2009 haziranın güzel bebişlerinin gelişimlerini paylaşalımmı arkadaşlar ???

6 ay 3 gunluk ve 7 kilo 720 gr anlamiyorum mama yaramiyomu
massallah gorumceminki 3 aylik 7 500 mus bu ay hic buyumemis kizim ama sorunlarimiz cokdu uyku problemi kaka problemi

canım bugün yine anne olunca anladımı izledim doktor diyorki bebeğinizi ayrı bir birey olarak görün her bebek kendine özeldir ben de aynı seyi düşünüyorum nasıl senle ben kilo bakımından farklıyız ben senin kilonda olmak için ugrasmıyorsam sen de bebeğini kıyaslama lütfen onun kilo alımı öyle demekki boyum dierlerinden kısa diye üzülmeye benzer bu genetikle alakalı bence

bende katılıyorum bebeklerimizi bi başka bebekle kıyaslayıp onun canını sıkarsak bebekte ters tepki olurmuş arkadaşlar ona kaldımsa benim bebek 7 ay bitecek daha 7 kg intiharmı edim benim bebegim zayıf die saglıgı yerinde olsun zayıf olsadsa olur eli ayagı düzgün ya ona şükür

yaniii....
allah şükür sağlıkları yerinde hepsininn..şükürler olsun :Saruboceq:

doğru hesaplıyorsun.benim kızımda 23 haziran doğumlu.bugün 6 ayını doldurdu.Bu ay sadece 350 gr almış.Doktor sorun yok her ay 1 kilo almasını bekleme artık dedi.

8250 gr ve 66 cm maşallah kızım.Rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah

hepimizin bebeğine maşallah Allah gözden nazardan korusun esirgesin inşallah

benim kızım 9 haziran dogumlu..sanırım 2009 haziran bebeişlerinin en tontişi bende..11 kilo ..lütfen maşallah diyelim

arkadaşlar benim oğluşum 17 haziran doğumlu 8.500 kg 71 cm boy valla babyceren maşallahhhh neye besliyosun bebişii

Ceylinnaz da 6 aylıkken 72 cm 9.200gr dı maşallah kuzuma ve tüm bebişlere

6 ay kontrolümüzde valla biz ancak 7 kg olmuşuz.:))
tüm bebişlere maşallahh.sağlıkları yerinde olsun yeter tüm annelere..

maşallah tüm bebişlere benim iremimde 26 haziran doğumlu.son kontrolde 7900 65 cm di.aşı olduk ve dişimiz çıktı.dişleri çıkan bebişler varmı buarada.

masallah canım boncuk gözlü iremine Allah sağlık versin bebişlerimize.sizin dişiniz çıktımı ben dün gördüm.iştahsızdı 3 gündür.mama veriyordum kaşığa çıt çıt görünce çok mutlu oldum.darısı tüm bebişlerin başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…