2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

Biraz geç oldu ama Yusuf Kayra, Melis ve Betül İpek'e anne ve babalarıyla birlikte geçirecekleri nice mutlu,sağlıklı yaşlar dilerim.

melisimiz kayramız betül ipeğimiz iyi doğmuşlar sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun inş. Anne be Babalarıyla...

doğum günü gelen tüm ebişlerimizin yaşları kutlu olsun sağlık mutluluk dolu bir ömür diliyorum resim eklerseniz süper fikirlerinizi bekliyorum

nice mutlu yıllara betül ipek.....
Rabbimin bu günlerine şükürler olsun sırayla yaşınıza giriyosunuz darısı zeynep duruma artık...

betül ipek..nice güze yaşlara..çok güzel bi ömrün olsun fıstığım..

betül ipek doğum günün kutlu olsun kuzucuk

armağan doğumgününüz kutlu olsun canım

Biraz geç oldu ama Yusuf Kayra, Melis ve Betül İpek'e anne ve babalarıyla birlikte geçirecekleri nice mutlu,sağlıklı yaşlar dilerim.

melisimiz kayramız betül ipeğimiz iyi doğmuşlar sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun inş. Anne be Babalarıyla...
hepinize çok çok teşk edeeriz teyzelerimzi.. çok sağolun.. darısı siznelrin kuzucuklarına inşş.... güzel dilekelrinzi için çok sağolujn arkadaşlar...
bu arada inş pazar günü yapcez kutlamamamız.. resim eklicem inş.. yapalım bir bitsinde:))

canım doğum gününüz şimdiden kutlu olsun pazar günü resimlerinizi bekliyoruz..arkaşlar sizlerde yazın birşeyler hiçbirşey paylaşmıyorsunuz mesela oğluşu olanlardan fikir almak istiyorum kıyafet konusunda..ben oğluma spor bir takım almak istiyordum ama sıcak olur belki diye kararsız kaldım...sizler neler düşünüyorsunuz?

kıyafetin aldık biz. yaza geliyor diye beyaz pantolon.kıvrılıp kaprı olabılıyo gri tshırt ama sankı ıcınden mavı gomlek gıymıs gıbı yakası ve kolları gozukuyo...cok orjınal degıl ama ben yaz boyu gıysın ıstedım....grı ayakkabı...oglum cok yakısıklı oldugu ıcın ne gıyse yakısıyo zaten

Son düzenleme:

güle güle kullansın canım :) aslında bu tarz kıyafetlerde çcukylar daha rahat ediyo ama biz özel olsun diye onları kat kat giydirmek istiyoruz :):):) sanırım bende bu tarz spor bişi alıcam

güle güle kullansın canım :) aslında bu tarz kıyafetlerde çcukylar daha rahat ediyo ama biz özel olsun diye onları kat kat giydirmek istiyoruz :):):) sanırım bende bu tarz spor bişi alıcam

tesekkur ederım...daha ıyılerı senın bebısın olsun

teşk ederim canım..inş eklicem.. Hayılrısıyla bir atlatalımda:))

Batuhan'a nice mutlu yıllar! Bugün Özlem'in kızı Ece'nin doğumgünü sanırım, Ece'ye de uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim!

BugÜn doĞumgÜnÜ olan tÜm bebıŞleırmzın doĞumgÜnÜn kutluyorum.. Hayırlı evlatlar olsunlar ınŞŞ...

batuhan ve ece bebişlerimizin doğumları kutlu olsun, sağlıklı, huzurlu, başarılı birer yetişkin olsunlar inşallah

yarın doğumgününmüz ama hiç bişey planlamadık bile.çok yoğununm çünkü bu aralar akşam geç geliyorum ve kızdan vakit olmyo bizim doğumgünü çok sade olacak. kalabalık olmasını istemedim 3 aile çağırdık çocukları küçük hepsinin eceye iyi olacak yani.
1 şeklinde pasta sipariş ettik boşnak böreği yapan yer var ordan da börek alcaz.ben de mercimek köftesi tavukgöğsü tatlı ,tahinli kurabiye düşünüyorum tuzlu kurabiye de yapabilirim. hep misafir geldiğinde çok çeşit yapıyodum ama çok yoruluyorum ve kızımla hiç ilgilenemiyorum bi de yenmezse de kalıyo ben yiyip kilo alıyorum o yüzden bu sefer çeşidi az tuttum kızımı ihmal etmiycem d.gününde. gelenlere de d.günü demedim oturmaya çağırdım hediye telaşına girmesinler iye onlara da sürpriz olucak yani

canım sana katılıyorum misafir gelince çocuk çok mızmızlanıyo ilgilenemediğim için burnumdan geliyo yanii...en iyisini yapmışsın az çeşit yapmakla fazla kalabalık değilmiş zaten artardı :) ben 10 çeşit falan yapmayı düşünüyorum ama çok kalabalık olacak bizimki çocuğu o gün anneme göndericem rahatça yapıcam hemde o ihmal edilmemeiş olucak...

benim pasta börek yapacak vaktim yok pastayı sipariş ettiğim yerden kurularıda tatlı tuzlu alırım 3 tane halası var yapsın onlarda birşey.Gelen kişiye sınır koymuyorum.Çünkü ben eşimin ailesinin yaşadığı bir mahallenin içindeyim.Kim gelirse yok diyemem.Bu kadar kişiye ev yapması yetiştiremem.Kıyafet belli değil ama ayarlayacağım.Etrafıda süsliycem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…