nice mutlu yıllara betül ipek.....
Rabbimin bu günlerine şükürler olsun sırayla yaşınıza giriyosunuz darısı zeynep duruma artık...
betül ipek..nice güze yaşlara..çok güzel bi ömrün olsun fıstığım..
betül ipek doğum günün kutlu olsun kuzucuk
armağan doğumgününüz kutlu olsun canım
Biraz geç oldu ama Yusuf Kayra, Melis ve Betül İpek'e anne ve babalarıyla birlikte geçirecekleri nice mutlu,sağlıklı yaşlar dilerim.
hepinize çok çok teşk edeeriz teyzelerimzi.. çok sağolun.. darısı siznelrin kuzucuklarına inşş.... güzel dilekelrinzi için çok sağolujn arkadaşlar...melisimiz kayramız betül ipeğimiz iyi doğmuşlar sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun inş. Anne be Babalarıyla...
kıyafetin aldık biz. yaza geliyor diye beyaz pantolon.kıvrılıp kaprı olabılıyo gri tshırt ama sankı ıcınden mavı gomlek gıymıs gıbı yakası ve kolları gozukuyo...cok orjınal degıl ama ben yaz boyu gıysın ıstedım....grı ayakkabı...oglum cok yakısıklı oldugu ıcın ne gıyse yakısıyo zatencanım doğum gününüz şimdiden kutlu olsun pazar günü resimlerinizi bekliyoruz..arkaşlar sizlerde yazın birşeyler hiçbirşey paylaşmıyorsunuzmesela oğluşu olanlardan fikir almak istiyorum kıyafet konusunda..ben oğluma spor bir takım almak istiyordum ama sıcak olur belki diye kararsız kaldım...sizler neler düşünüyorsunuz?
kıyafetin aldık biz. yaza geliyor diye beyaz pantolon.kıvrılıp kaprı olabılıyo gri tshırt ama sankı ıcınden mavı gomlek gıymıs gıbı yakası ve kolları gozukuyo...cok orjınal degıl ama ben yaz boyu gıysın ıstedım....grı ayakkabı...oglum cok yakısıklı oldugu ıcın ne gıyse yakısıyo zaten
güle güle kullansın canım :) aslında bu tarz kıyafetlerde çcukylar daha rahat ediyo ama biz özel olsun diye onları kat kat giydirmek istiyoruz :):):) sanırım bende bu tarz spor bişi alıcam
teşk ederim canım..inş eklicem.. Hayılrısıyla bir atlatalımda:))canım doğum gününüz şimdiden kutlu olsun pazar günü resimlerinizi bekliyoruz..arkaşlar sizlerde yazın birşeyler hiçbirşey paylaşmıyorsunuzmesela oğluşu olanlardan fikir almak istiyorum kıyafet konusunda..ben oğluma spor bir takım almak istiyordum ama sıcak olur belki diye kararsız kaldım...sizler neler düşünüyorsunuz?
kızlar ya resimmm olmuyor ama böle kuru kuru hadiiiiiii
yarın doğumgününmüz ama hiç bişey planlamadık bile.çok yoğununm çünkü bu aralar akşam geç geliyorum ve kızdan vakit olmyo bizim doğumgünü çok sade olacak. kalabalık olmasını istemedim 3 aile çağırdık çocukları küçük hepsinin eceye iyi olacak yani.
1 şeklinde pasta sipariş ettik boşnak böreği yapan yer var ordan da börek alcaz.ben de mercimek köftesi tavukgöğsü tatlı ,tahinli kurabiye düşünüyorum tuzlu kurabiye de yapabilirim. hep misafir geldiğinde çok çeşit yapıyodum ama çok yoruluyorum ve kızımla hiç ilgilenemiyorum bi de yenmezse de kalıyo ben yiyip kilo alıyorum o yüzden bu sefer çeşidi az tuttum kızımı ihmal etmiycem d.gününde. gelenlere de d.günü demedim oturmaya çağırdım hediye telaşına girmesinler iye onlara da sürpriz olucak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?