bu anahtarlıkları gördüm. Hoşuma gitii. Bu malzemeleri kullanarak bir tane buzdolabı süsü yaptım. Ama emin değilim bu şekilde mi versem? Davetiyeleri arkasına da bu mıknatıslardan yapıştıracağım.

cnm güzel olmuş değikkbende yapıyorum ama yapım aşamasında mıknatıs nerden bulabilirim bilen var mııı?

özlem yanlışmı bakmışım olsun hadi ilk kutlayanlardan olmuşummm:))))

çok güzel düşünmüşsün.. çok güzel..bende istiyordum ama m vaktim olmadı buna.. sadece davetiye yapabildik biz:))

ece prensess nice yaşlara kuzummmmmmmmmmm iyiki doğurmuş annecin senii :)) mutlu yıllar fıstıkk

çook teşekkür edrim kızlar diğer topiği de yazdım güzel oldu doğumgünümüz ama yorulduk

özlem güzel prensesinin doğumgünü kutlu olsun,yeni yaşında mamasını bol bol yesin annesini hiç üzmesin inşallah

ay amiinnnn fatoşcum sağolasın
pepee yarın giremem belki d.gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…