2009 haziranın güzel bebişlerinin gelişimlerini paylaşalımmı arkadaşlar ???

4 aylık olduk bizde
kilo 6400gr
boy 68(baya uzunuz maşallahhhh)
baş41cm
hepimizin bebeğine maşallah sadece anne sütü 6. aya kadar devam etmeyi düşünüyorum ben de

4 aylık olduk bizde
kilo 6400gr
boy 68(baya uzunuz maşallahhhh)
baş41cm
hepimizin bebeğine maşallah sadece anne sütü 6. aya kadar devam etmeyi düşünüyorum ben de

boyu uzun olucak maşallaaahh defnemizee:) çok sefiyom ben bu bebişleri yaaa

aa bu takla atan bebeğin kodu emir bebekmiş ya, yeni farkettim..

nilay ve aylinin sütlerine maşallah dielim kızlar en cok onlarınki yarıyor allah nazarlardan saklasın galiba isime göre bu sütler içinde y.a.l.i.n var ikisininde

nilay ve aylinin sütlerine maşallah dielim kızlar en cok onlarınki yarıyor allah nazarlardan saklasın galiba isime göre bu sütler içinde y.a.l.i.n var ikisininde

ilk doğumda bebeğimi kaybedince sütler gitsin diye haplar almıştım ve iğne olmuştum.

emire hamile kalınca ya sütüm olmazsa diye çok korkmuştum, çok dua ettim kabul oldu:))
ama çok azimliyiz bi,z haziran annişleri hepimize maşallahh..

inşallah canım bol bol sütümüz olsun bu eşsiz besinden yararlansın tüm bebeklerimiz

maşallah zeynepime anne sütüne devam et canım cok ii gidişatınız sizinde biz gibi aynı:) defneden 300 gram fazla doğmuş ve aynı artışı gösteriolar anne sütü aldıkları belli

kızlar sizin bebişleride soyuyorlarmı tartılırken
tek bez bırakıo burası bezide doluysa eger 100 150 gram düşüp kaydediolar

benim kızımda 12 haziran doğumlu 3170 gram 51 cm dı şimdi 4 aylık oldu 7100 gram 66 cm sadece anne sütü veriyordum ama 2 haftadır ek gıdaya başladık 4 bitince sonradan problem olmasın diye ben başladım ablam hep 6 .aydan sonra başlıyor iki kızı var ikiside iştahsız bende korkumdan başladım ek gıdaya

benim eylül cerenim 11 haziran doğumlu 3750 doğmuştu simdi 4 aylık ve 7400 oldu. sadece anne sutu

benim oğluşumda 18 haziran doğumlu 3100 gr 48 cm doğmuştu.4.5 aylık olduk 8000 gr ve 64 cm yiz bende sadece anne sütü veriyorum

:) yeni gördüm ben bu topiği güldürdün beni narencim..kaydirigubbakcemile3
herkesin sütü bol olsun inşallah yarasın bebişlere..

Son düzenleme:
slm hanımlar benimde 8 haziran doğumlu zehram var 3800kg 51cm dogdu.şuan 9 kg ve 70cm maşallahımız var

kızım bu ay çok az almış ama ben hangisine inancıma şaşırdım sağlık ocağında tartırıyorum fazla çıkıyo dr a gittik geöen hafta ordada az çıktı yani şaşırdım geçen ay 4 aylıkken sağlık ocağında 6 300 gr çıkmıştı geçen hafta dr da 6 600 çıktı ama nisada hiç durmadı bide 6 750 çıktı bi 6 600 aman hangisi doğru tartıyo anlamadım yaa şu hastalığı bi geçse sağlık ocağına götürüp orda tarttırıcam bakalım doğrumu çıkıyo ikiside kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ceylinim 5 aylıkken 8 kilo130 gr maşallah bu zamana kadar sadece anne sütü aldı
artık yavaş yavaş başlayacagım yogurtla başlayacagız

benim kızımda 6.ayı ayın 10 da bitiyo bu ay aşımız var en son kilosu 7600 boyu64 cm bakalım bi ay sonra ne oldu onuda saglık ocagına gidnce öğrenecegz ben yoğurt meyve suyu sebze çorbası meyve püresi veriyrm şimdilik minik cadımda cook seviyo bunları ama kilo almıyo minyon tipli olacak heralde

doktorunda sölemiştir kgside orantılı bence ayıyla...kg bşy değilkiii..sağlıklı olsun yeterr...
aminesude minyomluk güzeldir...
bana göre her zaman 1 adım önde demektir ... :lepi:

canımbende zaten kilosuna takmıyrm benim hoşuma gidiyr ama babamız memnun degil oda baskalaryla kıyasladığı için her bebek bir degil diyrm ama anlmyo selmlropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…