Bebek Beslenmesi 2009 Haziran bebeklerinin mönüsü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben 4.5 aylıkken başladım ufak ufak alıştırmaya tattırmaya iyiki tattırmışım kaşıkla yemeyi hiç bilmiyordu su bile içemiyordu bölelikle öğrendi
ve kimi bebeklerin ek gıdaya ilgisi olur anne babası yerken çırpınıyorsa ağzını açıyorsa
bu ek gıda ya hazır demektir..
irem böle yapıoduu karnı tokken bile açmış gibi bakıyorduu..ki hazırmış iyikide ufaktan başlamışım

kizlar ben elma suyu puresi ve armut ouresi verdim simdiye dek...su vermem gerekir mi? dr bisey demedi....anne sutu alirken gerek yok demisti,simdi gerekiyordur herhalde..gerci toplamda 4-5 kasik yiyor ama yine de merak ettim?

merhaba arkadaşlar.bende kızıma çorbalar vermeye başladım ama bugünkünü daha çok severek yedi.mercimek, patates ve havucu haşladım içine çok az tuz birde yağ kattım.
ayrıca muhallebiyide sevdi.sütü sulandırarak pirinç unuyla yaptım herşeyi göz kararı koydum.
Allahıma şükür şimdiye kadar meyvesularında bir problem yaşamadım.ençok sevdiğide elme-havuç karışımı))İnşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız ek gıdalarda.yarasın bebeklerimize yedikleri

sudan bahsetmişsiniz.ben ek gıdalara geçince su vermeye başladım.bugün eşim su içti ben su içtim biz içerken öyle bir bakıyordu ki sıranın kendine geldiğini düşündü galiba emziği pırt çıkarttı.bende susadığını düşünerek verdim öyle bir içti ki anlatamam.normalde fazla içmez.bebkler genelde ihtiyaçları varsa içiyorlar yoksa kabul etmiyorlar.

iyi yapmışsın su vermekle ek gıda alan bebek mutlaka su istermiş a.s a.s

kızlar gece yatmadan önce bebelac ın pişirilen pirinçli maması var onu veriyorum çok seviyor elif hn
sizlere de tavsiye ederim tok ta tutuyor
özellikle gece çok uyanan bebiş anneleri kullanabilirsiniz kutusu da 1.99 çok ucuz
arkadaşım tavsiye etti bize armutlu vs çeşitleride var

benim kızımda hazır yiyecekleri sevmiyor.ne mama nede hazır muhallebiler.kavanoz meyve pürelerini bile sevmedi benim cadı.

bugun ilk kez yogurt yiyecek kuzuzm oglen...dr sutas baby mix kullanabilecegimi soyledi, ben evde yapacagim daha dogal oluyor dedim, hazir sute hazir yogurt mayasi katinca nasil dogal olacak dedi, hakli olabilir diye dusunuyorum, siz evde mi yapiyorsunuz?

Arkadaslar yogurt icin önceden prebiyotik bir yogurt ve süt alip, o sekilde mayalayin derim ben..Ben öyle yapacagim...

doğru söylemiş bnce doktorunuz bzmkide aynısını söledii..
iremde baby mıx yiyor ve severek yiyor içeriğide oldukça doğal..

bizde daha meyve pürelerindeyiz 2 gün sonra yogurda geçicez napcaz bilmiyorum
dr un dediği gibi mamadan yogurt yaptım tutmadı mamasını az koymuştum belki ondan oldu
dünde denemek için arı nın pirinç unu yaptım sadece suyla zeynep çok sevdi bayağı yedi artanıda ben yedim :)
arı pirinç unuda çok eski bir marka annem kardeşimide bunla büyütmüş

irem baby mıx in elmalı yoğurtunu gzl yiyor ama sadesini yemiyor bende y.çay kaşığı pekmez koyarak yediriyorum..

arrzu arkadaşım bizimde leke oluyor normal deterjana birazda sabun tozu karıştırarak 60 derecede yıkarsan çıkıyor, sonra istersen bebek deterjanıyla tekrar yıkarsın..ben öyle yaptım geçti lekeler..

bugünde sade yoğurda elma püresi koyarak yedirdimm..pekmez koymuycam bidaha vitaminini öldürüyor...

bugünde sade yoğurda elma püresi koyarak yedirdimm..pekmez koymuycam bidaha vitaminini öldürüyor...

vitamini öldürüyomuymuş.bende hep koyuyodum.benneyaptımki
söylemen ii oldu.asya hala yarım yogurdu anca yiyo.tabi yogurdun içine yarımda elma koyunca çok oluyo.sizde durumlar nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…