2009 haziranın güzel bebişlerinin gelişimlerini paylaşalımmı arkadaşlar ???

kızlar bebeğim 3 gün sonra 6 aylık olacak.önceden düzenli uyuyan bebeğim geceleri ağlayarak kalkıyor.sürekli eli ağzında salya desen fazlasıyla....iştahı da azaldı.
kısacası bu belirtilerden kaç ay sonra diş çıkardılar?
bebeği diş çıkaran anneler cevaplarınızı bekliyorum.teşekkürler......

yok cnm çıkmadı daha bzm dişimiz
evt cnm urfadayız ama yaza gidiyoruz :)

Aysbar canım bızımde 2 aydır Öle elı aĞzındaydı sÜreklı.ama son 1 haftadır ıyıce artmıŞtı doktor daha erken dedı ama bızım kız utandırdı doktorumuzu.bıde calsıyum kullanıyoruz sanırım oda erken Çıkarmasına yardımcı oldu.

benim bebisin iki disi göründü nihayet ama huysuzlugu bitmedi hala devam.
belirtiler erken baslio ama dis baya bi bekletio kendini.oglusum dislerini cikarmadan bir iki hafta öncesi kulagiyla cok oynamaya baslamisti..ondan öncesi huysuzlugu hep vardi:)

benim kızım 9 haziran dogumlu..sanırım 2009 haziran bebeişlerinin en tontişi bende..11 kilo ..lütfen maşallah diyelim

masallah arkadasım:) bende benımkı kılolu sanıyordum agır gelıyor kollarım tasıyamıyor da. benım kızımda 18 hazıran dogumlu ve 8500 boyuda 69 cm şimdilerde gerı gerı emeklemeye basladı

evet kulak oynama ve alt dudağı emme gibi belirtile rolurmuş geçen bi yerde okumuştum
iremde kulağını oynuyor ve dudak emiyor 1 haftadırr birde sürekli eli ağzınaaa bakalım ne zaman görüncek incimin incisi :ecrin_bebek:

Merhaba kızlar bız 6.ay aŞımızı geÇte olsa vurulduk.boyumuza kılomuza bakıldı.8900 gr 67 cm ız maŞallah.

eylül cerenim 7 aylık oldu ama 9 kg falan cok hareketli zaten 1 aydır emekliyo ve su an gayet hızlı emeklıyo 6 aylıkken 8600 dü şimdi tartılmadı henuz belki kılo bıl almadı cunku sadece emıyo bazen bısıler yıyo genelde yemıyo

Merhabalar, sanırım diş rekoru bizde, şuan 6 adet dişimiz var ve 8 olucak herhalde, arkadaşlar diş belirtilerini sormuşsunuz, benim kızım da salya çok artıyo, karakteri değişiyo çok huysuz oluyo, zor uyuyo, sürekli kaşımaya çalışıyo ve emmiyo

maşalllah cnm kaç aylık bebeğin?*bizde daha bişey yok.
teşekkürler verdiğin bilgiler içinnnopuyorumnanaktan

emircik 7 aylık oldu.
10 kilo 700 gr. 72 cm boyumuz. anne sütüne devam. kudurukluk hat safhada. emekliyoruz, 2 adet dişimiz var..
oğlumla bütün olduğumuz için çoğul yazıyorum:))
maşallah tüm bebişlere..

7 buçuk aylık olduk
8250gr ız boy 70 dişimiz yok hala
emeklemiyoruz ama örümcekte son hız koşuyoruz kaydirigubbakcemile

benim meleğim de 30 haziran doğumlu 6. aylık kontrolünde 7,250. 67 cm di. şimdi mamaya ve ek gıdalara başladık maşallah iştahlı ne versem yiyior önce itiraz ediyor sonra tiyor hele yoğurda bayılıyor yoğurdun iç,ne ne karıştırsam yiyor. dişimiz yok ama yerleri şişmiş eli kulağında. bu günlerde beni emmek istemiyor sadece geceleri uyurken emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…