2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

melis ve kayracık nıce saglıklı huzurlu yıllara
iyiki varsınız mıs kokulu melekler
Şeniz

kayra ve melis kuzuları doğum gününüzzz kutlu mutlu olsunnnnnnnnnnnnn..

Teşekkür ederiz teyzoşlar
darısı sizin başınıza
Hülyacım melis 25 mayıs değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum
Doğum günü kutlu olsun ömrü uzun mutlu geçsin prensesin

Havvacım canım arkadaşım
iyi ki geldiniz
çok teşekkürler
siz benim için karacabeyden gelmişsinizde ben iki adım pastaneden pasta almışım çok mu
iyiki varsın canım benim

kayramın ve melisinnn yeni yaşlarııı hepimize mutluluk getirsinnnnnn inşşşş onlar başlattı biz devamm edelimmmm bu güzelliklereee yeni yaşlarııı kutlu olsun meleklerinnnn

yusuf kayra ve melsick.. iyiki doğdunuz.. bugün benim bıdışımın doğumgünü.. oda iyiki var iyiki geldi dünyamıza.. bugün çok hüüznlüyüm benama partimiz inş pazara..

yusuf kayra ve melsick.. iyiki doğdunuz.. bugün benim bıdışımın doğumgünü.. oda iyiki var iyiki geldi dünyamıza.. bugün çok hüüznlüyüm benama partimiz inş pazara..

hüzünlenmemek elde değil canım.Minik kuşlar genç kız oluyor artık.Doğum günün kutlu olsun betül ipek

Betül ipek iyiki doğdun fıstık
ömrün uzun güzel geçsin annen babanla nice doğumgünleri kutlayın inşallah

dogum günü kutlu olsun o bıdışın
kutlayan arkadaşlarada çok tşklerrrr

hüzünlenmemek elde değil canım.Minik kuşlar genç kız oluyor artık.Doğum günün kutlu olsun betül ipek

Betül ipek iyiki doğdun fıstık
ömrün uzun güzel geçsin annen babanla nice doğumgünleri kutlayın inşallah

dogum günü kutlu olsun o bıdışın
kutlayan arkadaşlarada çok tşklerrrr

teyzelerimiz hepinzie çok teşk ederis... hepimizn melekleri iyiki geldiler iyiki varlar.. iyiki Rabbim böyle güzel hediyeleri verdi bizlere....Rabbime sonsuz şükrüler olsun......Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.. amin..

nice mutlu yıllara betül ipek.....
Rabbimin bu günlerine şükürler olsun sırayla yaşınıza giriyosunuz darısı zeynep duruma artık...

arkadaşlar doğum günü geçmiş olan ve yakın tarihte doğan tüm bebişlerimizin doğum günlerini kutluyorum..doğum günü kutlamalırınızın fotoğraflarını göndeririseniz seviniriz arkadaşlar.. sevincinizi paylaşmakla hem bizi mutlu etmiş hemde bize fikirler vermiş olursunuz..resimleri bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…