2009 kasım anneleri

elifaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
27
0
36
Sakarya
zaman geçermi derdim gerçekten de geçiyo kızlar 25.11.2009 çarşamba günü saat 14:00 kızımın ağlamasıyla işte benim ikinci hayatım diyerek ilkildim. İlk düşüncem ben nasıl anne olucam diye geçti ama ben iyi bir anne oldum sanırım çalışıyorum kızımı 15 aylıkken kreşe vermek zorunda kaldım şimdi 3 yaşına girecek ve hala kreşte sevgili annecim fedakar annecim ilk doğduğu günden beri beni bir an olsun yalnız bırakmadı kızım 2 aylık olduğu gün işime geri dönmek zorunda kaldım ücretsiz izin kullanmak istedim ama olmadı sağolsun anacım baktı kızıma ama artık benim ayaklarımın üstünde durmam gerekiyordu baba evimden kendi evime geçtim ve kızıma geçici değil tam çözüm bulmak için kreşe verdim.Şimdi diyorumki iyki vermişim çok şeyler kattı kızıma canım yavrum seni kendim büyütmek isterdim bu yüzden zaman zaman çok vicdan azabı çekiyorum ama herşey senin daha iyi bir geleceğin için seni çok seviyorum bir tanem inşallah bende annem gibi herzaman senin yanında olur ve sana kol kanat gererim bitanem canım elifim.....

Back